![]() |
|
:chears::frend: |
Uh, ja sam se posljednje vrijeme zaljubio u Spiritbox i Jinjer, ne znam jel zbog mjuze ili zbog pjevačica.
|
Najbolje su kad su skupa.:)
|
Daaaa, videl sam. Top.
|
Evo Ajzaka s novim spotom :lol2:
|
|
|
|
|
|
.....
|
|
Citiraj:
:beer: |
|
|
|
|
Citiraj:
RIP. Jedan od rijetkih glazbenika koji se nisu šlepali na slavi roditelja i nisu se prodavali idiotizmom. |
Vrhunski muzičar. Stvarno šteta.
|
|
|
|
Vratio se s Nova Rock.
Išao sam vidjeti In Flames ponovo, Jinjer prvi puta, Spiritbox prvi puta, Slipknot prvi puta, Dragonforce prvi puta, ponovio Dream Theater i nekako sam se veselio Linkin parku, mada to nije moj đir. Slušao sam ih 2011. na NR-u. Stvarno su bili najveće razočarenje. Baš pričam s kolegama s posla koji su s svih strana svijeta došli, kažu isto. I nije samo do nove pjevačice, jednostavno razglas nije bio na razini. Korn je ubio. Lorna Shore, nije moj đir, ali ubili. :/ Sve u svemu, bio sam na Nova Rock 2011. zadnji puta. Vratilo me u mlađe dane. A nisam ja više za to, da ga jebeš. Bole me leđa, slabo mi je bilo od puta (maznuli smo jedno 40 pivi do gore nas 4) i onda oporavak s Pelinom 4 dana. :D |
Više se ni uz trt ne diže? :D
Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk |
Ja idem sutra na Slipknot u Italiju. Isto se ne veselim putu i povratku mamuran sutradan. Ali nisam nikad bio na Slipknotu, kažu da su ludilo uživo, pa da se malo vratim u srednju školu sa 40.:lol2:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:29. |