![]() |
|
Idemo Belgijaaaaaa. :Machineg:
|
Izuzetno dobra utakmica, vrlo otvorena i napadačka na obje strane. Belgija bolja zasada, no dok ga ne uvale, čabe ovaj visoki pretisak.
Sent from Usreo Mobara |
Da hoce ovo oticibu produzetke pa nek se i oni malo umaraju
|
Citiraj:
|
Vidi se umor na svima, dosta nepreciznosti i ponesto treme.
|
Ma kaj god, to su profići, mogu oni do sutra :D
Šalu na stranu dobar nogomet bez obzira na nepreciznost, finale prije finala definitivno. Inače, Večernji kaže da će Vrsaljko igrati, a da počinje Badelj a ne Broz. |
Citiraj:
Strogo se stoji iza lopte kad protivnik napada, a Belgija je jedno par puta sa 3-4 igrača krenula u presing i začas ih Francuzi izigraji i stvori se višak. Boje se i jedni i drugi kontri. Po meni će Belgija krenut otvorenije jer im je to jednostavno u genetskom kodu, ne mogu oni odigrat 90 minuta disciplinirano. Ne bi bilo loše da budu produžeci da se malo iscijede.:lol2: |
Citiraj:
|
Belgija na konopcima u knockdownu.
Sent from Usreo Mobara |
Samo kaj Žirkec nemre zabit,... trom je jako.
|
fakat sam ostario, mbappe nije bio rodjen kad je francuska osvojila prvenstvo 98-e :O
|
Chadli i Lukaku su koštali Belgiju pobjede. Koliko je ovaj Chadli promasio centarsuteva i izgubio lopti, to nemre ni Pivaric.
A Lukaku je ocajan danas, nije njegov.dan. |
Cigani francuski. Crvene bi dijelio za onakvo bezobrazno odugovlacenje i kradju lopte
|
Jbga i očekivao sam pobjedu francuza, navijao za belgiju
|
Fuj odurna država
|
Citiraj:
Tako nekako lako došli do finala. Nevjerovatno. Gamad. Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
Šteta, Belgija pala u drugom poluvremenu. Svi osim golmana koji je jedini bio na visini do kraja tekme. Onaj gol je više sreća - toliko se brzo lopta odbila da nije stigao niti ruke dignuti. |
FIFA World Cup 2018 Russia
Citiraj:
|
Uzasno me zivciraju takve stvari. Ajd da drze loptu u nogama pa da se medjusobno dodavaju, ali ovo mi ide na jetru. Cisti bezobrazluk.
|
Treba reć zaslužena pobjeda.
Opeglamo Engleze i Francuze i mirni smo opet dvaes godina.:lol2: Kad bi to napravili naš nogomet kao brend u svijetu bi postao besmrtan za sve vijeke vjekova. :care: |
Citiraj:
Pa jesi vidio sta je mbappe izvodio pa je tamo dobio naguravanja? Uzas. Postrozit treba sudjenje pod hitno. |
Pitaju Francuzi Engleze:
-"Sa kime vi ono igrate u sutra?" -"Sa Hrvatskom". -"Kakva koincidencija! Pa i mi u nedjelju igramo sa njima!" :fiju: |
Jesam. To me najvise i nazivciralo. A pogba isto s onim podmetanjem ledja. Lagano bi mu koljeno zabio pa nek se onda podmece do sutra.
|
Za 24 sata feštamo :D
Sent from Usreo Mobara |
Znaci ide osveta 20 godina poslije :)
|
Daj boze. Samo da ih nabijemo i vratimo na zemlju. Mislim da im nebi bilo goreg ponizenja.
|
Sa onakvom igrom Francuske, onakvim simulacijama, zadrzavanjem lopte, nazalost nemamo sanse. Navijao sam za Belgiju i bili su dobri ali to nije bilo dovoljno.
Ne mogu rec da je zasluzena pobjeda Francuske, ne. Nisu bili toliko bolji. |
Citiraj:
Ali statistika je kurva, uvijek ima iznimki :D |
Citiraj:
Rijeci ti se pozlatile :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:13. |