![]() |
Brijem da uz prepurchase bude i collectors pao. Psmtr pa radi stoko za Blizzard :D
|
7 days :D
|
|
Citiraj:
"Broke my arm in advance just to get it out of the way. Slightly mistimed, cask gets removed tuesday 15 at 10.15 am. Normally it was monday but docter had full schedule ... ;(" :roller: |
|
evo malo štiva za vas koji ste slučajno propustili nešto
ili vam treba dodatno upoznavanje sa klasama i skillovima http://www.gamespot.com/features/dia...rough-6374439/ :beer: |
|
|
Da dam otkaz, uzmem bolovanje il nekaj trece da se prikljucim ovoj dvojci :D Hmmmmm, teska odluka
|
ispiti taman pocinju 14. i traju 2 tjedna :/
jos sam u dilemi cekat ta 2 tjedna ili fejlat na faksu :D |
ma učite mulci jeni, već nas budete stigli :D
ja sam taman od 20tog na godišnjem... još da negdje utrpam ženu i klinca :D udomljava netko na jedno 2 tjedna? žena ne galami a posprema, a klincu samo daj bombona i teletabise... |
|
Msan ima akciju Vraga 3, 10 komada po partneru, ali se mora kupiti HP laptop 15" s ati/nvidia grafom i vrag trojka je za samo 250 kn vaš :D
Eto, ako netko je zapeo za hp i za diablo 3, može se uštediti 200 kn. |
U linksu preorder diabla za 399kn do 14.5. Poslije će biti 499.
|
Citiraj:
Btw. http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net...22207_460s.jpg |
Citiraj:
|
hehe , nećete vjerovat nakon perioda na burzi , počinjem radit i to na 15.5.2012 :D ode diablo na pauzu:D
|
Beware!!!!!!!!
Ovaj spoiler otkriva tko je Diablo.Screenshoti iz animacija iz Collector editiona |
Citiraj:
Pa nećeš radit 24/7, a spavanje je ionako precijenjeno. |
budući da mi je tek sad došlo iz guzice u glavu da bih ja ipak CE, naravno da se više nemre preorderat, zovem sve živo i sad sam u dilemi:da li da ubodem
običnog vraga ili da još malo pričekam pa uzmem CE? ha, ha, gospodine Budiša, šta šta?:D:D @ivan ma pusti posao radit ces tak ionak do kraja života kak je krenulo....lol |
Ja ne vidim problem rada i igranja. Radim 8-9 sati na dan, spavam 5-6 sati, kuhinja i sanitarije mi oduzmu sat-dva, a za igranje ostane 6 sati. Ne igram svaki dan, al mogu :).
Da nemam ženu, vjerojatno bi igrao diabla stalno, ali imam ženu i volim se "igrat" s njom, pa ću diablo igrat manje od 6 sati na dan (osim vikenda). |
ssad bi ovom što je stavio spojler glavu otkino.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
eto, preorder je napravljen,duša je na mjestu ,sad samo čekati 15-ti :D http://www.pohrani.com/t/s/mN/4mmYFI52/diablo3.jpg |
Uh, točno znam kako ti je :D
Radio ovih dana po 18h na dan tako da sam na miru kad dođe 15.-i :D |
Zvali su me upravo iz Svijeta medija vezano za narudžbu, pa su rekli da šalju čim dobiju igru, kaže čovjek da je moguće da će to biti 14.5. tak da ja sretan :D
Isto tak me pitao di sam saznao za prednarudžbu, odgovor je jasan: PCe. :D |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jesu li dobili igre ili ne, ne znam. |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:02. |