![]() |
Dajte neke tipove za yoricka, čitam http://www.lolking.net/guides/94439
planiram ga danas malo igrati |
Da, mojih para :D
Yorick, prvo Tear, onda Manamune, pa Spirit visage, pa dalje po izboru. Tenkaš se ko prasac, maxaš R-E-W-Q, ako su ti svi duhići aktivni, imaš dodatni armor i att dmg, ultaš na adc-a, sa Alt upravljaš istim... i to je to. Vrlo zajeban champ. |
Rune: standardne Bruiser/ADC rune ili plave Magic Resist po levelu ako su gadniji po pitanju APa u late gameu
Masteries: 9-21-0, u S3 se po meni ne isplati bas 0-13-17 na njega ili 0-21-9 Itemi: Cyristline Flask, Ward, HP ili Mana potovi ili ako si sigurniji u sebe ili ako nemaju nekog junglera koji se inace fokusira na top lane, onda Faerie Charm start. Rushaj Tear of the Goddess i pocinji stackat to. Ne kupuj Manamune tako dugo dok ti nije nastackano jer inace bacas gold u nista. Ako si protiv heavy AD championa, Randuins, ako je AP Spirit Visage. Warmog ako imaju neki gadan mix obojeg (npr. Elise top i jarvan jungla). Itemi koji te zanimaju su: Manamune, Spirit Visage, Locket of the Iron Solari, Warmogs, TF ili Gauntlet i Randuins. Cipele naravno koje vec trebaju, tu nema filozofije. Skillovi: Standardno: Max E -> W -> Q i ulti kad vec mozes. Protiv divera i likova koji nisu brzi ili nemaju neki zesci escape spell, Q prije W. U team fightu uvijek probas sva tri duha imat na protivnicima i drzi se blizu svojeg ADCa ili APa ako je neki hyper carry (ryze) ili Cassio. Na lejnu probaj bejtat protivnika na svoj tower ili junglera i top lane. Tonu killova sam dobio na tu foru jer ljudi cesto podcijene tower hug Yoricka :D |
Ček ček...s ALT upravljam ulti? zašto sam ja mislio da ako sam ja npr ADC, a Yorick me zaulta...ja umrem, oživim na 10 sec, koristim sve što imam i opet umrem.
i yorick može sam sebe zaultati čak i ako je živ, i onda imati 2 yoricka da lupaju jednog? :D |
Moze upravljat nekime ako je ta osoba jos ziva. Npr. ti ultas Vayne i ako je ona ziva, imat cete dvije Vayne u timu, jednom upravljas ti (kopijom), a drugom... ona sama jel' :D Ali ako ti ultas nekog taman prije nego umre, onda onom kopijom upravlja osoba koja je igrala tog lika koji je umro. I da, Yorick moze ultat sebe i onda si dupli :D
Citiraj:
|
Što znači, da imam nafidanu vayne ili tristanu u timu, bolje napočetku zaultati pa imati 2 brutalna hyper ADCa? :D
ili ako me napadne jungler, a tu je i moj jungler, onda zaultam svog junglera kako bi bilo 3vs2 ? (3 nas, jel) |
Ja sam danas doma od cca 21:30 i igram do cca 2-3h ujutro vjerojatno. Ako ste za custome, može, moram igrati Yorick top i AP Ezreal :goood:
|
Citiraj:
|
ja ću vjerojatno večeras igrat, tj noćas
probaj yoricka, on ti je game changer ako sve ide po planu. |
Kk, i mislim da je vrijeme da opet igram AP Yi...zaboravili na njega, a dobar je i dalje..
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Nije Yorick nešto, davno sam ga kupio i dosta igrao ali nikad ništa posebno..
|
Dobar je. Balansiran je konacno :D
Uzmes ga kada imas hyper carrya u timu, inace se ne isplati bas. |
Uzeo sam si sada ovaj novi skin za Blitza, jer će poskupiti..fora je, uzeo ga u ranked, nisam ga igrao ima masu vremena..ali to je ono, late game jedan dobar pull i gg
drugi put uzeo katu mi imamo amumu i sonu oni malphite tko prvi lenda ult u 35-40min je gg cait bila nafidana, ufurala se, amumu je uhvaito, sona flash i ult, ja skočio i ult i bilo je onda gg |
Ja baš kupio za nocturne skin pa ga isprobao :) GG naravno, jungle. Krenuo 8:4, završio 10:8, nije loše, ali bezveze sam s ulty upadao solo u fighteve i zato me ubili. Treba prakse ;)
|
LOL koji je ovo Yorick troll
igrao protiv J4 na topu...završio gejm 19 / 1 / 6, napravio unofficial penta...išao 1vs3 kada asm bio na pola hpa i rasturao :D http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history bude se prikazalo...išao sam na last whisper nakraju :fiju: lajka mi se jer se osjećam kao tenk kada idem u njih :)) |
Jedan game, prvobitno stanje 69 bodova, krajnje stanje nakon pobjede, 97 LS
zaključite sami :D i da, kako me to jebe kad dođem na 97 pa mi jedna pobjeda treba za 3 boda, to su drame :D |
Dok ti ne treba 3 pobjede budi sretan :D
|
Zadnje vrijeme mi nekak ide, ajde da pokvarimo to.. Vikend:dobartek:
EDIT1: Vi (ja) top, vs ad nida.. 2:4 sam imao, ali srušio turret i pobjedili smo. Moj turret do kraja meča nije bio srušen. Cait mi je par puta ks, ali nema veze. Super meč. EDIT2: Drugi meč, garen (ja) vs xin... Pojeo me prvih 10 min, čak je uspio mene s 50% hp i udyra s 30% np ubiiti, za double. Ali sam kupio warmong i sunfire, završio 3:4:20 i gg :) |
ja sam noćas žbrlio do 1 na lolu, nitko me nije zvao u gejm, osjećao sam se tako usamljeno :D onda sam otišao curi u krevet :D
|
Pa kak? Ja te nisam videl uopće, bil sam do pol 2 tu... I čekal i čekal i ništa :S
|
Citiraj:
Guls, ja te isto nisam vidio :/ ali su me jučer zeznuli, rekli da čekamo jednog, ja čekam, ne idem igrait s frendovima, i onda vidim da je ekipa u queue :/ ...dobro, odigrao 2 rankeda i winao, pa je bilo ok :goood: |
ja sam došal oko ponoći, vidio sam alena, reko čeka nekog, čekam i ja, i tako sam čekal vuru vremena, malo surfal po netu, vidim pol ekipe prešlom, reko wtf, idem i ja...
|
mogel si se meni javiti :D
ja sam do pol 8 ujutro igral :D |
a kad tebe nemam online... ili imam?
|
Panda, napiši svoj nick opet svima.
Btw ljudi, ja pišem jedan guide za Lux na lolkingu, objavim ovdje url kada završim :fiju: |
paaaaaaanda mu je nick ;)
Super player ;) Citiraj:
Citiraj:
Ja sam drmal do pol 2 ;) |
|
http://img835.imageshack.us/img835/6910/123123123hj.jpg
4 meča s vi 4 pobjede ;) Champ je prejak ;) A ja mislio kha kupiti ;) EDIT: Da vas pitam, vi kad igrate normal igrate draft ili blind pick? :D |
onda opet nick :D
paaaaaaanda :lol2: ja još uvijek u SIV, 90 bodova, nadam se da ću danas riješiti više tu promociju :fiju: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:10. |