![]() |
Citiraj:
|
Novi Kaon prijamnik, probajte utišati (ili staviti mute) glasnoću i prebacite na kanal 111 Cinestar Premiere1 HD
Glasnoća je na maksimumu. Kontrole glasnoće uopće ne rade, svi drugi kanali su utišani, nema zvuka ali na kanalu 111 Cinestar Premiere 1 HD i Cinestar Premiere 2 HD (112) glasnoća je na maksimumu i komande A1 daljinskog ne mijenjaju stvarnu glasnoću. https://www.youtube.com/watch?v=L-61Azvnz0A Je i drugima tako? Moj rođak u Zagrebu ima isti problem |
Pozdrav,
Kakva su iskustva s a1 tv appom za LG webOS? Imam optiku od HTa, max tv na 2 tva, u apartmanima, gosti stalno imaju problema s dva daljinska, pa, pošto njih očito neću naučiti kako koristiti daljinske, prešao bih na a1 jer oni imaju app, a na stranicama HTa "uskoro" već 6 mjesec, Pošto je infrastruktura od HTa, hoće li to normalno raditi (u stilu, zeza li HT namjerno ako se prebacim na net od A1) I je li app barem upotrebljiv? Ne mora biti super brzo, samo da pristojno radi. Hvala. |
Već dva puta me zove da mi nude prelazak na optiku (s koaksijalca) i povećanje brzine, sve besplatno. U čemu je kvaka, optika im je isplativija od koaksijalca?
|
Citiraj:
|
Isto produženje je i na kokasijalcu. Prije će biti da netko drugi nudi to.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my SM-S911B using Tapatalk |
pa kod mene u zgradi su održavanje kablovske mreže stavili u nijedan plan,sve više pucanja problemi sa spajanjima itd,i na kraju nakon ispijenih živaca dolaze sa prijedlogom optike,
kod mene ni nemaju svoju nego a1 preko ht infre,mislim ne žalim se osim prvih 10-tak dana dok se sve nije posložilo u ovih godinu i pol nisam nijednom zvao tehničku,očito kabel polako odlazi u povijest. |
Citiraj:
|
Što sad daju od opreme za 2Gbps + mesh na coax?
|
fritza 6660+ax3000...radi odlično
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Isto tako 2.5Gb još uvijek košta koju kunu, a ti bi uređaj za čabe. |
....stabilnije i bolje rješenje od powerline adaptera u ovoj kombinaciji
|
Citiraj:
|
Svi znamo čemu to služi: za prodavanje magle, razlog za veću brzinu koju eto slućajno nemožeš dobiti / iskoristiti ...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Spojen je LAN kablom u Fritza, i pozicioniran je u dnevnoj sobi. Isti naziv wifi mreže, i svejedno mi se mobitel spaja na fritzovu mrežu, umjesto na repeaterovu, iako je u onoj fritz aplikaciji jača repeaterova (naravno kad je na pola metra od mobitela. Ima netko ideju? Stan mi je zapravo dosta dobro pokriven wifijem od samog Fritza i zapravo mi ovaj repeater ne treba, al eto, dobio ga pa da probam. |
FRITZ!Box 6660 Cable - moram u startu reći - teško smeće od uređaja. Xiaomi robot jučer i danas 2 Midea klime, borba. Robot sam još uspio nakačiti, ali Midea klime ne i ne. Nema opcije na 2.4Ghz koje nisam isprobao. Sa prijašnim Technicolor CGA4236 sve radilo ok. Ono što se dešava da na 2.4 malo malo nestaje interneta, dok 5GHz radi normalno. E badava to kad uređaji rade samo na 2.4. Čak i dok 2.4GHz ne radi, pokrenem dijagnostiku kroz Fritz sučelje i kaže da je sve ok. Više nemam ideje sto da probam.
|
Citiraj:
|
identično, nema teorije smart uređaje povezati sa fricom...na tehni sve radilo bez ikakvog podešavanja..
|
Probajte na mobitelu napraviti hotspot s istim postavkama kao na fritzu, da vam uhvate postavke wifija. Onda ugasite mob i prebace vam se uređaji na fritz.
S druge strane, meni je spojen i roborock i mi kamera i hrpa svega na fritza 6600. Znam da je bilo nekih problema s roborockom, jer su se 5g i 2.4 zvale isto, ali to sam samo razdvojio kod uparivanja i poslije vratio. |
Imam 76 klijenata nakačeno na frica, svi rade. Smeće.
|
Da li A1 podržava IPv6 adrese? U Fritzu je vidim, ali kod svakog testa kaže da je ne podržava.
https://i.postimg.cc/ZWpMyHGr/Clip-2.jpg |
Sami problemi od kada sam prešao na 2 Gb i Fritza:hitthewal:. Nakon montaže, odmah sutra nije radilo. Reset (izvlaćenje kabela iz njega, jer nema tipku) ne pomaže. Zovem njih, oni naprave isto i normalno, ne pomaže. Dogovori dolazak tehničara. Ja nađem u aplikaciji kako napraviti tvornički reset (nema rupicu na njemu za to, iako me lik sa SZK uvjerava da ima), onda se vrati, ali samo na 300 Mbit/s. Opet zovi njih, on kaže ne valja linija, koja je inaće odlična 18 godina, ionako dolazi tehničar. Ujutro proradilo. Dolazi tehničar, sve radi, i kaže da je linija ok. Jutros opet ne radi. Zovem opet, sada kažu da je na vanjskom nodu i da ne radi svima u zgradi. I to sve u 7 dana. Više puta sam resetirao router u ovih 7 dana, nego u 18 godina :fuming::fuming::fuming: !!!
|
Kad imaš Fritz - a onda trebaš naučiti njegove feature štoseve :)
Nema "rupicu" tj reset taster ali ima opciju da to odradi preko telefona spojen na njega > https://en.avm.de/service/knowledge-...tory-settings/ https://en.avm.de/service/knowledge-...tory-settings/ Valjda u 90% slučajeva Fritz nije kriv nego krivo pripremljen "provision", situacija na nodu pa razvod dalje do ulaska u sam Fritz. Šta ti prijavljuje u slikovnici za Dn / Up brzinu ? Sad se ne mogu sjetiti koliko Dn / Up "kanala" za tu 2Gb brzinu, ali imaš detaljan pregled "sa brojevima" iz čega se vidi jeli ima problema sa instalacijom ili je sve ok. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:10. |