![]() |
Citiraj:
|
sve ovisi koja mapa, koji mod, za***ancija ili war... nema boljeg ili losijeg oruzja, ima samo boljih i losijih igraca....
|
Citiraj:
|
Znate možda zakaj ne mogu ostavit PB da bude upaljen stalno?
|
Citiraj:
|
ovako udji u mp (ti koj te muci pb).
al ne da se jojnas nego samo udji i onda slozi pod opcije...tako je meni na cod 2 pisalo...i ako ides samo u mp bez jojnanja radi oke a ti sta kazes dali su bolji igraci ili losiji... cestitam :respekt: |
Citiraj:
|
Jučer je bilo lijepo vidjeti da je server živnuo i da se je igralo cijelo popodne i navečer. Šteta da je sad server opet prazan.
Ja u zadnje vrijeme najčešće koristim G36C sa silencerom, UAVom, tihim hodom i naravno 2 mine. Većina več zna kad me vidi na serveru da mora paziti da mi ne gazi po mojoj posijanoj salati. :D A kako je krasno kad me spawna iza njihovih redova. Niti neznaju što ih je snašlo. |
Citiraj:
|
dolazim mozda na c2y...daj nek me neko ada na xf da se preko njega prebacim unutra :P
|
Rant:
likovi koji imaju p-90 i double tap, kad mod nije HC. Nerviraju do bola, mislim, j***o ti ja umijeće koje se satoji od držanja lijevog gumba i trčanja ko muha bez glave. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mali domet i brzo nestane municije. |
Citiraj:
|
Citiraj:
igram sa p90, g3 (zakon puskica) i furam saw dosta cesto (samo zato sto ima puno metaka)... :chears: |
Kalash i mp5 kod mene..iako je p90 kralj na blizinu, nekako mi je noobovsko oruzje jer ne trza puno i sa onim bandolier perkom imas 300 metaka..lol. :)
Ali mi je kalash daleko najdraze oruzje u igri. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Barem se meni čini... |
Ja iman problema, iman patch 1.4 ali kad upisem connect i ip dodje mi do onoga di pise setting up the game i taman kad bi treba pocet igrat me izbaci i napise error kojega ne mogu ocitat tj iman u trayu otvorene prozore od COD4 MP i error, ne mogu nista osim ugasit igru??
Je li postoji jos neki patch kojega bi treba imat? I nikako mi nije jasan ovaj punkbuster, iman sve skupa jedno 3 ikone od njega al jedan mi je onaj koji mi ga instalira i sve mi prodje zeleno, a drugi mi je PunkbusterSetup 3.0 koji mi izbaci da mi PB Not installed kad dodam COD4?? Sto je to sve skupa, ne mogu virovat da su toliko zakomplicirali stvar, pa jednostavnije mi je uzest CS i igrat preko steama :lol: Ako ima negdi postupak kako bi to sve skupa trebalo izgledat bija bi zahvalan. P.S. Znan da su sve ovo vjerovatno neki i pitli do sada al mi se ne da bas citat 65+ strana postova, tako da imajte razumijevanja. Hvala |
Neznam dali trebas micati igru ili ne ali probaj prvo s micanjem PB a ako to nepomogne onda makni sve i stavi si samo patch i peglaj.
|
Zna ko možda gdje da skinem mini file za tu igru?
Sprobao sam crackat igru ali ne pali.Navodno postoji mini file. |
Modaj si post.
|
Zasto nigdje u lijepoj nam nasoj nema za kupit cod4..gledao u algoritma i crovortexa...0 bodova..zna li itko gdje bi jos mogao nac?..Ne zanimaju me samo cd keyevi, hocu i kutiju sa celofanom. :P
|
Dali je itko od vas skidao onaj Mod tool i dali kaj to valja.
|
amm mislim da ima kod nas cod 4...ako te bas jako zanima mogu pogledat usput mi je kad idem po cugu xD:chears::chears::chears:
|
Tool neradi, fali datoteka "ps_2_0_3fe1c8af" , najs izbace tool gdje fale datoteke
|
Stani malo..oces reci da je tool neupotrebljiv trenutno?
Ili ta datoteka koja fali ogranicava neke stvari da se ucine? Jer mi je malo nevjerojatno da izbace takav tool koji ne radi..a bas sam si mislio da i ja probam sloziti nesto..par mjeseci nesto raditi...ali vidjet cemo :) |
Baca mi error i kada pokrenem edit za SP i MP isti error da fali ta datoteka pa sam ukucao u đogle i vidio da nisam jedini koji to dobiva ali koliko sam citao da ti treba PS3 na grafi da bi to mogao koristiti pa ako netko ima flat i SP3 grafu neka skine (samo 600 mb ^^ ) i isproba.I da morate to staviti u COD4 folder da nebi dobivali greske da fale dll. datoteke i iz jednog u drugi folder mi je jaaaaaaako dugo kopirao to jer ima jako puno datoteka.
Edit: Ta datoteka stvarno fali da nebi bilo .... |
pazite se s tim toolovima koji imaju dll fileove i slicno... punkbuster vecinu takvih stvari prepoznaje kao modanje igre a samim time i ekipa zavrsava na MBL....
pa da ne bi bilo nismo znali... |
A kaj nije to pljunio Activision ili ....
Edit: Ipak je Infinity Ward to okinio ili barem tako pise na File Shack da je. |
A ljudi koja je minimalna konfa potrebna za pogonit COD4 sa solidnim FPS,mislim se nešto nebi li uzeja COD4 pa se malo napucava na netu,nisan dugo,još od CS 1.6.
edit: reza bi bila 1280x1024 |
IMO, ova dolje u tvom sigu će biti sasvim dovoljna. Nabavi igru pa isprobaj, a onda pitaj za konfu. COD4 se da igrat i na Celeru 1GHz, 512 MB RAM-a i ATI 9550 uz pokoji tweak.
|
Ako ti neće ić spusti malo rezoluciju, ja igram na 1024x768 na x850 pro. Al obavezno makni sve AA i AF i te điđe
|
Citiraj:
Frend mi je gledao u algoritma u zg-u, i zenska koja radi tamo je rekla da dobiju malo primjeraka i da se sve rasprodaju dok kazes keks. :D |
zna ko koji dobar hc server di se tu i tam da koja runda td-a?
kak se XO zgasil nisam kvalitetno kampal! |
e ljudi nes mi reko frend da se mogu kao maknut reklame... recimo... i jos neke tako sitnice na zidovima mrlje i te stvarcice, recimo i poveca se onda fps a i to je korisno u neku ruku...znate mozda kako se to zove?
eto ljudi da pokazem kako to radim ja... http://img507.imageshack.us/img507/7...0467jp3.th.jpg |
r_drawdecals 0, ali zna kickat na nekim serverima iako meni to daje u prosjeku 15-20fpsa (npr. umjesto 55 daje 70ak, šta nije malo)
|
probacu to...jer imam sarenilo fps..
sta kazete na SS? whaa niko nista XD |
Da,da..drawdecals..i to me kika na jednom serveru gdje bas volim igrati :(
Ali stvarno je mocna stvar to ;) |
A sto se tice SSa,pa nije bas neznam sta za snipera :)
Ja sam ko rusher imao boljih..ako bas inzistiras...postavim koji tu ;) http://img138.imageshack.us/my.php?i...hot0016tv5.jpg http://img164.imageshack.us/my.php?i...hot0041bv9.jpg |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:59. |