![]() |
Na 102 se dobije q za ostale specove za weapon.
|
sutra bi mi trebala igra stić
što se odabira zone za klvestanje tiče, koji god zonu odabereš isti su kvestovi ili? kaj ste odabrali |
Nisu isti q, isti je lvl. Moći ćeš odabrati između 5 assoult questova gdje želiš početi. Ja sam krenuo u Val'Sharah, podsjeća na nelf područja oko darnassusa.
Lvl 102 sam, s obzirom da sam radio do od 7 do 7 danas, zadovoljan :D Dobio 1 item lvl 800 i bacio oružja na 763 već :) |
kak se levelaju ti artefact weponi?
|
Dobivaš od questova, dropova, gotovo od svega dobivaš iteme koji se konzumiraju i daju ti artefact xp.. Postoji posebna xp traka za to. I onda granaš. Skužiti ćeš.
|
Ovo kupljena ekspanzija i 60 dana za 400kn
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
ima ko na stormscaleu?
inače mamut #2179 |
Imam ja horda razorback
Za sada moram priznat expanzija igleda dobro i zanimiljivo. Iznenadilo me sto na realise day nije bilo laga padanja servera stekanja i slicno. GG blizz finally da je to napravio kako treba. Levelam polagano koliko vidim dosta je dobro dok se levela skupljat kutijice i ubijaj rare mobove. Zavrsio prvu zonu, qvestovi su bili zanimljivi, class hall je odlican.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk |
Nije bilo lagg-a kad ne igra puno ljudi :D
|
nema veze, zato tebi treba proc od 5000kn da bi mogao neoptimizirani gw2 igrat :D
Igra je predobra za sada.
Questovi prezanimljivi, jedva čekam taj 110, da krenem gearati lagano. Resto/feral druid i prot/retri paladin. Onda DH nakon toga. Svima je brutalan, meni nije sjeo baš nešto, ali dobro, samo sam ga izlevelao na 100. Vidimo se danas u igri iza 18h. |
ja ne znam hocu imat dosta vremena za mog enhancement shamana, ali potrudit cu se :)
Ma tih 2-3 sata dnevno (možda i više za raid) će se uvijek naći :)
|
Za WoW se uvijek nađe vremena.
|
Napravio i drugi spec weapon artifact chain! Resto chain, fora je.
|
Kad moš napravit i drugi weapon?
|
na 102, možeš otići u class hall i tamo uzeti qvest. Ja sam na 102 rješio za sva tri speca artifac
|
Jucer se bilo nemoguce logirat na Silvermoon server.
Ajde bili su brzi pa od kasno sinoc sve radi :) |
Ja sam 2 riješio, još danas balance i guardian riješim.
Pitanje. Da li pala dobije i shield ili samo weapon? |
warr prot i pala prot dobe šild i 1h artifact
|
Stigla igra jej, valjda cu stic danas malo
Jos me nes zanima u vezi kvestanja, odaberes zonu i tamo levelas, jel ta zona do 110lvla ili jos neku zonu prođeš? |
To ni meni nije jasno baš. Al ziher prođeš. Ali izgleda da zone nisu fiksirane ko prije nego da moš ić putem kojim želiš a mob lvl ti se sam prilagođava.
|
Mozes ici putem koji zelis. Mobovi se scailaju sa lvlom tako i xp od qvesta i itemi. Ako rjesis cijelu zonu dobis oko 3 lvla. Skini si odmah prije nego pocnes qvestat handy notes i skupljaj kutijice. Takoder u zonu koju odes rjesi sve qvestove do kraja, tek onda u dalaran pa u drugu zonu.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk |
Skejlaju se zone. Koji si ti lvl tako su i mobovi. Ne možeš u istoj zoni izlevelati od 100 do 110.
Kreneš u jednoj, kada odradiš sve q ideš u drugu i automatski se diže level i mobovima. |
izgled artifacta, barem za prot warriora (tauren) je katastrofa, mislim postoji transmog, ali mogli su se više potrudit
|
Za druida je ok (osim za ferala ofc).
Inače, ovaj lag danas.. Užas. Ddos koliko vidim. |
najjaci su mi ti ddos frikovi iz maminog podruma...
Ne mogu se ulogirat na lika. Baca fatal error :lol2: Ne razumijem nikako, koja im je korist od toga da ddosaju servere? Neka mi neko objasni... Takve stvari bi kažnjavao zatvorom, a sve se može otkriti kad se hoće (pa i sakriveni ip preko vpn-a). Trebaju te likove uhvatiti i poslati nekoga od njih u zatvor na par godina pa da bude za primjer drugima.
|
Citiraj:
Sent from my Lumia 640 XL using mTalk |
Pa to se kažnjava zatvorom :D
Pogotovo protiv ozbiljne firme kao što je Blizz. Međunarodna tužba itd. Ali što je fora, nije lako otkriti što/kako je to napravljeno. U današnje vrijeme, jedan običan malware u osobnom PC-u može koristiti kao contoller ddos-a, tako da je jako teško doći do attackera. Tako da, nije istina da se može sve otkriti :D Tko god to radi, nadam se, ima ili muda ili zna što radi. |
1 privitaka
Pred 1h došao 110lvl :D Još moram završiti questove u Stormheimu i Suramaru i kompletirana će biti cijeli legion kontinent :cool:
Nikako da transmogam ove daggere svoje. Ovi izgledaju očajno :D |
Jučer sam imo fatal errore nakon logina na lika - brisanje cache foldera resilo probljem.
Sent from my D5803 using Tapatalk |
Citiraj:
Ja ću na 110 početi raditi mop raidove, ima dobrih mogova tamo. EDIT: Reatriving realm list... Koliko su se dobri pokazali na dan releasa, toliko su jadni sada. |
1 privitaka
Citiraj:
A sada? :D :rtfm: S obzirom da nemam puno transmogova mislim da sam ga fino složio (ciljao sam na tematiku legiona da prevladava zelena bolja). Eventualno možda daggeri odskaču. |
Još gore :D
|
Citiraj:
Evo ja zgotovio questove u svim zonama osim u Suramaru. To sada još sređujem :D |
Šalim se :)
Ja sam 106, danas ziher 107 - možda i 108. Super je za sada. 760 ilvl već. |
Ja 104 a tek drugu zonu načeo...
Sent from mTalk |
Ja sam 2 očistio do kraja, dobio onaj 800 item u obje. Sad sam u 3. krenuo, 106 sam. Taman 3 počistim i u 4. uđem. I tako trebaš reputaciju za dungeone, tako da je super questanje.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:34. |