![]() |
Citiraj:
Jedini LOTR koji vrijedi nacrtan je onaj iz 1978. I stvarno šteta što ga nisu dovršili... Ono kad ti se usiječe u pamčenje gdje si ga gledao ko klinac. To i Goonies. |
Citiraj:
|
Ko će glumit Aragorna? Možda John Boyega?
|
family guy mi je vec neko vrijeme bezveze, valjda nemaju ideja, al ova nedavna epka mi je odlicna pa ko zeli:
https://www.imdb.com/title/tt13671548/?ref_=ttep_ep13 jedna od onih kad stuji d sajentist i brajan d sajdkik rokaju okolo zajedno. parodija na terminatora :goood: :chears: |
Meni je prva sezona bila baš dobra.
https://www.polygon.com/22391795/lov...r-release-date Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk |
Oooo najs! Bas danas sam se pitao hoce li ikad biti vise epizoda. A s01 sam pogledao jedno 2-3 puta, skroz fora koncept!
|
Nevezano direktno za temu, ali imam MaxTV to GO, koji ima HBO videoteku on Demand. Kako to gledati? Otvorim serije, nemam gledaj, nego dodaj u listu ili nešto slično.
|
Roboti se vraćaju? Najs. S01 mi je bila super. Bilo je oscilacija u kvaliteti epizoda, ali u prosjeku je sezona bila više nego ok. Sviđa mi se što nema neke poveznice - svaka epizoda ima svoju temu, stil animacije, dužinu trajanja,...
|
Citiraj:
Baš i ja vidio trailer. Prva sezona pogledana u dahu u jednom danu. Jedva čekam drugu. |
HIMYM dobiva nastavak - HIMY Father. Čemu?
https://www.index.hr/magazin/clanak/...i/2270676.aspx |
Mare of Easttown
Ako volite dramu, krimice, misterije, detektive i tako onda je ovo dobar film. Prisjetio sam se the killing koju isto debelo preporucam. |
Snowfall https://www.imdb.com/title/tt6439752/
Vrhunska serija! Odgledao u dahu, 4 sezone izašle i trebala bi se snimati i 5. sezona, no može se komotno bingat ove 4 jer je priča zaokružena. |
Gleda netko Shadow and Bone? Jel se isplati trošit vrijeme na ovo? Izašlo prije par dana, visoka ocjena na imdb-u i poprilično pozitivne recenzije...
|
@dada
Nisam gledao The Killing, ali kažu da je blijeda kopija originala - Forbrydelsen. |
Citiraj:
|
Da, cuo sam da je to kopija za amerikance. No nekako se ne vidim gledati dansku seriju na tako duge relacije.
Ali budem pogledao, ali sam sad naletio klikom na IMDB link koji si stavio na Bron/Boden plus i ta postoji u americkoj verziji The Bridge. Mislim da cu sljedece gledat taj the bridge iako je debelo ispod 8 za moj ukus, ali tematika mi se cini da bi mogla to nadoknaditi. A onda ako nebude nista pametnog bi mogao po danskim serijalima lupat. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I američka verzija je OK ispala, mada nije to-to u usporedbi s orginalom. Ista stvar s The Killing koja je jako dobro krenula, pa naposljetku mlako završila, tek toliko da ju privedu kakvom takvom kraju.
Kaj se Mare of Easttown tiče, serija je super i stvarno ima sve kvalitetne elemente spomenute The Killing, a ja bi još dodal i prvu sezonu True Detective za usporedbu, pa ako vam se dopadaju takvi materijali - bacite pogled. Kate Winslet je tak jasno odlična u glavnoj ulozi, pa cijela stvar djeluje još bolje, nego većina onoga kaj se svakodnevno (bez brige i pameti) vrti na malim ekranima. |
Citiraj:
Prva epka je teška za pratiti, sva ta imena i nisam još skužio što je taj rascjep (nije spoiler, odmah u E01 se vidi da je o tome) Malo me podsjeća na trilogiju "His dark materials" pa ću gledati. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo što, koliko sam proguglao, tri su knjige u serijalu, a ova pokriva prvu. |
Meni je Shadow and Bone dobro čučnuo, daleko od toga da je sad nešto "vau-genijalno-ludilo" ali mi je više nego korektna i zabavna.
Za sad sam pogledao 5 epizoda i definitivno ću nastaviti. Ako volite fantasy-like serije - od mene preporuka. |
Citiraj:
|
:nuts:
Jedan od jacih serijala u zadnjih par godina. |
Bome je, uz Hellsing (OVA) Ultimate i Vampire Hunter D + Bloodlust materijale, definitivno meni jedan od najdražih.:goood:
:frend: |
Citiraj:
"Zapleti" i konverzacije su srednja zalost, ali kazem, setting me uvukao i zaintrigirao. Zanimljiv spin na berlinski zid, carsku Rusiju... Fora sve u svemu, ali nije nikakav must watch, dapace tko ne voli takav "steampunk" fantasy nece previse uzivati. Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:42. |