![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
1,9JTDm FTW :kafa: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
To su kreteni nad kretenima, koji se prvo vuku ko' stare babe, a onda im se ego nađe povrijeđen i stisnu kod preticanja - i ne kuže da time dovode sve u veliku opasnost. Kretenčine ogromnog kalibra.
Meni se to desilo jednom na istarskom ipsilonu. Frajer u Audio A5 je stalno ispred mene izlazio na sredinu ceste no nikako se nije ufao preticati, i mene tak kočio i kočio - jer bilo je OK za preticat... Trajalo je to dost i kad je napokon išao preticati, ja za njim, i on kad se vratio u desnu traku puni gas, da ga ja slučajno ne bih prešao... Jedini bed kaj frajer očito nije znao kaj je GT-R, tak da sam ga ja prošao s preko 250... Citiraj:
|
Da da,ili kad majstori vide da im pila neide pa lupe kočnicu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nekidan idem kući, vozim dijete u autu, cvikati balavander za volanom sa još 2 'kokoši' u e46ici 320d, vozi se 60kmh, na dijelu ceste gdje je ravno ko daska sve 1km i ograničenje je 80kmh, ja na pol ravnice krenem u prestizanje jer mi se ne da mrljavit 50-60kmh (lik je tak kilavio i usporavao pa ubrzavao 50-60), i to lagano iz pete niti ne sumnjajući na kakvog iskompleksiranog mamuta sam naišao, ja gas i na lijevu traku, na pol bmw-a, on gas, ja gas, on gas, ja po kočnici da se vratim jer mi dolazi prijevoj preko ex pruge za spomen područje pa ne vidim jel mi šta dolazi iz suprotnog smjera, on po kočnici, ja peta-treća gas, on opet po gasu, ja se mog batje kad imam manje ks pod haubom, i kud ću šta ću već na samom prijevoju (znači da je netko naišao, ode ja u tripm), opletem ko hors po kočnici i bacim se nekak desno iza njega. Nastavim dalje, kreten jadni iskompleksirani vozi opet 50kmh i smije se u retrovizor -.- Zapamtih regu i auto jako dobro, next time neće dijete bit u autu, a za takve kompleksaške kretene uvijek ima rješenja:fiju:. Toliko sam bio lud taj dan, da se i sad tresem na takvog kretena. Napravio sam milju km u vozilicama za ovih 20+g vožnje al na ovako nepromišljenog iskompleksiranog poremećenog mamuta još nisam naišao. |
Citiraj:
nezz, bas gledam knjizicu, minjane su na 115k , pa na 155k, sad je 195k i skoro su gotove neznan koje su plocice, nesican se da me ubijes a i dosta kocim sa motorom, na otvorenoj cesti uvijek, u gradu kad god mogu |
Ovo je sve super, ali teško je dokazati.
Citiraj:
|
Gopro u auto pa kasnije na murju.
|
Citiraj:
Prvo, murja nema veze s time, vjerojatno bi trebao podici optuzni prijedlog sam (vec vidim kako usetavas s video u policijsku postaju i bivas izvrgnut ruglu, podsmjehu i osnovnoskolskom humoru), a drugo, IIRC, takav dokaz uopce ne mora biti sudski uvazen kao relevantan. Alternativa je imati stariji auto i ne biti pretjerano emocionalno vezan uz njega pa bacit lika s ceste. Onda ces lako dokazati njegovih 500kn kazne. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
:beer: |
Citiraj:
Tebe rijetko što na cesti može izazvat, ali te itekako neka budala može dovest u neugodnu i opasnu situaciju. E da... Metnuo sam ljetne. Pipkao sam malo TS850 sad kad su skinute i bočnice su doslovno ko sir. :D Super zimulje, ali ako netko vozi sportskije neka uzme nešto drugo. P1 vs 918: |
bio kod lokalnog vulkića danas,nudi mi kumho k27,veli vrhunska guma,ide ko krafne,malo škicnem ADAC 2015 a ono ona na samom dnu,ocjena "dovoljan" odmah se sjetio sebe i matematike :D
|
Citiraj:
Ima dobru maržu za tu gumu, a vjerojatno je stara 2+ godine. Jednom liku zrezali gume, veli prošle godine kupi ganc nove kod Geigera, gledam gume, a na njima 5 godina star datum :roller: |
a neću ga sad javno..nije gajger,južnije :D a guma brdo,DOT nisam ni išao gledat jer ju ne namjeravam kupit..
izgleda da ću ipak kupit preko interneta,tamo garantiraju da nema starijih od 1g,znači mogu i gajgera preskočit,super :D |
Citiraj:
|
Ja još nikad nisam tu doma kupil gumu, sve Slovenija, i poslije ulaska u EU idem tam, većinom Lendava
Znam, nije domoljubno. al moj đep je porpilično po tom pitanju nedomoljuban hehe |
Citiraj:
Jedino malo bolje provjeri to za 130/1700, pa na 3k bi bilo gadno preko 200 km/h. :D |
Citiraj:
Dobar jer to motorcek i tera i teze auto zadovoljavajuce. Nema ni vibracija i jedino brunda na hladnom startu kasnije je ko urica. |
http://www.pohrani.com/t/e/QB/BRPplYr/img0693.jpg http://www.pohrani.com/t/3c/QB/3bNwAEdo/img0695.jpg http://www.pohrani.com/t/1C/1P/2E41iSHg/img0697.jpg
Svaka dala onome tko ovo toči... Tak bi si htio imat nekaj ko ovo jednog dana u garaži ak ostanem u HR... Toliko je ogroman da je to teško opisat. |
Izgleda ko nesto al dobro zgleda..Ko street race auto ak vec nije.
Di je to? To je taj motor od istih al jos veci. To mi nebi bilo zao tankat tu i tamo. https://www.youtube.com/watch?v=lpddnco0V_c |
Citiraj:
Da, čak i 850P XL imaju putrene bočnice - Ivona nije mogla vjerovat kak joj se auto počeo uvijat i izvijat na 240kmh. Skoro sam dobil batina od nje jer ju nisam upozoril LOL. Citiraj:
|
Citiraj:
Navodno je kompletno restauriran, s brdom modernih điđa, zračnim ovjesom itd... Čudo od auta. |
Citiraj:
mene nikada nije strah zbog mene samog, znam svoj limit, znam limit auta (koji nije baš bajan KREK), znam limit guma, znam limit atmosferskih uvjeta i mogu pretpostaviti limit asfalta pod dupetom... kad sve to zbrojiš onda se voziš u skladu sotim svim čimbenicima (kojih naravno ima još 100). no to sve savjesnom vozaču znači goli kurac kad tebi baba šminkajući se piše poruku na mob i ona jednostavno - ide. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:23. |