![]() |
jeste se pokušali logirat u igrici? meni traži odobrenje skrbnika da moje 2 godišnje dijete želi igrat (da mi odobre i mijenjanje nicka, i chat).
Odakle im da imam 2 godine i zašto kao odobrenje traže moj br kartice i žele naplatit 0.30 funti? |
|
genshin-impact free
|
Pa sta nije ta igra inace f2p?
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ma da, dodali su nekakav in-game kod,
promocija jer je nova u ponudi. Bježim od takvih stvari glavom bez obzira. "Prava" nova igra sutra :) |
Citiraj:
GenshinEpic Možda netko igra pa mu dobro dođe. |
|
pise da mi je Control "owned" a nemam je u library niti sam je dodao ?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
Meni je pisalo da je iman i stvarno mi stoji u Library-u :)
Očito je neki problem al nema veze bitno da se može skupit igra. |
Vidim da je pao Epic, taman da idem jedan meč Rocketa prije spavanja i kliknem ali ništa se ne događa. Sad vidim na downdetectoru da je puno ljudi koji reportaju.
EDIT: It's back |
Citiraj:
:care: |
Citiraj:
Ne mogu se sjetit točnog naziva, ali riječ je o provideru i uštedi na IP adresama... Probaj restartat ruter, pa APP. Ili pokupi igru na poslu da budeš siguran. ;) Ili VPN, il su u šumi. :D EDIT: Nego da, Epic, troši se lova na sve strane. Svako tolko poklone neku bombu... Kažu komentari na jednom članku: ''On Epic, You are the product'' :D :D |
|
|
Odlične igre!
Horzon Chase sam na mobitelu rastavio na proste faktore kada je izašao (kupio ga nakon što sam probao free demo)...sada ga tu i tamo odigram na PS4 (obje igre su bile djabe na PS+), a evo moći ću i na kompu. :D |
Opa, ovo bi se cak moglu i igrati :) Kad bih imao vremena i kad bi mi se dalo.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Eto ga na, dodalu "pick a bus" captchu za claimanje free igara. Pa bogamu, čemu to :D Nije valjda da je netko automatizirao dodavanje free igara.
|
Ha?
U aplikaciji je regularno, nikakva captcha.. |
Meni sve ok sa moba, ocito su tebe zapikirali :D
Mozda zbog shareane public IP adrese |
Da vjerojatno djeli IP sa drugima.
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
Dvije igre free. Prelijen sam na mobu cpati linkove. Sorry drugovi gotovani
|
|
Citiraj:
Pa ovo je komedija. Dakle, opet me prcka sa captchom, ok, tražim motore. Poklikam ja to, na pola sličica se ne vidi je li neko vozilo ili kanalizacija, ali OK. Kaže, failed, try again. Rekoh, ajde, kliknem try again, i samo me vrati me u store i transaction complete. |
Citiraj:
I onda ti još zahvali na "kupovini" :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:31. |