PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=36880)

zkljaja 25.08.2012. 15:09

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2222012)
Čekaj Lost Alpha mod za SoC sad za koji tjedan pa onda kreni :D

Treba zavrsit sva 3 do zadnjeg tjedna 9. mjeseca. Kad uhvati faks nema tu...treba postat inženjer (:D)

poceo sam opet SoC sunce vam vase, sad nikako docekat da se ukvatim nekog pristojnog kalaša....

JoZ@ 25.08.2012. 15:31

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2222012)
Čekaj Lost Alpha mod za SoC sad za koji tjedan pa onda kreni :D

joj ne pojavi li se za tjedan dana najebo si :banned: :lol2:

ECHO 25.08.2012. 19:54

Evo ovako opremljen se kreće u pohode na Pripyat i NPP:D od OGSE mod-a super je:D

http://i45.tinypic.com/2nltz6r.jpg

Clifton 25.08.2012. 21:05

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2221876)
Ne razumijem, kako možete guštati sa lovačkom puškom uz sva ona automacka oružja :D koješta :D

to ti je druže Brko, "specijalni rat"! :D

kad uletiš sa bokericom u granama u rukama, bude

http://www.youtube.com/watch?v=sAn7baRbhx4

a da ne kažem kako je moć čišćenja i zamašćivanja u isto vrijeme jača i od Jara :D

@Jozo: zapadne puške su garant ufurali oni smutljivci i mutikaše, hipici i neradnici koji se skrivaju iza imena Freedom. tamo pravih Rusa nema :D

JoZ@ 25.08.2012. 21:32

Citiraj:

Autor Clifton (Post 2222183)

@Jozo: zapadne puške su garant ufurali oni smutljivci i mutikaše, hipici i neradnici koji se skrivaju iza imena Freedom. tamo pravih Rusa nema :D

biče da je to to :amen:

blava 25.08.2012. 21:33

Citiraj:

Autor ECHO (Post 2222154)
Evo ovako opremljen se kreće u pohode na Pripyat i NPP:D od OGSE mod-a super je:D

Ja sada planiram drugi prelazak sa drugim modom,sada sam skoro pa presao sa Lost Oblivion,igrao sam sa complete modom,jel to onaj Old Good Stalker ?
Kakva je grafika,gameplay,frakcije itd.
Ako nije problem par ingame slicica hehe
ja sada krecem na NPP

xlr 25.08.2012. 22:00

Ebite se, počeo i ja ispočetka fino s Complete modom i realistic weapons. Strah me i pomisliti kako će to izgledati u Agropromu, a tek kasnije :) Oblivion Lost sejv sam arhivirao jer me onih milijon mutanata i respavnanje u NPP-u malo živcira.

Citiraj:

Autor ECHO (Post 2222154)

140 kila? Lakše da si ormar priheftao na leđa, još ti podigne bulletproof za 40% :nono: Fale ti još samo eurokrem blok čokoladice.

blava 25.08.2012. 22:08

Citiraj:

140 kila? Lakše da si ormar priheftao na leđa, još ti podigne bulletproof za 40% Fale ti još samo eurokrem blok čokoladice.
mene zanima samo u stvarnosti kako bi netko vukao 140 kg,mislim previse je 50 kg a kamoli 140
ne vidim gust u onim console whinerima sto traze mod za unlimited carry weight,nisi ti Vuco pa da imas omanju oruzarnicu :lol2:

bemti,idem nastaviti igrati i evo stalno X3_RDA has stoppe working,iz cista mira... :fuming:

JoZ@ 25.08.2012. 22:19

pa odjelo ti pomaže nosit više kila opreme i artifekti isto ;)

blava 25.08.2012. 22:21

Citiraj:

Autor JoZ@ (Post 2222205)
pa odjelo ti pomaže nosit više kila opreme i artifekti isto ;)

ma razumijem sve to,ali pocetnih 50 kg sa obicnim kaputom i bez artefakata je
too much

no,ja o realnosti,a ono igra,sorri :)

zippo 25.08.2012. 22:37

Citiraj:

Autor blava (Post 2222199)
mene zanima samo u stvarnosti kako bi netko vukao 140 kg,mislim previse je 50 kg a kamoli 140
ne vidim gust u onim console whinerima sto traze mod za unlimited carry weight,nisi ti Vuco pa da imas omanju oruzarnicu :lol2:

Nije to nis i ne treba nikakav mod za unlimited carry. Mozes sam modati igru tako da nosis koliko zelis, nije tesko. Ja to radim kad nakupim stvari za prodaju a ne da mi se svako toliko trcati do trgovca :fiju:

ECHO 26.08.2012. 00:15

Mod je po defaultu podešen na 80kg a sve ostalo se dobije nadogradnjom odjela:D a ovo sam se ja spremio za poseban rat:D ima toliko oružja u mod-u da neznaš što bi uzeo i nosio sa sobom:D a isto tako i odjela to nisam sretao u ni jednom modu do sada:goood: a odigrao sam ih ajmeeee sve što je na tržištu trenutno:D i vrijedno za igrati i ubiti gro sati za kompom igrajući triologiju Stalker-a:zdero:

blava 26.08.2012. 14:01

Tejas Stalker
September is still the date so I have not heard of delay. I have heard that LA can play older computers okay. There are lots of new areas, quests and characters. I have friend that is big CS Modder who is from and lives in Croatia
.

Mozemo odahnuti,Lost Alpha izlazi uskoro (ili drugim rijecima,bez odgoda ) :goood:

Citiraj:

Nije to nis i ne treba nikakav mod za unlimited carry. Mozes sam modati igru tako da nosis koliko zelis, nije tesko. Ja to radim kad nakupim stvari za prodaju a ne da mi se svako toliko trcati do trgovca
ma to sam i ja radio prije,samo meni je malo glupo,ionako ne znam gdje potrositi sve pare,a jos su u modovima skuplji popravci,opceniti dignute cijene...
zato vrsim selekciju po trosnosti oruzja i za kojega cu dobiti vise para...
i obavezno u Freedom bazu prodati jer dobijem vise od onog Barkeep...

cek,sta je ovo kod ulaza u NPP,APC vozilo,pa kako da to unistim,prvi put se srecem s tim cudom :D

http://www.pohrani.com/t/3R/Nh/3vFwC...6-1216-45-.jpg

Brko 26.08.2012. 17:09

Citiraj:

Autor blava (Post 2222397)

cek,sta je ovo kod ulaza u NPP,APC vozilo,pa kako da to unistim,prvi put se srecem s tim cudom :D

http://www.pohrani.com/t/3R/Nh/3vFwC...6-1216-45-.jpg

samo RPG-om ako ga imaš :D

ECHO 26.08.2012. 17:32

:D imaš na toj pljuci FN 2000 bacać granata(naravno ako ih imaš-granate 40mm, a šteta ih je neimati kad imaš te mogućnosti s istom) 2-3 komada i ode u vjećna lovišta:D znam iz iskustva koje sam upravo i sam imao :goood:

Na tom oklopnjaku je smješten ZSU 14,5mm i pere sve živo pa zato pažljivo i bježi od drveta:D

panda505 26.08.2012. 17:33

moreš ga i sa F1 roknuti, ja sam 3 komada hitil i kabooom :D

JoZ@ 26.08.2012. 17:45

a ljevo pod nadstrešnicom ima rpg sa minama :lol2:

blava 26.08.2012. 17:59

Rijesio se gada,pa bemti probija Exoskeleton ko pulover :lol2:

Nemam granata za ugradjeni bacač,vec sam jednu obicnu granatu i dvije F1,u medjuvremenu sa Gauss rifleom me 2 puta skinuo prije nego sto sam skuzio da je kojih 500 m ulijevo na elektrani ....

Citiraj:

a ljevo pod nadstrešnicom ima rpg sa minama :lol2:
Exoskeleton ( nema trcanja ) i citaj Na tom oklopnjaku je smješten ZSU 14,5mm i pere sve živo pa zato pažljivo i bježi od drveta :D

zkljaja 26.08.2012. 18:03

Ljudi, dali vam se ikad u Enemy territoryu desi da vas napadne horda mutanata??? Budu po 3 bloodsuckera, 15 pasa, 5 pseudodogova, malih stakora bezbroj...svi odjednom...Nemam municije da ih sve pobijem sa cijevi :D

blava 26.08.2012. 18:11

Citiraj:

Autor papčić (Post 2222561)
Ljudi, dali vam se ikad u Enemy territoryu desi da vas napadne horda mutanata??? Budu po 3 bloodsuckera, 15 pasa, 5 pseudodogova, malih stakora bezbroj...svi odjednom...Nemam municije da ih sve pobijem sa cijevi :D

Enemy territory ? Mozda si mislio Wild Territories i Rostok ?

S kojim modom igras ? Ima ih tamo puno,puno,tih dzukela posvuda,poltergeista,bloodusuckera i onih sa gas maskom sta skacu ko na trampolinu,neda mi se sada guglati...

pogotovo poslije blowouta stvori ih se,srecom popnes se gore i samo udri po automatu :D

JoZ@ 26.08.2012. 18:18

Citiraj:

Autor blava (Post 2222558)
Exoskeleton ( nema trcanja ) i citaj Na tom oklopnjaku je smješten ZSU 14,5mm i pere sve živo pa zato pažljivo i bježi od drveta :D

čitaj ti
ljevo pod nadstrešnicom rpg i mine
odšetaš po njih jer nema trčanja i odereš oklopnjak ;)

nekužim dije tu problem

zkljaja 26.08.2012. 18:19

Citiraj:

Autor blava (Post 2222564)
Enemy territory ? Mozda si mislio Wild Territories i Rostok ?

S kojim modom igras ? Ima ih tamo puno,puno,tih dzukela posvuda,poltergeista,bloodusuckera i onih sa gas maskom sta skacu ko na trampolinu,neda mi se sada guglati...

pogotovo poslije blowouta stvori ih se,srecom popnes se gore i samo udri po automatu :D

ma Wild territories, od Bara ravno, ne desno prema Freedom bazi...
Complete 2009.
Znam da ima svakakvih stvorenja, ali fora je sto gamad dođe u hordi, tamo gdje se ubiju Merc snajperisti, bude ih po 30-40 na 200 m2 :fuming:
trebao bih 10 F1 da ih rijesim..

blava 26.08.2012. 18:20

Citiraj:

Autor JoZ@ (Post 2222569)
čitaj ti
ljevo pod nadstrešnicom rpg i mine
odšetaš po njih jer nema trčanja i odereš oklopnjak ;)

nekužim dije tu problem

nisi me shvatio...
odsetam 2 koraka on me ubije s onom ugradjenom strojnicom ili cime vec
1 metak ode vise od pola zdravlja i jos su me tada vrebali Monolith *ederi sa Gauss rifleom...
rijesio sam ga se sa minama :)

JoZ@ 26.08.2012. 18:33

evo dok sam tražil mapu našo sam dije označeno dise nalazi RPG
pa ne kužim kak je teško doč do njega jer ja sam svaki put došo uzo ga i roknul oklopnjak

http://dada4.free.fr/stalker/priboi_npp_map.jpg

xlr 26.08.2012. 19:42

Taj oklopnjak i nije neki problem jer kada mu se približavaš imaš neku kućicu za zaklon, a lijevo od kućice ti je cijelo vrijeme zid - a u zidu pored kućice je rupa :)

ECHO 26.08.2012. 20:49

Jbg.:D moraš se bolje opremiti za taj dio Stalker-a i izbjegavati slabo pokretni helmet, bolje se pokazao Bulat helmet+artefakti za taj dio baš radi trćanja, a i bolje štiti od zraćenja u nuklearku kad uđeš:) a exsoskeleton samo onaj dorađeni s kojim možeš trćati, nesjećam se ima li ga u tom modu:)

Nositi FN 2000, a neimati granate za njega(je prava šteta):D što je velika prednost u borbi na daljinu, kao i za svu moguću živinu koja napada je od neprocjenjive važnosti i bolje je od F1 bombi.

zkljaja 27.08.2012. 17:29

Neznam dali da prije napada na x-18 rjesim propovjednika i mrknem mu pumpericu...obozavam tu masinu :D
Jel dobijem onda nagradu od Sidorovica?

[GOW]Nec 27.08.2012. 18:41

Citiraj:

Autor papčić (Post 2222572)
ma Wild territories, od Bara ravno, ne desno prema Freedom bazi...
Complete 2009.
Znam da ima svakakvih stvorenja, ali fora je sto gamad dođe u hordi, tamo gdje se ubiju Merc snajperisti, bude ih po 30-40 na 200 m2 :fuming:
trebao bih 10 F1 da ih rijesim..

Misliš na onoj cestici za nigdje, lijevo je selendra s bloodsuckerima i controller-om, a ispred tebe je Mercs camp u kojem nađeš onaj kvazi-snajper na bazi m-16?

To gamad dođe iz sela i gore od puta za Red Forest. Tamani to češće pa neće. :D

zkljaja 27.08.2012. 19:37

Ma jok :D
Budem snimio kad sljedeci put gamad napadne..

Nybelung 27.08.2012. 20:02

Igram Clear Sky Complete Mod na normal težini i jedva sam izašao iz one močvare na početku igre. Trebala su mi 3 prokleta sata i 247 loadinga.
Kako da sa sačmaricom ubijem 5-6 stalkera koji hodaju u grupama?! Na 10 metara gađam i ništa se ne događa, a oni kad pucaju sa sačmom ubiše me dok kažeš *eks.
Mutanti isto gadni, iz pištolja treba kiša metaka, a sačma beskorisna protiv čopora. Ako tu nisam odustao onda ne znam što me može otjerat od ove igre. :D

Sad sam naletio i na vojnike. Jednog mogu sredit, ali ako su dvojica to je već problem... Ako ih ima više mogu slobodno zaboravit, uvijek prvo gamad pobjegne pa se vrati s ekipom i opkole me. Je li normalno da je ovako teška igra? Prešao sam SOC uzduž i poprijeko bez nekih problema, a ovdje ne mogu mrdnut.

I koje oružje je najjače/najisplativije?
Našao sam nekog mrtvaca i na njemu AS Val sa 8 metaka. S tim sam se po noći šuljao oko vojne baze, ko Rambo, uspio sam obezglavit jednog vojnika s Abakan-om i pobjeć. Koji je to bijeg bio. Filmski. :D
Da li da upgrade-am tog Abakana koliko god mogu ili da tražim negdje municiju za AS Val?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:43.