![]() |
Citiraj:
Za moje potrebe, barem dok ne nađem neku 3060 ispod 3000kn, ova će čist oke poslužit. |
Citiraj:
|
Nisam dobio ništa u privitku e-maila. Samo ono što su napisali:
Odjeljak 24. naših Uvjeta poslovanja i članak 280. Zakona o obveznim odnosima daje Internet Mall-u d.o.o. mogućnost da odustane od ugovora u slučaju očitog, nenamjernog propusta što uključuje i očite pogreške u cijeni. |
Stigao e-mail da je narudžba za grafu plaćena. Izgleda da je e-mail o otkazivanju narudžbe bio standardni “app”.
|
Ima kakvih "Top" akcija u Mallu? Da poklikamo
Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
samo si napisao odgovor da se ne slažeš sa njihovom odlukom i da želiš robu ? tnx |
Citiraj:
|
I ja sam im naveo da je cijena u stvari realna za jednu akciju, i da hoću isporuku.
Nema još odgovora. |
Citiraj:
|
Dobar dio ljudi koji su dobili one sluške su bili odabrali plaćanje pouzećem.
|
Citiraj:
|
Meni se pila izmijenila u "Obrada narudžbe". Bit će nešto od pile ipak
|
"Obrada narudžbe" ti piše čim kupiš nešto, to je prvi korak i tako mi stoji od početka, i za pilu i za grafu.
|
Citiraj:
Nakon toga izmjenili su u "neplaćeno" i poslali mail da su fulali u cijeni. |
Mogu oni pisati u uvjetima sto hoce, drugi artikl za redom
kazu da je rijec o nenamjernoj pogresci, to spada u navlacenje i varanje kupaca. |
Jucer sam bas malo gledao u registar firmi.
Mall ima samo 16 zaposlenika, a godisnji prihodi su im gotovo 200 milijuna kn. :) Kako to uspjevaju nije mi bas jasno jer to je u prosjeku 4 milijuna kn tjedno robe koju prodaju. Tako da mislim da ih nece bas puno pogodit ovo sto fulaju cijenu malo-malo :D |
Radnici su vjerojatno zaposlenici neke tvrke kćeri.
|
Moguce, nisam dalje istrazivao ali 16 ljudi mi je premalo za ovakvu trgovinu.
Ekupi ih ima oko 100. |
Zašto? Svi uredski poslovi (nabava, marketing itd. su smješteni negdje vani gdje je radna snaga jeftinija, a ovdje imaš zaposlene samo ljude u trgovinama. Maksimalno smanjenje troškova i naravno da se osjeti.
|
Citiraj:
Nedugo sam nešto morao u skladištu pokupiti, bilo ih je barem 30-tak samo u skladištu (u jednoj smjeni). Rekao bi da ih ima barem 60-70 sve zajedno. |
Pitanje koliko je tu studenata, koje nemoraju prijaviti ...
Masovno naša skladišta upošljavaju studente, kojima je to dobra lova, a na njih nema zdrastvenog ni neznam čega sve ... Zanimljivo da moje dijete ima veću plaću (kao student) od žene u istoj firmi, čak je žena na malo većoj poziciji od samog pakiranja ... |
Pa kad na studentski ugovor imas malo davanja, ne znam tocno, 13% je prije bilo, a na placu imas porez prirez mirovinsko i zdravstveno.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
|
Moguće da su zaposleni preko Dekre il slične agencije, pa se ne broje. Ista fora je s microsoftom i hrpom drugih firmi. Nema drame.
|
Citiraj:
Na kraju dana, student ima veću isplatu, da, ali to je do države. :D |
Došao mail da nude 150kn bon kao kompenzaciju za pilu.
|
Citiraj:
:lol2: |
meni email nije došao :D
ali ću odbiti kupon :) |
Ako netko ima viška pilu tu sam :D
|
Citiraj:
Mijenjam ju za slušalice :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:00. |