![]() |
|
Manchester United nekako pobijedio unatoč izostancima:goood:
Trenutno smo drugi, Arsenal se miče, pravi mjesta za prvaka:goood: Inače, osvrt na el classico, doslovno imam osjećaj da će rezultat biti 2:2. |
Citiraj:
|
CFC vodi protiv Norwicha..NAPOKON! Odlični su cijelu utakmicu ali ne želi ući u gol nikako. :)
Umjesto nejmara? Hazard...recimo... |
Počelo je punjenje reala....prvi creampie obavljen :D
Madridiste na aparatima... |
ima neki live stream?
|
Acestream i kolko oš streamova,samo odi na Rojadirecta po njih.
BTW Realovci na dva aparata! |
Čini se da će Rafa bit bivši brzo :D
|
Benitez hvala i doviđenja.
|
Gledam na Sportklubu, Barca ih je totalno nadigrala. Ronaldo, Bale i Benzema nisu imali 5 dodira s loptom.
Drugi gol Barce izgleda kao zaleđe za dlaku, a na kraju su realovci sretni da su na odmor otišli sa 0:2. Citiraj:
|
AJMO REAL! AJMO CITY PREOKRET!
|
Iniesta, kakav potop.
|
Bez umanjivanja barcine zasluge,cini mi se da igraci Reala bojkotiraju Rafu.Samo nek izgube,samo da rezultat toga bude pedala.
|
Najboljeg realovog igrača izvadi van... A kros? Modric?
|
Real ostao kod kuce, perecu jebem i mamu i babu.
Anceloti je Bog za ovoga iako nije ni trener za sve kriv. Barca konkretna, ubojita, svaka cast! Sad joa i mesi usao, e bemti, sta ce aad biti. :) |
Vama doslovno ni jedan trener ne valja :D
|
Citiraj:
|
Kako je Barca pogodila s kupnjom Neymara i Suareza, za razliku od Reala, koji je sličan iznos dao za Jamesa i Balea.
Btw, Neymar je trenutno br. 1. |
Realu je glavni problem Perez,koji trenerima namece odredene igrace,dovodi one koji su nepotrebni,a prodaje kvalitetne kao Di Mariu i Alonsa.Dok je njega,ne pomaze Realu ni Ante Miše!
Bar da mi juve danas dobije! |
Citiraj:
|
Više bravo ima dodira s balunom nego bale i Ronaldo skupa..
|
Prestao s fulanjem.
|
Zubo se iskupio :D
|
Daj petardu! Mada ne navijam za ikog tu,dajte nek bude petardi :D
|
Citiraj:
Benitezu zamjeram jedino to kaj je nastavil istom linijom ko i Ancelotti, jer taj tip je totalno uništil Real. opa ...0:4 bravo Barca.... |
Isco u nemoći...ajoj koje frustracije.....
|
Nek popuse.Meni je dan dobar kad Diego zabije.
|
Kreten, treba mu odrezati kaznu da ne igra do kraja sezone.
|
Cestitke barci, realu zelim da se sto prije ohlade i vrate na planet zvan zemlja. Mozda nesto i poprave do kraja sezone.
|
Sjajan El clasico i nogometna lekcija je očitana.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:11. |