![]() |
lako za hrvatski, na kojem to bajku ti treba neki alat da stavis kotac natrag na bike? :)
a to sto si pobrao drvo, a bajku nista, jednostavno znaci da ga nisi dovoljno dobro pobrao ;) |
Citiraj:
|
Evo, složio sam bike, koja revolucije :D Vilja je u dućanu napumpana za moju kilažu za 130mm hoda. Silazak s rubnjaka se ni ne osjeti, rupe, šta su to rupe?! :lol2: Nego za cestu ipak premekano, s toga ću ju još nadopunit. Sve u svemu bike mi sad izleda čudno, kao neki dragster :)
|
Baci sliku...
E a sad zamisli da imaš takav zadnji :D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
A i zmazao sam jadnička, sutra stavim sliku. Za sada prezadovoljan, sretan kak malo dijete :D Evo samo jedna za danas, slikano prije montaže... http://img207.imageshack.us/my.php?i...mage111yv6.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ma lol znam, al meni se to neda, ak neko zbog toga neče čitat moj post nek ga ne čita to su mi i na mom forumu svi govorili,...
|
Citiraj:
|
uvjek za, al mi je noga u gipsu i ja sam iz zg-a
i sad kad skupim lovu prodam ovaj bajk za fr prelazim na street |
Evo i slika konačno. Trenutno nisam kratio steerer, jer se još privikavam, kratit ću ga tek kad kupim novi sic, jer ovog ne mogu podešavat :fuming:, pa mi je malo čudno trenutno. Čekam još da stignu disk pločice jer su mi se prednje poderale, imaju cca1mm i ne koče doslovno ništa, ali doslovno. Sad dal je taj materijal na kraju skroz dugačiji nemam pojma. Zamjenio sam prednje i zadnje za sad tako da mogu kočit :roller:
Sljedeći planovi, tj. sljedeći tjedan nabava novog ciklo-compa(stari je lemljen već na 5 mjesta :care: i nešto laganini crkava...), pločica(nadam se da će doć do tad) i novog sjedala. Sad jel može neka preporuka za sjedalo, koje i gdje kupit. Znam da je najbolje isprobat, ali ono neznam kako se "ponaša" nakon 10km vožnje :D http://img150.imageshack.us/my.php?i...mage113nc4.jpg http://img120.imageshack.us/my.php?i...mage114gx2.jpg Točnije ne trebam sjedalo(al sam smotan), nego štangu jer se ona podešava(inače...) |
nemoras rezat steerer, jednostavno distancere stavi iznad, jer ovako je fakat ko chopper :D
@raba - ja sam stalno u ZG na faksu, i cim je vrijeme kako treba sam na sljemenu ;) |
Pa sad su i stavljeni ;) Ma fora mi se vozit, nego me sjedalo ubija, ona štanga se ne može podešavat :(
|
a na kojem faxu?? i jesi bil kad na grmi
|
ma stavis lulicu ispod, a distancere iznad, tako da ti steerer strsi, ali ce ti volan bit nize...a mozes i okrenut lulicu pa da ide prema dolje... ovisi kako ti pase vise :) lakse ce ti bit... :)
@raba - na FER-u sam, grmi? |
Domy1 ako uzimaš pakne uzmi Swiss top, svi ih preporučuju kao najbolje.
Sic prijedlog WTV Speed V ili bilokoji WTB. A vilju nisi dobro složio, probaj zamjenit mjesta lulici na sterreru i ovim slobodnim prstenovima pa pogledaj kak ti više paše, ovo mi se čini da je previše tih prstenova... Ren njube, Grma, Grmošćica, Črnomerec, nemoj reć da nisi nikad bio tamo :D |
E pa nisam rezao steerer nego sam kupio distnce zato izgleda tako :D
Da znam da se tako može probat, ali još nisam sredio neke stvari tako da i nisam imao previše vremena, Steerer ću rezat, nego je sad ovako, da vidim kako je to LOL Što se tiče pločica, nažalost nemaju za moj disk swiss top nego sam našao od EBC-a... I da, ja dabar nisam skužio, ipak mi se može podešavat cijev od sica, jako malo, samo je jedan imbus ispod i na oko ne izgleda da se može mm-a pomaknut, ali evo uspio sam ga malo dobit. I da, gdje da pogledam za sjedalo, baš ih nešto i ne nalazim?! našao... http://www.dsg.hr/proizvod.asp?Sifra=2098 |
hahhahah blizu smo ja sam u končaru (srednja elektrotehnička ista zgrada)
i da grma=grmoštica=šuma=prejeb**a fr staza |
Ovak, raspala mi se zadnja naba. Da sad nespretno ne opisujem kvar, recimo da se casica desnog lezaja dezintegrirala :D Pa imam par pitanja.
Imam doma jednu OK nabu sa "samo" 5500km i to bi se dalo presloziti. Ili da ipak kupim novu nabu? Po katalozima uglavnom nalazim nabe koje imaju zupcasti dosjed za kranc (http://www.ciklo-centar.hr/new/artikli.asp?ID=175), a meni treba klasican navojni (kinez). Ne silujem bicikl (delanac od rabljenih dijelova, 9g stara rama...) tako da nisam siguran koliko cu profitirati od nove nabe. Preslagivanje kotaca bi me doslo kakvih 90kn, s time mi se zbilja ne da gubiti vrijeme doma. |
Pogledaj ili čak stavi na drop bike da kupuješ nabu, neka Shimano Deore (dakle 525,535) bi bila čist ok, a one nisu skupe. Makar bi ja možda i rađe išao na novo, a sad točno što ne znam.
Znam da moja zadnja ima tvorničku grešku (525) i moram ju zamjenit i stavljam XT gore. Samo gledaj za koliko je rupa da ne bi bilo zabune. :) |
Crni Buljo, koji Deore? :D Cijeli bicikl vrijedi 500kn i zadnji mjenjac je Altus, ostalo sve je slabije, a drugo, moja naba nema ovakav dosjed za kranc kao na slikama (a 99.99999% sam uvjeren da je isto s deoreom), nego ima samo jedan poveci navoj.
|
Onda ne znam :D
|
|
ja osobno ne vidim zasto bi ovaj bajk bio nesto posebno... al to sam samo ja :)
|
Citiraj:
Ne kažem da je loš, naprotiv, ali ja gledam samo XC/AM/FR/DH bajkove, jer tu ima jako puno detalja i naravno puno tog mora bit uravnoteženo. |
bla bla bla bajk je zakoooooooon
|
Meni izgleda vrlo dobro za street iako ga sam ne vozim. Geometrija je vrlo slicna NS-u. Za trikove i jumpove odlican.
|
Citiraj:
NHF mnogo je lip al' nije moj tip:fiju: |
hah to i je ns,... suspenzija je za p,... NHF
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:42. |