![]() |
slažem se, serija je imala masu potencijala a oni naprave ovo šta su napravili. zadnja sezona je dosta slaba sa već viđenim zapletima i dosta predvidljivo
|
koliko vidim na traileru, Bog i Lucifer kod psihijatra, objašnjavaju svoju situaciju :D
Ako to ne vrišti kvaliteta, onda ne znam više |
The Kominsky Method
izvrsna serija........ |
Kod Lucifera sam očekivao da ću vidjeti Lucifera koji radi sranja, a ne to što sam dobio... Odustao sam vrlo brzo i velikodušno seriji poklonio 3/10.
|
Mr Inbetween, odlicna australska crna komedija. Pogledao jucer prvu sezonu i ne radujem se niti malo sto imam jos samo dvije :)
Gesendet von meinem SM-G973F mit Tapatalk |
Mare of Eastown, odlicna krimi triller serija, kratka i zanimljiva.
Zavrsio Supernatural konacno i definitivno broj jedan serija koju sam gledao. Poceo sma je jednom gledati prije 10tak godina, ali nije mi sjela, nekak mi ta braca nisu sjela na prvu. No doslo je susno doba pa reko ajd da probam jos jednom. I odgledao svih 15 sezona po dvadesetak serija, ispadne preko tristo epizoda, fenomenalno, u seriji je bilo svasta... |
|
Možda malo smiješno, ali gdje bi mogao naći He-Man crtić na hrvatskom?
Uhvatila me nostalgija i želio bih pogledati sve 130 epizode... Ne znam ni di da to pitam... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Peaky Blinders - S01 - solidno, ništa više od toga.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Prva epizoda izgleda sasvim obično, zato after credits scena u prvoj epizodi pokazuje u kojem smjeru ovo ide :D Sharp objects - kompletan fokus je na psihozama glavne glumice, priča o istrazi ubojstva je zbog toga zanemarana, a i nema baš neke napetosti u seriji. Serija ima jako bitnu after credits scenu na kraju, saznao tek kad sam čitao objašnjenje na wikipediji 6/10 |
Citiraj:
Ništa onda, šteta... |
|
Citiraj:
|
Poceo gledati Mare of easttown, zasad meni vrlo dobra.
|
Mare je bas dobra serija, osobno nekoliko rupa ima ali je fest dobra u moru ovog mediokriteta
|
Loki... pogledao e01... gledati ću zasad dalje
|
Citiraj:
Dok ne postane gender fluidan, onda ćemo vidjet što će biti dalje :D |
da. zasad bi samo rekao da ima potencijala.
pa će mo vidjeti |
Navijte satove, Sam se vraca on July 9th :)
Atypical Bad news, izgleda da je zadnja sezona. Al' dobro, mozda i bolje nego da ode ukurac kao recimo TBBT. |
Mislim da se vec govorilo kako ce ovo biti zadnja sezona - i bolje tako, iz istih razloga. Zadnja sezona koju sam ovoliko iscekivao je bila Breaking Bad S05 part 2.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ovaj Sweeth Tooth mi je pasao nakon Broen i tih policijskih serija. P.S. Uskoro izlazi i novi Bosch, sve sezone dosad top, pa tak vjerujem da ce biti i ova.
|
Btw Lupin part 2 izlazi sutra... Ako se netko jos uopce sjeca
https://www.imdb.com/title/tt2531336/ |
Citiraj:
Preporuka? Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
Ooo da, vrhunska serija
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:17. |