![]() |
Izložbeni primjerak?
Sent from my Nexus 6P |
Citiraj:
|
Citiraj:
i7, 12 gb ram, 250 ssd, Gforce, uhd ips ekran, backlit tipkovnica... Presretan. :) Od 8770w nisam imao takvu radnu stanicu... Sent from my Lenovo PB1-770M using Tapatalk |
Citiraj:
|
To bi trebala biti 4k serija.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ima ih još... Konfiguracija nije sa 12 nego s 8 gigi rama, ostalo je isto, ali mislim da su po 2700... Ovo je unutra: i7 4710MQ |
E to me je zanimalo :) Zahvaljujem :)
|
Citiraj:
Tu sve staje. :) Meni ti je bitna brzina i responzivnost sustava, bitan mi je ekran i donekle baterija. Ostalo - could not care less... :) Sad mi reci, je li to okej procesor? :) |
Čim imaš Q u nazivu, možeš biti sretan jer je punokrvni quad.
|
Citiraj:
Je to? |
Citiraj:
Sent from my Nexus 6P |
Uuuu cdanijel odlicna pila. Kakav je ekran?
|
Citiraj:
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk |
Super deal. Svaka čast na kupnji :care:
|
Citiraj:
Ovaj je, što bi ameri rekli - real estate display... |
Citiraj:
Nisam sto posto siguran za stanje, ali znam da su tamo... |
Fakat super deal. Nego, jel to vlada založila? :roller:
|
Citiraj:
|
Dobro ajde, malo su (bili) skromniji :D :D
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Postoji li nekakav adapter, gdje mogu msata ili M.2 utor u laptopu pretvoriti u jedan ili još bolje dva usb priključka?
Ta dva priključka bi mi koristila da spojim usb receivere poput unifying od miša bez da koristim eksterne. 4 USB priključka nisu dostatna kad imam unifying, a sad pak imam još i usb receiver za slušalicu. Docking nije rješenje jer mi treba i kad odem van lokacije ili u labos. Pada mi napamet još umjesto optičkog pogona ako postoji neki usb hub koji se spaja istim principom, ali u to sumnjam (kao i u msata rješenje). Al m.2 koji ide prek pcie bi trebalo ići. |
Citiraj:
Btw, imaš toga za kupiti, ali u dobrom dijelu Thinkpada to ne radi jer su - oklopljeni i zaštićeni od zračenja. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Oklopljeni i zaštićeni od zračenja *podsmijeh* :D Sorry. Citiraj:
EDIT: ak će trebat nekome, naručio sam 3 komada, smiješno jeftino je. |
Citiraj:
T serija thinkpadova je stvarno zaštićena. Jedino što se emitira je toplina... Sent from my Lenovo PB1-770M using Tapatalk |
Citiraj:
|
Nije M.2: link
|
Onda ništ :)
... ipak javi kad stigne kako radi. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:37. |