![]() |
Imam 2gb net od a1,brzina za download mi neide iznas 800 mbps,popne se do 1800 na speedtestu i na hakometar.
Gdje i kako mogu ovo prijaviti da nedaju 70%od brzine? |
Nigdje, ako je na hakometru 1800 onda je ok.
Onda je do servera s kojeg downloadas to što bride preko 800 mbps. |
Citiraj:
|
Štuca li jos kome net zadnjih nekoliko dana?
Sent from my PGT-N19 using Tapatalk |
Meni zadnja 2 dana YouTube zastajkuje (buffering I na 1080p) a I nekad mi web stranice nikako da krene otvarati, ono ceka 10-15 sec da krene. Naravno spedtest sve ok (1800-1950 down / 800-900 up). Neznam u čemu je kvaka jer u routeru ne vidim pucanje veze.
|
Isti problem imam, izludilo me u Youtubeu.
Sada je bolje ali i dalje cudno i znam vidjeti packet loss Sent from my OPD2415 using Tapatalk |
Citiraj:
Ja zadnja 2 dana isto primjetio. Sve nenormalno šteka. Ne mogu otvoriti slike na Google Photos, Youtube šteka, slike na Jutarnjem malo ne otvara itd.
Danas resetirao Tehnicolora jedno 2x. Sada čekam 30s da otvori Google Photos. Još ekipa iz Runea stavlja zelene cijevi u kanalizaciju od Bneta danas. Ovako šahta izgleda, da li zelene cijevčice služe za zaštitu optičkog kabela ili? https://i.ibb.co/993g4L6v/image.png Nisam znao da Bnet koristi ovako debele kabele do ormarića u ulici. Nešto je tanji do zgrade, ali i dalje jako debeli. |
Isto i kod mene. Neke stranice otvara 100 godina. Speedtest ok...
|
Isto
|
Jučer navečer i kod mene isto, danas mi se čini nešto normalnije
|
Koristite li custom DNS?
Probajte s 1.1.1.1 , 4.4.4.4, 8.8.8.8 |
Citiraj:
da, na pc-u 1.1.1.1, na mobu adguardov... Na oba radi očajno net. Mislim da nema veze s tim. |
Isto i ovdje, ja sam na A1 optici. Spojim se na Cloudflare WARP i bolje radilo. Danas je pak sve u redu.
|
Da zadnja dva dana zeza, slike na stranicama ne diže, nego ih blura. Radio sam i uninstall broswera, čišćenje historya...ali nije pomoglo.
Danas sve radi, dakle ipak je do njih bilo. |
U Telemach optika temi prijavljuju iste probleme. Ja sam mislio da je do DNS servera ili Firefoxa, ali eto bilo je do nečeg drugog izgleda na nacionalnoj razini.
|
Imam A1 2D paket preko kaoksa. 2 GB net, box i CAM modul. Sve radi ok. Zanima me postoji li mogućnost aktivirati i aplikaciju na LG TV-u?
|
Prijavi se s moj A1 podacima.
|
I ništa više? Treba li što dodatno plačati (negdje sam vidio priču o nekih 2€)?
|
Ima tko problema s A1 ovo jutro?
|
Bas dosao vidjeti tu u topic stanje jer se sve usporilo i google ne otvara.
Meni google maloprije proradio
edit: opet kenja |
Citiraj:
Edit: ... od toliko krasnih hrvatskih imena mene na njihovom WhatsAppu spopadnu Nikša i Ognjen 🙄 |
Sudeci po danasnjim imenima djece u vrticima, Niksa i Ognjen su stvarno lijepa imena :)
|
Danas su svi Googleovi servisi u problemima.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:18. |