![]() |
Citiraj:
Danas mi neki lik (stara laguna) odluči stati nasred jednosmjerne ceste kako bi pustio ženu da izađe, nikakva 4 svijetla, samo je stao. Onda sam ušao za njim na parking da bi on OPET stao. I lik stavi u rikverc (vidio sam da mu se upalilo bijelo svijetlo) ne gledajući da sam ja na 1m od njega, i krene u rikverc. Dobro da sam ja iste sekunde stavio u rikverc i naglo unazad dok sam trubio, jer bi se zabio inače jer je krenuo u rikverc kao idiot. |
Citiraj:
Apsulutno sam ZA da norme budu iste za sve i treba paziti na ekologiju ali da budu pravila ista za sve. Tko kaže da jesu, laže, ne zna ili se pravi glup. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali zato već valjda 5 godina nije bil kod mehaničara i samo dolijeva ulje :D EDIT: Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije ni cudo da s ovakvim muskarcima Kolinda hoce uvest vojni rok; svasta... :D |
joooooj kako volim kad mi pametuješ, a vidjeo klija nisi :D
https://teon.co/images/manuals/WM/sl...e-81338_WM.jpg di bi tu gurnuo ruku točno? kaj da uninstaliram kompletnu elektriku desno sunce ti tvoje :D p.s. nisam vojsku odradio... možda je utom problem :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
jer si bio u vojsci :D baš kud ide ovaj svijet :D Citiraj:
|
syssa :D :D :D
Citiraj:
Moram uzet skrinšotove da đubre ne pobrise sramotu! :D Citiraj:
Citiraj:
|
Sta si stvarno morao zvati kolegu da dodje po tebe? Nisi mogao skinut kleme pa upalit taj mlinček na ovo? :D
http://shop.coolesttoysonearth.com/m...tery-web_1.jpg |
hijaoooooo... sva pamet svijeta se koncentrirala na ovaj slučaj vidim :D
|
na webu im stoji 90kn za litru, kak je 4l 150kn? :D
|
ma pusti web... 1l je 39kn, 4l 151kn.
|
Po webu ispada da im je maloprodaja prestala s radom 1. veljače :D
|
A vi isto nađete slušat osobu koja je spremna platit zamjenu acua :D
EDIT: jel netko kad kupovao od ovog tipa kaj? http://www.njuskalo.hr/farovi-svjetl...oglas-10013423 Trebam kupit rezervne h11 zarulje, jel ima netko prijedlog di potrazit ili neku preporuku? |
Bubba, daj nemoj pilit'. Inače si razuman no, zaboravljaš da stare kršine u pravilu imaju korodirane matice na jednom ili dva držača akumulatora. O lošem stanju nenamazanih i također korodiranih klema ne treba posebno ni pisati.
Ovak kak pišeš mogli bi te svrstati u teoretičare bez pokrića ( vidi pod Bata Životinja : sad ću da te karam...) |
Panorama radi se o sisi pa je zato tako teatralan :D
|
@panorama... nije ništa korodirano, samo je trebao propisni alat kojeg ja nemam, niti sam imao vremena se maltrat s tim pošto je sve to bilo usred radnog vremena gdje trošim i svoje vrijeme i vrijeme kolege koji mi je došao pomoć.
|
Da se nadovežem na "autorvacku", meni frend radio tam dugo godina, ja ga pitam jel ima rabat za neke gume, kaže on: "Imam, al ako hoćeš gume iz autorvacke, odi u metro, tamo su ti jeftinije nego ovdje s rabatom :D"..
|
HAHAHA :D
|
Citiraj:
|
šos taki pa složio sam solo svoj pc :D
|
Citiraj:
Ajde de, necemo te vise, nema smisla, veliki je tjedan, veliki alat imo nikad nisi, pa ono, nije fer... :D |
HAHAHAAH :D :D :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:02. |