![]() |
E moj liverpoole, izgubit cu i ovo malo kose..
|
Penaldo nastavlja u revialnom tonu :)
|
I kikica doveo real u vodstvo. :p 1:0 iz penala.
Arsenal 0:3 Jadan galatasaray. :D |
Srećom za Basel navijam. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
-1 odnosno crveni za Liverpool. :D
Zasluženo, ali jako glupo isključenje. |
Čudo je što nema Hamer of Tora u temi da nam nešto napiše o Looserpoolu :D
|
Obicno ljudi zaobilaze ove threadove kad im momcadi koketiraju s ispadsnjem :)
|
Makaršto! :D
Liverpool. :D :D :D :D Danas imam malo više toga za pogledati. :p Roma - M.City Bayern - CSK (ovo i Roma-M.City će biti klaona :D Roma, M.City i CSK imaju po pet bodova :D ) Barca - PSG (zicer prolaze oboje..jedino može biti borba za prvo mjesto) CFC - Sporting (cfc zicer ide dalje ali sporting mora paziti jerbo ako schalke dobije maribor, onda oni (sporting) ispadaju) Maribor - Schalke - ako cfc izgubi, a schalke dobije... Ajax - Apoel i Porto - Šaktar su tekme koje će se igrati tak... :D |
Di je Manđo?
Neznam dal je jučer uopće igrao... A je, igrao je, par puta sam ga vidio ležati pored Chiellinija. :roller: Najbolji ždrijeb za Staru damu: Porto, Monaco ili Chelsea. :D |
Daj bože da bude Bayern :) tvoja i pandina međusobna nadbebavanja su neprocjenjiva :D
|
chelsea-sporting, chelsea ne treba bodove, neće napadat, ovo je X ili pobjeda sportinga
barcelona-psg. slaba barca ove sezone. PSG, sa Ibrahimovićem može do pobjede. |
Brko, nemoj tako.
Šta sam ti ja učinio loše? :( Zašto ovakvom predivnom klubu kao što je Juve želiš da dobije tu kriminalno-padavičarsku organizaciju? Ni dvije hitne neće moći sastavit staklenog, kad ga Chiellini i Bonucci sravne sa zemljom. :D:D |
Načisto zbog zabave :D ne volim ni jedan klub, ali recimo da bi u tom ogledu malo više nagnuo ka tvojima :D
Za staklenu balerinu se slažem :D |
Izvuci cemo Monaca i napunit Danijela ko štrudlu :)
|
da,recimo danas pariz izvuce x ili dobije i barci se smijesi bayern ili chelsea!shiney!
|
|
Citiraj:
kao podsjetnik: Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Toliko o moćnom Bonucciju i Chieliniju, ispunjavanju želja i plakanju :roller: |
Ama ama ama.... gnjiiiiiiiiii :D
|
Citiraj:
|
Ooooo, iz Münchena, samo za Pcekspert,
na izravnoj liniji odvjetnik, Herr panda. :D Moram priznati da sam stvarno počašćen, kako me čovjek lijepo citirao. Ali ostavimo prošlost, okrenimo se budućnosti. Panda, ti jednostavno nisi ni svjestan koliko ja zapravo već godinama pomažem Bayernu... Danas gledam Roma-City 20.45h. |
Mlađarija CFC VS mlađarija SPORTING
http://www.chelseacroatia.com/video-...tiv-sportinga/ Neloši golovi moram priznati. :) |
Racunam na pobjedu Bayerna iz vjersko političkih i financijskih stavova :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Minvajl cfc vodi. :D Šurle 2:0 :D |
O Barco crna.... Bayern 1-0
|
Evo mesija za 1:1 :D
Maskerano... :D :D :D Pa padavičaru mrtvi! :D Neloše od nejmara. :) |
Ajaxxxx....
|
Ajax 2:0
Sporting zabio gol....pf. :D Ajax 3:0 :D BJEŽITE LJUDI! PADATI ĆE AVIONI! MIKEL JE DAO GOL!!!!!!!! :D :D :D CFC vodi 3:1 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:24. |