![]() |
Ajd ovo i nije tako nelose za razliku od prethodna 2-3 albuma. Iako ni blizu ranijim albumima Kill.., Ride.., Master..., Justice... Kao da zele pokazati kako nisu stari i imaju energije za brzi thrash a dok su bili mladi radili su bolje stvari i manje thrash.
|
Citiraj:
Nema veze sa onim signature Metallica soundom. |
Ako netko sluša Bonobo, a sutra 30.11 je koncert u Beču u 20 sati... imam 4 karte za sjedeća mjesta. Zbog zdravstvenih razloga ne mogu biti prisutan na koncertu. Javite se na PM ako tko želi karte (dajem ih dosta jeftinije nego što su plaćene samo da mi ne propadne sav novac koji sam dao za njih).
Pozdrav :) |
:fiju: |
|
Citiraj:
Je najbolje da 40 godina zvuče isto. :D Nešto kao AC/DC? :D |
Riblja čorba :)
|
|
Ovo se ne viđa svaki dan ... Portal 1 & 2 u stilu Frank Sinatre :D
Edit Vezano uz "Still Alive", nije ni ova verzija loša, iako je previše dinamična. Original kojeg je izvela Ellen McLain za Portal je bio više sporiji i pasivno-agresivniji ... baš u stilu GLaDOSa. |
|
|
ZZ Top kolekciju, nisam iz nekog razloga nikad ih se primio, znao par pjesama i to je to.
Neznam kad sam zadnji put pustio neku glazbu u autu, a da nisam imao potrebe prebacivati pjesme, sve su u istom tonu, ugodne za uho i duže vožnje. |
Doru i Eurosong inace ne pratim. Al se nadam da cemo ove poslat na Eurosong:
|
|
Ide li netko? Zadnji put u Zgu je bilo bas dobro... I davno! :(
https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/s...206/event.html |
Što trenutno slušate?
“SIGUR ROS
2 ekskluzivna intimna koncerta u Šibeniku” Sta se radi na koncertu da i ja dođem. |
J*bu radoznale. Ideš? :D
Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
Citiraj:
|
|
Lik ima glas i stil kao Johnny Cash, ghost of Johny Cash. Preporuka za poslusati sto je do sada objavio a ovo je najnoviji uradak :goood:
Edit: Ne gledati, samo slusati. Video je bezveze. |
Van Halen - Jump
|
Ajd ovo nije nelose, malo vuce na Tool.
|
@LAcy
Pjesma ima Metallica-The Black Album vibe koji se trenutno slusa. |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:01. |