![]() |
Citiraj:
|
Nekim članovima naše grupe je disable-an invite za online sesiju. Bzvz
nemas sa kim igrat već sa stranim igračima. ali svejedno je fora. pozovu te na deadmatch i slično. |
Ipak ne...u interijeru bude oko 60+ međutim cim izađem vani padne na 25...
|
Citiraj:
Mogli bi danas neki job odradit.. |
Jel ima na PC-u mogućnost igranja iz prvog lica?
|
Citiraj:
|
Instalirao igru i na laptop, i jaaako dobro. Odigrao prologue i prvu misiju sa Franklinom i ide 40-60 fps sa većinom high postavkama i FXAA. Grafa je OC-ana +135Mhz što ispada ravno 1232 Mhz u boost-u. Trebao bih i zadnje drivere stavit, možda se izvuče još koji fps.
Super ako zapnem na nekom kongresu dosadnom, samo ću se u neki kutak s lapom uvalit i zbrinut sam :D Btw, lagano stiže vrijeme za 4k :D |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nekaj je Rockstar sje** sa switchable graphics tako da mu samo integrušu vidi. Čeka se fix :( |
Našao fix na tubeu.
Upaliti Device Manager i isključiti/disableati nvidia/ati grafu. Upaliti GTA i dok se nije još loadao screen nabrzinu upaliti/enableati nvidia/ati grafu. Stvar radi. Ali fakat moraš bit brz, brži od prosječnog spolnog odnosa. |
Citiraj:
Kolko sam uspio vidjet na netu Rockstar je izbacio fix za nvidiu ali nije za amd, tak da pušiona i čekanje za sad. |
Vi koji niste završili Online Tutorijal (sa grupe ekipa) bilo bi dobro da završite jer u suprotnom niste od koristi.
Znači ne možemo igrati skupa, ne možemo se invite-ati, ništa ne možemo dok to ne završite.. Sad sam igrao sa frendom koji je također završio Tutorijal. Samo se ide nekako na Join frends, i onda se nađete na mapi i sesiji sa njim. Samo se trebate nać i onda skupa igrate.. |
Je li itko igrao GTA V na ps3 ? Je li velika razlika između ps3 i ps4?
|
Razlika je poveca, vizualno je to vrlo drugacije
|
Jucer sam updejtal na GTA 5 ready driver i sad igra radi za nijansu losije i afterburner mi vise ne pokazuje potrosnju vrama ni taktove grafe.
|
Citiraj:
Trazim vec 15 minuta po izbornicima... |
Uopće nije potreban da bi se našli u onlineu, ne znam odakle ti to. Prijatelj i ja smo ga preskočili i svejedno igrali zajedno, samo šta je igra bugovita, pa često pukne veza i prebaci jednog od nas dvoje u drugi session.
|
Kako ste se našli? vjerojatno slučajno :D ili?
|
Na teamspeaku smo inače, ali imaš u igri opciju da se joinaš na prijatelja i slično.
|
Citiraj:
Da, znam za taj bug sa ingeriranim/mobilnim GPU-ima, nadam se da će to riješit uskoro... |
Citiraj:
Vidio sam i "smart" auto koji nije bio na sonyu,neonke na autu i jos neke sitnice,osim ako nisu od tada izbacili u updateu |
Nakon igranja Mortal Combat X, bacam se na kupnju GTA V,
jer čitam da ste svi većinom zadovoljni igrom. :) Prije kupnje, samo jedna molba, ukoliko netko ima konfiguraciju sličnu mojoj, neka javi dal ću uopće moći pokrenuti igru, makar na low postavkama. |
Citiraj:
Nije mi baš nigdje žurba ali htio sam bar vidjet igru :) |
Citiraj:
|
Di je sad najpovoljnije kupiti igru bez nekih velikih makinacija?
|
cdkeys. I ja važem opcije da li da uzmem ili ne. Zadnje uzeo WatchDogs ali mi se uopće ne sviđa igra.
|
|
Ajde spojlaj još malo sa faking misijama čovječe..
Ne seri |
Ne "spojlam" ništa, iako ćete proći ove misije i vidjeti još 100 scena. Nisam otkrio da će netko biti ubijen ili nešto slično. Samo sam par izdvojenih scena odlučio prikazati koje su mi smiješne.
Omerta sigurno si prošao ove misije. Ove scene su me malo podsjećale na komičan Saints Row. Na kojoj ste se najviše mučili? Blitz je jedna od najtežih. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:53. |