![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
ma ništa, sa zadovoljstvom:):chears: |
Presao je prekjucer.....odlicna igra...
Ne zelim pricati dalje, da ljudima ne pokvarim igru.....sve zakon osim kraja.... |
Da, malo je kompliciran i moraš ciljati s onom čudnom puškom
Meni je kraj inače full dobar... |
Pa logično je da je takav,loš jest,bez daljnjega,ali vidi se kako si ostavljaju prostora za ekspanziju.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kad je nastavak bio bolji od originala? :nono: (ako još uzmeš da je original žali bože...) |
Evo, pružio ja krajsisu još jednu šansu, ponovno se našao na hardu, al ovaj put sa 1.2 patch-om gore, i moram priznat, puno bolje radi. igram na 1440x900 sve na very high. Vsinc, aa i af isključeni, i isključen EdgeAA (preko command line).
čak je i na toj rezi igrivo, al ići će rezolucija ipak dolje, jer svaki FPS je dragocjen. makar, i na 1280x700 (il kolko već), izgleda stvarno odlično ako su efekti svi na najjače. motion blur sam isto maknuo prije svega jer me živcira i dezorijentira, a i ljepše ide kad je ugašen. ne koristim ga ni u R6:Vegas 2. uglavnom, svaka čast njima na zakrpi, al i dalje nije to to. ima stvari koje ni jedan patch ne može popravit:D Far Cry 2 će nadam se biti prvi pravi patch+mod za Crysis:lol2: i da će radit kako treba. :respekt: |
A vjerojatno vec milijun puta spomenuto, ali -what the hell, evo opet :)
Igra leti leti leti (za pojmove crysisa 40fps jest letenje), a onda dodju oni snow leveli a framerate dodje na 8fps. Ima rjesenja nekakvog da disablea to sto god da ovako zesto opterecuje grafulju u scenama gdje ionako ne vidis nista pred sobom ili da padne uninstall? :) q6600 @ 3.2 radek 3870x2 bez OC (niti ga imam namjeru OC-at) 4gb mushkin redline series |
Citiraj:
|
Vidim da govorite o patchevima koji smanjuju zahtijevnost igre, koliko sam skontao...
Koji je zadnji takav patch i je li moze dovesti igru u stanje da je igriva na 6200 LE (DX9, detalji na minimum, no AA, no AF :D)... |
6200LE ? ... you must be joking
|
Kako da ne :roller:
Idem probati na Rivi TNT2 :D Evo je kraj kompa čeka da se stavi u stari komp, možda neki mali HTPC napravim :D |
http://www.tweakguides.com/Crysis_1.html
Kako da ne mozes stavit postavke ispod low,a moguce je stavit i postavke iznad V.High. Procitajte ovaj tvik gajd i vidicete kako cete bez ikakvog gubitka kvalitete dobit po 5-10 frejmova. Moja preporuka da pokrenete u DX9 i da upisete u comand line sljedece,za puni uzitak DX10 funkcija na DX9 Con_restricted=0 q_renderer=3 r_motionblur=5 r_colorgrading=1 r_sunshafts=1 q_battledust_enable=1 r_hdrrendering=2 I izgasite edgeaa koji sve zamucuje r_useegdeaa=0 Uzivajte u igri!!!! |
Citiraj:
Nema veze, uskoro cu ga ja vrtikti na HD4870... |
Majke mi mile idući tko prosere da crysis radi na 6200le predložit ću ga za moderatora,a prvo za trajni ban.Pa šta je previše previše je. Nije pc seremte forum nego ekspert.
|
|
Citiraj:
http://www.imagesforme.com/out.php/t125996_Crysis.JPG Citiraj:
Nakon sto ovo uradim: http://www.imagesforme.com/out.php/t126023_Crysis2.JPG Ali FPS pada na 4-6 kada dodje do okrsaja sa nekim neprijateljem :D... |
Citiraj:
Sta je bilo? Popala maca jezik ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
za warhead:
CPU: Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz za Vistu), Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz for Vista), AMD Athlon 2800+ (3200+ for Vista) ili bolji RAM: 1GB (1.5GB na Visti) Video Card: NVIDIA GeForce 6800 GT, ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro za Vistu) ili bolje VRAM: 256MB memorije na grafičkoj Storage: 15GB Sound Card: DirectX 9.0c kompaktibilna ODD: DVD-ROM OS: Microsoft Windows XP sa SP-om 2 ili Vista DirectX: DX9.0c ili DX10 |
vidjet ćemo, super je što igra izlazi za 3 tjedna
'ko bi reko čuda da se dese xD |
Citiraj:
reza 1600*1200 , 8xAA, ostalo na high i igra je uvijek bila preko 32 fps-a osim kod zadnje misije kad sam u jednom hodniku puco sačmom u vodu, onda je bio jedan lijepi slideshow jedno 5 sekundi... konfa je bila ova: E8500 na 3.9 8800gt OC 4gb ocz platinum i ne, nelažem :) |
Citiraj:
|
@wireles-nemoguce je instalirat patch dok ne lupis reinstal igre,i ja sam pokusavo takvo sto,no jedino je reinstal igre bilo rijesenje!!!Jbg ali sta se mora,mora!!;)
|
Citiraj:
samim kopiranjem EA foldera ne kopiraju se te vrijednosti u registry i zato nemoš updejtat. ***************************** ako sam prekršio kakvo pravilo foruma, molim da se post pobriše. :respekt: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:00. |