PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Top Gear@BBC (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=63897)

hammer_of_thor 27.12.2010. 14:57

Odgledao novi Special.

Dobro je.
Nisam se nasmijao kao u prijašnjim specijalima, ali je jako dobar i ovaj.

Ati freak 27.12.2010. 15:11

Citiraj:

Autor Problem (Post 1807485)
Ima koja igra u kojoj mogu vozit TG hot lap (a da ju mogu pokrenuti na laptopu [moj komp])??? :D

Ima ti na GTR2 staza ;)

EDIT: Ima za skinuti staza, da se ne skužimo krivo.

Eto i link. http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=12702

( to nije crack ili nešto nelegalno )

Trotter IT Co 27.12.2010. 15:53

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1810227)
Odgledao novi Special.

Dobro je.
Nisam se nasmijao kao u prijašnjim specijalima, ali je jako dobar i ovaj.

Meni je ovaj novi specijal bio predobar, puno bolji nego prijašnji.. legende :D

najžešće je bilo ono: You idiots, you have escaped from the region where there is no war into a region where there is :D:lol2::care:

Bokygs 27.12.2010. 18:37

Ma što god tko rekao,i ovaj specijal je bio odličan.
Meni je osobno najjači način na koji Clarkson izgovara baby Jesus:care: i u zadnjim minutama izjave poput I've only had one sweet in this bag and now there are many i kad padne u vodu pa kaže I've invented swimming :roller:

Ordem 27.12.2010. 18:51

Citiraj:

Autor Bokygs (Post 1810390)
Ma što god tko rekao,i ovaj specijal je bio odličan.
Meni je osobno najjači način na koji Clarkson izgovara baby Jesus:care: i u zadnjim minutama izjave poput I've only had one sweet in this bag and now there are many i kad padne u vodu pa kaže I've invented swimming :roller:

upravo to
top gear postaje sitcom

donedavno je to bio show o autima (i to kojih 30g)

odnedavno je to show prvenstveno o njih 3 i njihovim dogodovstinama pa tek onda o autima

dobro je reko clarskon sad u zadnjoj epizodi kad su pricali o svoja 3 auta koja su vozili i morali krenuti (nakon sto su proveli mozda minutu pricajuci o njima):

"no more car talk, we must just complete the program, if you're a car enthusiast you can turn off now, because we have to finish this journey off"

suma sumarum vecine posljednjih epizoda..

2 die 4 27.12.2010. 19:40

downloading now :D

Mar 27.12.2010. 21:14

Ajme šta znate kukat.
TG je odlična serija, to nije objektivna informativna emisija o autima - to je show s autima i tri opičena tipa :D

TG Speciali inače nisu puno vezani za automobile, ali to nije bitno jer ako vas zanimaju vijesti i specifikacije iz auto svijeta imate emisije i časopise baš na tu temu.

TG je vrlo dječja serija u kontekst "brže, više, jače" i "moj je tata jači od tvog" ali i ekstremno zabavna u isto vrijeme i pruža drugačiji pogled na superautomobile i aute koje će malo tko ovdje ikad voziti, a kamo li posjedovati.

Regularne epizode odlično balansiraju totalnu suludu zabavu i informativnost dok su speciali uglavnom koncentrirani na lokaciju i odnose među trojkom - imaju vrhunsku tehničku ekipu i foto/videografiju.

Ko želi gledati sponzorušu/manekenku kako čita s blesimetra specifikacije auta dok statična kamera snima taj isti auto kako prolazi lijevo-desno, hvala Stigu ima domaćih emisija tipa "Automotiv" i sl. ;)

Flatline 27.12.2010. 21:50

Citiraj:

Autor Problem (Post 1807485)
Ima koja igra u kojoj mogu vozit TG hot lap (a da ju mogu pokrenuti na laptopu [moj komp])??? :D

Ima staza i za rfactor Top Gear Test Track 1.10

syss 27.12.2010. 22:28

Citiraj:

Autor Mar (Post 1810520)
- cut -

lajkam ;)

tražiti neke striktne informacije u tg-u je bezveze... kao i tražiti ikakav moment zabave u domaćim auto emisijama.

jednostavno uzmi pljugu, pivo, kokice, sjedi i uživaj... traži dlaku u jajetu i naći ćeš je definitivno, isto vrijedi i za iscenirane scene (koji rijetko kad izgledaju jadno jer su odrađene pro), ali čemu?

to nije smisao tg-a i uživanju u toj stvarno veličanstvenoj tvorevini.

duffy 27.12.2010. 22:53

Napokon nova sezona.

Pre dobro. Legende
- neka pogleda tko nije

knocker 27.12.2010. 23:19

TG je točno onakav kako bi se mi ponašali da nam se da staza i neki sportski automobil, bili bi djeca :)

Milentije 27.12.2010. 23:22

Nisam u toku... Je li ovo 26.12. bila S16E01 ili neki specijal?

syss 27.12.2010. 23:27

21.12. s15e07, 26.12. s16e01

Gemmy 27.12.2010. 23:27

dobar special

legendaran kraj :)

zkljaja 28.12.2010. 01:01

Tim krajem su si napravili i prostor da uvedu novog stiga u emisiju...

hammer_of_thor 28.12.2010. 08:22

Citiraj:

Autor Trotter IT Co (Post 1810294)
Meni je ovaj novi specijal bio predobar, puno bolji nego prijašnji.. legende :D

najžešće je bilo ono: You idiots, you have escaped from the region where there is no war into a region where there is :D:lol2::care:

Ma odličan je specijal, ali puno sam se više smijao na Vietnam, Botswanu, Boliviu... :)

Prejako mi je ono kao Mother Mary će skužit da joj nisi donjeo tamjan već šampon a onda ću joj ja flašnuti Nintendo pred oči i sve će bit OK :D :D

Kako tek dobro kaže Baby Jesus, Đ toliko naglasi da nije normalno :D

"I invented swimming" :D

Citiraj:

Autor Mar (Post 1810520)
Ajme šta znate kukat.
TG je odlična serija, to nije objektivna informativna emisija o autima - to je show s autima i tri opičena tipa :D

TG Speciali inače nisu puno vezani za automobile, ali to nije bitno jer ako vas zanimaju vijesti i specifikacije iz auto svijeta imate emisije i časopise baš na tu temu.

TG je vrlo dječja serija u kontekst "brže, više, jače" i "moj je tata jači od tvog" ali i ekstremno zabavna u isto vrijeme i pruža drugačiji pogled na superautomobile i aute koje će malo tko ovdje ikad voziti, a kamo li posjedovati.

Regularne epizode odlično balansiraju totalnu suludu zabavu i informativnost dok su speciali uglavnom koncentrirani na lokaciju i odnose među trojkom - imaju vrhunsku tehničku ekipu i foto/videografiju.

Ko želi gledati sponzorušu/manekenku kako čita s blesimetra specifikacije auta dok statična kamera snima taj isti auto kako prolazi lijevo-desno, hvala Stigu ima domaćih emisija tipa "Automotiv" i sl. ;)

:amen: to that!

Franf 28.12.2010. 11:21

Odgledao konačno. Dobar je. U rangu ostalih. još uvijek mi je Afrika najbolji special; vjerovatno jer mi je bio prvi kojeg sam gledao...

Kraj sam nekako i očekivao takav nakon što ste svi pričali o njemu!

Trotter IT Co 28.12.2010. 12:09

Ma sve u svemu, kak se već reklo, to nije uobičajena emisija o Autima, da je, svaku emisiju bi testirali aute poput Twinga, Clia, Pola, Golfa itd id itd.. a ko bi to gledal, takva sranja imamo na Kapital Net i sl. ovo je legendarno, kad rade stvari koje nitko normalan ne bi radio... kad su igrali pikado sa autima, nogomet Fox vs Aygo... to su legende, zato i je najgledanija auto emisija :)

tutix 28.12.2010. 14:53

Haha, meni vrlo dobar specijal. Najjači je Clarkson, prekine Maya preko tokivokija i kaže We're finally deep inside Jordan :D.

Bravo 28.12.2010. 20:46

Pogledao i šta reč nego skoro pa odlično:D

draksa 30.12.2010. 18:04

Predobro. Iako mi je bolivia special zasad najbolji.

knocker 11.01.2011. 13:47

shvatio sam zasto mi US top gear nije nesto, nemaju crnca kao voditelja :)

Dawar 11.01.2011. 20:58

Kad dolaze nove epizode?

fanATIk 11.01.2011. 21:05

Citiraj:

Autor knocker (Post 1821849)
shvatio sam zasto mi US top gear nije nesto, nemaju crnca kao voditelja :)

Da, za razliku od originalnog Top Geara. :D

tOta 12.01.2011. 07:31

Citiraj:

Autor Dawar (Post 1822207)
Kad dolaze nove epizode?

11 days, 13 hours, 30 minutes, and 19 seconds until the next season of Top Gear starts on January 23rd.

Možda kasni c/p pola minute, ali za sve ostalo tu je FinalGear. :)

Milentije 15.01.2011. 21:11

Citiraj:

Tiff Needell (Series 16 episode 1 onwards, replacing The Stig)
Izvor: Wikipedia

Ordem 15.01.2011. 22:08

replacing the stig dok ne nadju novog vozaca koji ce biti stig (zato i onaj zavrsetak zadnje epizode sa baby stigom..)

Tiff Needell nece glumiti stiga, nego kao i dosad samo davati upute za celebrity lapove

Mortal 15.01.2011. 22:27

To bi moglo bit malo osvježenje u top gear-u. Barem jedan ozbiljni profesionalni vozač

Pupo 15.01.2011. 22:43

Citiraj:

Autor Milentije (Post 1825497)

Izvor: Wikipedia

Nebi reko s obzirom na relaciju fifth gear <-> top gear, al dobro.

Citiraj:

Autor Mortal (Post 1825537)
To bi moglo bit malo osvježenje u top gear-u. Barem jedan ozbiljni profesionalni vozač

Pa jel stigovi nisu bili pro vozači? :kafa:

Keyser Söze 15.01.2011. 22:54

Citiraj:

Autor Pupo (Post 1825544)
Nebi reko s obzirom na relaciju fifth gear <-> top gear, al dobro.

pa prosli SIARPC kad je bio bas je jeremy rekao "that tiff is a great teacher". i gost kaze da puno me toga naucio. ili sam to samo ja cuo?:stoopid:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:46.