![]() |
meni je hmm sinoć bila blaga rezultatska pušiona:p rešetali su me s ljeva i desna. Vrhunac je kad me moj koknuo, a imao sam zastavu.. vjerovatno vidio švapsku zastavu i udri:rolleyes: :D
no večeras pucamo upute -ili čuvaš ili otimaš zastavu -nema vrebanja na "lucky kill" negdje na pola puta:D :rambo: |
cekaj, kaj nije da kad pogodis svog da se tebi oduzima health?:confused:
|
Znaci CoD2 je kupljen, veceras se ubacujem prvi put, hmm, neka uputa za gustera:D
|
Citiraj:
Budi brz na okidacu, gadjaj enemy-e i spremi se na zajebanciju... Najbolje ti je kad ides s nekim u paru! Nikad neznas, mozda ces odma dobro igrat, Bog zna da sam se ja iznenadil kak sam "dobar":D |
1 privitaka
Citiraj:
Samo-bilo bi primjerenije da je CTH (Capture the Ham):) Ne bi bilo loše da se koristi "beštek" Npr. "normalni" nož (lmb) : |
Citiraj:
|
1 privitaka
I isti komad "bešteka" samo sa glantz novim dvoručnim zahvatom idealnim za zabiti sa guštom frendu u leđa (rmb):D
:D :D : |
Dosta mi fali sta u COD-u nema noza :( ... kundak ne moze zamjenit kad nekoga sa ledja fino zbodes nozhem :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
NOB?
|
Citiraj:
Metak u leđa ili nož...isti k***c, samo kaj je veći gušt ako Mitzek i ja dočekamo AMD-jca sa nožinom nego da ga samo ustrijelimo...:) |
Ajde Jelc pridruži se vidimo da te privlači:)
|
Citiraj:
nego zaista, bilo bi super da je noz, vec mi je dosadilo da me ponizavaju udarcem kundaka u chelo. |
|
Citiraj:
|
Cak je i mene krenulo :smoke:
http://img395.imageshack.us/img395/1708/untitled5mt.jpg Moj fragrate užasno varira od mape do mape... Neke mi pašu, a neke jednostavno ne :rambo: |
Ok, a sad prosim lepe - di se igra ? :o
|
ja sam morao naglo prekinut
|
Citiraj:
84.19.177.45:28961 |
Uhhhh, sad sam bio, josh se tresem, ipak je prvi put, sve mi nekako prebrzo ali
I'll be back |
Trenutno je na NOB-u koljacina...
Ja trenutno sam out jer buraz skida nes i sami vidite kakav mi je ping...:rolleyes: puknem metak, potrcim ravno i onda me nakon 2 sekunde ubije taj moj metak:D:rolleyes: Ajd budite na NOB-u oko 22 ili 23h |
Citiraj:
:) |
Citiraj:
Od ove igrice definitivno se ne odvajam (hebesh UT). Atha, jel uzmesh glicerin pod jezik prije ulaska:clap: |
Citiraj:
|
A je me danas krenulo nakon prve večere. :D
Uzimam stereoide (domaći špek, kobasice, suho meso i crveni luk) i gemišt. :D :beer: |
I ja sam bogami rokno six-pack redbullova i mogu rec da sam letio po bojistu...:D:D:D
Imam pitanje, cesto sam u nedoumici koju pusku da koristim... Pa recite koju vi najjcesce koristite i zasto :) Znam da se treba prilagodavati situaciji i mapi :) |
Samo ovo: : CoolRamb
|
Što reći :D
http://img229.imageshack.us/img229/7...01684ox.th.jpg @sam pa ako ima hrpa ljudi(ko večeras) onda ppsh ili sačma, gdje je manje ljudi i nema tolko bliskih sukoba garand,kark,lee einfield ili nešto od tih bestrzajnih topova:) Sniper samo u nuždi, i naravno bilo kuda bombe svuda :D |
za sve one koji ne znaju kako staviti prefix .::PcE::. u boji.
npr, za dobiti .::PcE::. atha treba upisati: ^4.:: PcE ::. ^5atha pri chemu se za odredjenu boju unosi slijedece: ^1 = red, ^2 = green, ^3 = yellow, ^4 = blue, ^5 = cyan, ^6 = purple, ^7 = white normalno, ako zelite imati pce u prefixu, ako ne, stavite neshto drugo, tu sam vam oznake za boje. ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:08. |