![]() |
Konačno posten midrange HTC telefon.
|
Vidit cemo cijenu, pa cemo onda o postenju.
|
SD slot :care:
|
Citiraj:
|
Kako da dođem do sense (fusion?) .apk file-a na svom HTC One X?
|
jeli se isplati?
htc evo 3d nema ga na balkanu više, a i na nekim stranim stranicama. Našao sam taj mob na amazonu od samog HTC-a sa jako dobrom reputacijom pa evo info:
http://www.amazon.com/HTC-EVO-3D-Con...rds=htc+evo+3devo 3d bez ugovora, 325$ = 1936kn, free shipping Dodatak: Na tele2 otključan mobitel je koštao 2000kn, a u t-com i drugim trgovinama preko 2300kn. 1) Jeli se isplati kupovati? 2) Koliko košta otključavanje na našu hrvatsku t-com karticu ili to mogu učiniti sam? 3) Vaše mišljenje o ovome? |
Nisi racunao na carinu/porez, eventualne komplikacije, upitna garancija, a na njuskalu su novi sa garancijom po cca 2300 kn. Po meni se ne isplati kupovat sa amazona.
|
I s Amazona ne šalju ništa osim knjiga i CD-ova valjda u Hrvatsku...
|
I nigdje ne piše je li GSM ili CDMA verzija.
|
Ne poznam ga i ne reklamiram ali vidio sam da jedan kolega na tržnici prodaje otključanog sa 18 mjeseci garancije za 1500 kn.
|
Jel imam kakva dobra aplikacija za vrijeme? Na mom mobu je sunce i oblak, a vani roka kiša...
|
weatherPro, meni dobra više manje.
|
Planiram si uzeti novi mob uz produženje pretplate u vipu.
Gledao sam na njihovom webu i vidim da imaju samo HTC One? To mi je ipak previše para pa me zanima jel imaju oni u svojim prodavaonicama neke starije modele (nešto kao sensation i slično)? |
Treba mi nova baterija za moj Desire (običan, ni hd, ni z, ni c, ništa :D )
Gledao sam ovako nešto: ebay Da li je to stvarno original ili imaju Kinezi neke cake i oko toga? I mogu li negdje možda proći još jeftinije? |
@tutblut
HTC One dolazi u 3 okusa: X, S i V. V je naslabiji i najjeftiniji. Možda bi ti on odgovarao. Starije modele ćeš teže naći. @suba Kupnja baterija s ebaya nije previše preporučljivo jer obično te baterije nemaju ni 50% napisanoga kapaciteta i brzo se kvare. U tvom slučaju, vidim da piše 'genuine original' tj. da je original. Samim time ulijeva donekle neko povjerenja, a u slučaju da nije možeš mu dati negativni feedback i tražiti povrat love preko ebaya. Cijena je i više nego povoljna. |
Citiraj:
|
One S mi se čini ok, a i cijena nije baš velika.
Valjda će biti neki popust za blagdane pa ću si uzeti taj, a što se tiće One V, njega ne vidim u ponudi... |
htc evo 3d problem
dakle nabavim si danas htc evo 3d i sve super i sve 5 i dodjem doma i hocu stavit sim karticu u njega i budala ga nisam ugasio nego sam na zivo ugurao sim unutra i sad mi ne prepoznaje sim karticu! koju god da stavim pise mi nema sim kartice...pa sta mu je moglo otici??probao sam reset ,opet isto...ima tko kakvu ideju?
ako netko hoce kupiti ga nek se javi na pm.... |
jesi ti njega probao pri kupnji i jel imao mrezu? Probaj sa drugom sim karticom, mozda je ona otisla..
|
Kad si stavio na zivo,jel reagirao mob? Jesu li savinuti pinovi? Jeli fleshan sa nekakavim custom romom? Ima li IMEI? JEli bio popravljan?
|
ma radio je normalno htio Sam staviti drugu karticu I onda mi se to dogodilo.ima imei ,Nije popravljan,morat cu ga u agram odvest da pogledaju
|
|
koji sam ja noob! nista nije bilo s telefonom vec sam gurao micro sim karticu posto sam mislio da ide micro sim pa sam krivo gurnuo i krivo namjestio valjda,a ide obicna kartica,samo treba zavuci ispod kamere karticu i onda ide,eto majmuna...
|
pozz. se može kako preko serijskog broja il čega već s kutije saznati koji je proc u htc one s? na kutiji piše samo dual core....
|
Dualcore u One S je samo Kraitov.. šta te točno zanima?
Nemože se preko brojeva saznati koji je proc. Eventualno o kojem se mobu radi.. |
Citiraj:
|
MSM8260A ti je u One S-u
http://en.wikipedia.org/wiki/Snapdra...#Snapdragon_S4 |
Citiraj:
|
Rootaj ga pa ocitaj brzinu sa nstools ili setcpu.
|
One S sa S3 i S4 čipsetom su dostupni na EU tržištu kako i na azijskom. S3 je MSM8260 (dual Scorpion) i na taktu 1,7 GHz. Prema wikipediji ih je moguće prepoznati po natpisu na kutiji:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:56. |