![]() |
|
Twisted metal sam počeo gledati sa ženom, njoj je bilo bezveze, meni baš super. Idealna serija za mozak na pašu. Casting je začuđujuće "on point", epizode dovoljno kratko traju da se ne razvlači nepotrebna drama .... fina sttvar.
Info, došao je jučer na HBO S03E01 From, pogledao, ljut zašto traje samo 45 minuta sa cliffhangerom, a iduća dolazi sljedeći tjedan tek. Pogledao s ženom pola prve epizode pingvina ... zasad djeluje obećavajuće. |
Tnx za info za From. Čeka da se nakupi epizoda pa da mogu pogledati. Isto tako i Pingvina.
|
Citiraj:
Već 2. epizoda je dosta loša. :/ Kao ogromnom fanu LOTR svijeta, u isto vrijeme gledljivo i ogavno. :D Drži me ovo povezivanje poznatog s nepoznatim. |
meni je baš zabavna, iako je imbecilna :D
|
Pogldao nekidan A Good Girl's Guide to Murder. Serija je čisto ok. Mala je full simpa i slatka. Ali, pila koju vozi je sexy do jaja. :D
|
Citiraj:
Počeo gledati braću Mendez, preporuka. Dahmer urodio plodom pa su krenuli tim putem. https://www.imdb.com/title/tt13207736/ EDIT: Još niste odustali od Rings of Diversity ? :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pa kad odeš lipo u posjet rodbini, možeš si pogledati.
ne kompliciraj, barba :D |
Gyeonsong creature S02 je NAPOKON došao.
Vrijeme je za korejsku melodramu. Meni prva sezona je bila briljantna, i ovako brz dolazak druge sezone je iznimno ugodno iznenađenje. Stranger things bi mogao nešto naučiti od njih. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
on topic: gledao pingvina na hbo-u prva ep. obećavajuća vidjet ćemo dalje. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
pogledao s1. pa ono, nebi bas to rekao da je zaokruzena radnja, rekao bi da tek sad s*it hits the fan. jel s3 ima kraj il je cvik, da ne gubim vrijeme? :chears: |
znam na koji dio zadnje epizode ciljas, rasplet te situacije na pocetku s2 mi je vec malo pogasia interes, a onda i sve ostalo :D
koliko znam, serija je cancel-ana nakon trece, tako da jel zaokruzena ili ne, nisam ima ni volje ni zelje istrazit. |
|
constellation em nije zaokruzen, em nije ni dobar imho, tako da preskoci :D
ostale ne znam |
Da, žali bože tog Constellationa, 2h radnje rastegli na 8h serije i još nisu dali ni jedan odgovor, što znaš u trećoj epizodi, to je to do kraja.
|
|
Dovršio Rings Of Power. Mislim da je serija podcjenjena, najviše od strane razmažene publike. Pored ovakve glume, usporedbe s LoTR ili izvornim Tolkienovim materijalom za mene nemaju smisla. Mislim da ta publika ignorira ono što u seriji vrijedi.
|
Citiraj:
Također iz tvoj posta, ja ne mogu shvatiti dali je gluma bila dobra ili ne : ) |
Ni The Peripheral nije zaokružen. Taman kada se radnja zahuktala - cvik.
|
Citiraj:
jedino kaj je dobro u toj seriji je 7 i 8 epizoda 2 sezone. |
peripheral odlična
hallo vrhunska |
Citiraj:
Vjerno je prikazano zašto su likovi poput Saurona opasni i prikazan je način na koji su destruktivni. Za njih se kaže da bi "posvađali dva oka u glavi". Lik koji ga ovdje utjelovljuje dobar dio njegove ličnosti pokazao je suptilnom mimikom, malim pokretima lica i glumom u glumi. Lik odlično glumi lika koji glumi drugima da nije ono što oni vide. |
Peripheral, constellation i chucky shift+del. Zahvaljujem.
Gledam mensiur spade. Ep4. Ok mi je al vidim dabsu popljuvali kraj pa ne ocekujem too much. |
Citiraj:
Either way, "pored ovakve glume meni izvorni materijal i nije potreban..." Hrabra izjava, koju bum preskočil s komentiranjem |
Slow Horses odličan! Jest da ima stereotipa dosta i rupa, al sve skupa, odlično, vrhunska gluma, i uz sezone u sezonu drže visoku razinu. Odlična kombinacija trilera i crnog humora, Gary ko da je rođen za ovu ulogu :D
Uz to u zadnje vrijeme: Bad Monkey - solidno, laganije al zanimljivo Only Murders in the Building - malo previše wokea i leftisma, ali gledljivo i ok :D |
Da da. Slow Horses je i meni top.
Kako je vec neko napisao ovdje, Gary Oldman je tako dobro odradio "posao", da ga mozes kroz ekran nanjušit 😁 Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
:D. Šteta što sam vrlo brzo probinđao do aktualne sezone, sad će bit duga pauza uskoro :D
|
Jel ima još koji jado da ga je žena natjerala da gleda "outlandera". Mene je, ne preporučam.
|
ma da?
meni je dobra serija, ima par loših epizoda, ali je fina romantična drama. |
Citiraj:
Da se želim prisjetiti, našao bih sigurno i gorih stvari koje sam bio prisiljen gledati, odhovorno zo tvrdim iako outlandera gledao nisam :D Počeo s Apples never fall... Jedna od onih serija gdje na početku kad krene radnja, čekaš da sve to krene žustrije i razvije se u nešto, i tako eto već na trećpj epizodi jop uvijek čekam :D Malo mi baca na one silne serije na Netflixu prema knjigama Harlana Cobena. Još ću popratit al sve mi se čini da će do kraja bit ovak mlako. |
Citiraj:
Kad onu masnu kosu vidim pozelim smrk u rukama vatrogasni drzat i oprat ga:lol2::lol2: |
The Franchise, iskocilo na televizoru kao nova dostupna serija. Pogledao sam samo trailer i nije me se bas dojmio.
|
|
Dobro, i tako mi je bio bezveze.
Fora :) |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:42. |