![]() |
Da ali daješ primjer baš dva treš filma kao kvalitetne dok onaj istinski kvalitetan kao District 9 gasiš nakon deset minuta :wtf2:
|
Taj District 9 je jedno od najvećih overhajpanih smeća ikad. Tko to izdrži gledat do kraja a da u tome uživa je car.
|
Citiraj:
a ja sam objasnio zašto meni nije dobar. počeo i vidio da previše liči na Star trek i njhove "aliene- humanoide" i isključio. |
district 9 je dobra drama, tko očekuje akcijski brainless sf ne bi ni trebao gledat taj film niti ga komentirati imho.
|
Meni nema smisla nešto komentirati ako sam pogledao samo uvod bez obzira na ukuse.
|
Citiraj:
|
Intelektualna drama bi mogla biti ako uspješno djeluje na više razina, npr. kao dobara akcija ali i alegorijska priča o aparthejdu i kritika društva dok je bezglava akacija upravo to, nešto bez puno smisla a ako je loše izvedana oda još upada u kategoriju smeća.
|
pa eto JFK (1991) je više kao povijesna drama, meni odličan film, nema akcije nit ispaljenog metka, nit škripe guma (osim autentičnih snimaka) a opet je odlično napravljen, čak nije ni predug (za razliku od Prohujalo s vihorom)...
al kad se meni dopadne Battle LA ili Skyline, ili cloverfield onda sam pubertetlija koji ne razlikuje dobru glumu od loših efekata... |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Jel mi moze netko objasnit The grand budapest hotel jer sam ga pregledao u 30 minuta, kaj vas tocno tolko naložilo na taj film da svi preporucate, stisno sam dvaput shift pa delete. Pucaj narode :D
|
Imas dobre glumci i glumu, specifican ugodaj i dobru pricicu. To je polu indijski uradak kolko sam vidio od istog onog kaj je snimio Li of Pi, neda mi se trazit. Mojoj staroj se taj film dosta svida, meni je OK kad sam raspolozen za takve filmove.
|
Citiraj:
Ili se jednostavno prestani voditi za tuđim preporukama i gledaj kaj ti paše, umjesto da na silu gledaš ono kaj mnoštvo predlaže, a ne zanima te ni najmanje. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Draft Day...tko voli "sport manager" vode neka obavezno pogleda...pristojna drama sa Kevinom Costnerom u glavnoj ulozi...od mene ocjena 7.
|
Wake in Fright.
http://www.imdb.com/title/tt0067541/ Vrhunska stvar australske kinematografije s početka 70-ih. Od fotografije, glazbe, likova, izoliranosti, degradacije pojedinca, brutalnosti...uglavnom sve preporuke. |
pogledah novu godzillu, jedva izdrzao do pola... uzas...
|
Citiraj:
|
ma kebes to, ak me film ne pridobije unutar 15 min onda je drek
inace upravo gledah "2 guns" (denzel vošington) prvi film koji me drzi kroz cjelu radnju |
pogleda zadnjeg jarmuscha na blurayu, i ima onako zanimljiv koncept i neke ideje, makar generalno ne dijelim vrlo povoljne rivjue sirom interneta...no za fanove autora obvz stivo ipak.
gledao ga na stand alone br playeru prikopcanom na 42'' samsungov lcd, i kvalitet slike me nije kupia uopce, svih 30-ak mbps bitratea usprkos...da ne spominjem koliko sd sadrzaj jadno i isprano izgleda na prijespomenutom (nekih 10 min tv programa prije pocetka projekcije). @syss: ta me radeonka iz tvog siga bas onako bode u oko...pa nije sve u nagradnim igrama.... :( jedan :D za sto skoriji povratak u zeleni tabor, hehe |
Guardians of the Galaxy odgledan neki dan u IMAX-u. Predobar, 10/10.
|
Citiraj:
Jedva pogleda do kraja, da me žena nije upilala (bar imam neki alibi) ne bi ne sletilo na HDD = Shift + Delete odmah po završetku gledanja :) |
ja sam se složio sa ženom da ćemo pogledat to i pogledao sam.
tako se to radi pristojno. :D |
Čekam već 2-3 mjeseca da izađe digitalna verzija Godzille, lijepo si nabavim bluray kvalitetu, i hoču uživati u filmu...
Ni u od uživancije, film je totalno smeće. Fan sam SF-a, godzille općenito, ali ovo... ovo je razočarajuče i iskreno se već počinjem zapitkivati u ljudsku inteligenciju tamo preko bare. Nema veze s godzillom, više neki ratni/dramski filmić gdje se iza neke životinje tuku... A da ne pričam o količini nelogičnih stvari. 3/10 i to jer sam darežljiv danas. 7 ocijena na imdb??? A stara godzilla 5.3.. Imho je stara barem duplo bolja od ove nove. A i ljepše izrađena i dizajnirana. Ova nova je stvarno ko iz filmova sedamdesetih. |
I stara je smece na svoj nacin al ova je gora. Kao da je nedovrsena i nabrzak sklepana radnja.
|
Ma prema novoj je stara masterpis :)
|
Onaj Godzilla film sa Broderickom je meni bil' bezveze, ali u usporedbi sa ovim novim sranjem, ono je 'ebeno remek djelo.
I da, najgora stvar u cijeloj priči je da za 4 godine izlazi drugi dio ovog sranja :banned: |
1998 godinu pamtim po 3 loše stvari:
1. Lillian Thuram 2. 2 mjeseca provedena u bolnici 3. Godzillu gledao u kinu Dakle, meni je bolje da onda gledam opet snimku utakmice Fra-Hrv i da odem opet na odmor u bolnicu nego da gledam novu Godzillu, jel? :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:44. |