![]() |
Ja bi Edgar vs Aldo najradje. I da Frenky to dobije..
|
Citiraj:
|
http://www.index.hr/sport/clanak/bla...ns/646659.aspx
Jedino mi nije što je ovaj potrošio, nešto tekuće ili nešto bijelo? :D |
Citiraj:
|
Ufc 154 uživo, Hendricks jos jednom brutalnom ljevicom završava power punchom jako brzo, kakav pogodak, jao.
|
A kladio bi se na Martina...
|
Ja se ne kladim, ali drago mi je, makar bilo bi mi i za kralja come backa Martina :) GSP je nemilosrdan, strašna prva runda. Strašna treća runda, ovo je genijalna borba.
|
Ne kladim se ni ja ali kad bi onda bi stavio nofce na Martina jer je puno iskusniji i u svemu osim u cistom hrvanju i power punchingu bolji + comeback factor..
GSP impresivan, kao da uopce nije proslo 19mj i teski oporavak. |
Dobra šora GSP-a. Svaka čast na oporavku i borbi.
|
|
Jedva čekam da diaza ovaj napuca.
|
Ja kontra.
|
Također sam za Diaza! Stockton mothafucka! :)
Sve u svemu fantastican card! Pickovi: Diaz, Rua, Macdonald, Swick |
Citiraj:
Iako bih volio da nas Prodigy sve iznenadi, sumnjam da moze preko Rorya :( |
To bi volio najvise od svega na ovom cardu. BJ. Bendo mi se ne svida ko osoba iz nekog nepoznatog razloga i drazi mi je Diaz onak arogantan i nabrijan, bar ne fejka da je neka dobra dusa. Gustaf vs Rua mi je tezak izbor. Koji god da dobije, dobro je. Brown mi je drazi kao fighter od Swicka.
|
Citiraj:
|
|
|
Citiraj:
|
Ajme kako ga je ovaj Cruickshank demolirao, pa to nije ljudski.
Kapa do poda i za način kako se ponio u tom trenutku. Savršeni borac. |
Brown VS Swick - Brown by KO. Ovo zbilja nisam ocekivao. Smatrao sam da ce ova borba biti podjednaka, ali Brown je zbilja dominirao Swicka u parteru i u standupu. Odlican KO!
Macdonald VS Penn - Macdonald by UD. Ovo sam i predvidio. 2. runda je po meni definitivno bila 10-8 runda, bilo je bolno za gledati... Gustavson VS Rua - Gustavson by UD. Smatrao sam da ce Rua biti preveliki zalogaj za Gustavsona, ali sam se bome prevario. Odlicna izvedba od strane šveđana. Henderson VS Diaz - Henderson by UD. Naravno. Nije zavrsio borbu od guillotine choka na Cerroneu u WEC-u. Zbilja sam se nadao da ce ga Diaz dobiti, ali pretpostavljao da nece, sto se obistinilo na moju žalost. Henderson mi nikako ne sjeda, ali eto, sto je tu je. I jos ona 50-43 sudacka odluka. No comment. Dijelili su 10-8 runde ovu vecer samo tako. No sve u svemu dobre borbe. Citiraj:
|
Gleda tko?
Pat Barry, "I am to small that's what it is".. legendarno. |
Ja gledao do 3 i onda posustao, sve je bilo ja FB-u i borbe su bile sve do jedne ODLIČNE.
Neznam kako je završila finalna borba, ali budem pogledao već, ali ne sumnjam da su i porbe poslije 03h bile zadovoljavajuće. Sve u svemu super event. Jedva čekam sljedeći. |
|
UK vs Australija finale je bilo super (šteta za Pokrajca), Ultimate Fighter 16 finale je bilo fenomenalno.
Gotovo sve borbe zavrsene u 1. rundi! |
Evo, približava nam se opet okršaj ovih hebenih teškaša na UFC-u 155..
Volio bih ćuti mišljenja,da li će Cain uspjeti ovaj put ,ili će Cigano opet roknuti jednu od svojih "bombi".... Naišao sam na zanimljive članke koji detaljno opisuju Cainove mane i Ciganove prednosti... pa stavljam linkove (ne znam da li smijem...sorry unaprijed :fiju:) ,, po kojima bi se zaključilo da će Dos Santos dobiti.... Pa eto .... 1 2 |
Jedno pitanje , valjda je uredu pitati u mma temi.
Za vas koji treniraju borilačke kao mma, ako trenirate na rekreativnoj razini koliko vam ostaju ozljede tipa modrice , i "kugle" na nogama. (Znaći kad se udara daleko od maksimalne snage , čisto ono da se napravi kontakt) Ja sam u rekordno kratkom roku zaradio i to na demonstraciji u kojoj se nisam smjeo braniti bol u grlu od 2 i po tjedna nakon gušenja, pa jedan jaki udarac po nozi je završio sa nekakvom izbočinom koja nakon mjesec dana pauze se još može napipati. I u take-downu je kolegi ostalo koljeno podignuto , pa sam prsima naskočio posred koljena i to je bilo prije 2 mjeseca, i svaki dan me malo zaboli. Znaći pitanje je da li se ovakve ozljede kasnije lakše zacijeljuju, jer ovi mi gore koji su dugo godina govore da je i njima tako bilo u početku ali da se kasnije tijelo adaptira i da te neke stvari koje bi prije trebale puno više vremena da zacijele da im sada treba kraće. I to su još ovi što se profesionalno bore i udaraju momački......... |
Neznam za mma ali moja prijeteljica trenira tae kwon do, i ima plavo-ljubicasto-zelene noge od kad ju poznajem (desetak godina).
Ja mislim da je to individualno, kako kome. |
Citiraj:
Sto se leg kickova tice s vremenom ce biti bolje, istina je da se tijelo adaptira. Usput, vidim da si iz Dubrovnika pa me zanima gdje treniras MMA (navodno je samo jedan klub u Dubrovniku)? |
Da , da samo je jedan.
Nego ja sam dakle rekreativac , i nemam veze nikakve bar zasad. Ajde malo si me ohrabrio valjda će biti lakše s vremenom. :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:18. |