![]() |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Šta ima film Dead Like Me!?!? OMG :care: Obožavam tu seriju, odma nabavljam. |
Citiraj:
Zato mi je Slumdog Millionare najbolji film u protekle dvije tri godine. (Bank Job je isto bio odlican) |
Citiraj:
Citiraj:
imho zaobići mirne duše. |
Citiraj:
Leatherheads Ne baš naročita romantična komedija kroz prizmu profesionalizacije američkog nogometa, smještena u 1925. godinu. Gledljivo :D AKo ste među onima koji ste tih godina bili mladi, film bi vam se mogao svidjeti zbog mnogo glazbene pozadine iz tog vremena :D |
Citiraj:
Ja se nedavno psihicki pripremio i pogledao prva dva nastavka u komadu, dan danas kenjam cigle :D Ukoliko je nekoga zaobisao ovaj film neka obavezno pogleda (iako su ocjene dosta niske meni je film mrak :)) http://www.imdb.com/title/tt0371724/ |
Citiraj:
A Hitchiker`s guide to the galaxy je meni vrlo simpa film. Ima jedno dvije tri prebrutalne fore (ona s kitom je najbolja :D). Općenito je film jedna uzbudljiva i luda avantura koja otvara nove poglede na svemir :) Kažu čitaoci knjige da joj film nije ni do koljena pa bi neki mogli biti razočarani. Srećom, ja nisam među tima:) |
Pogledao jučer Torrente 1. Malo čudna komedija, ruku na srce. Al nasmije se čovjek... :)
|
Preporuka za film Quarantine http://www.imdb.com/title/tt1082868/
Pogledat svakako oni kojima se svidio Cloverfield svidjet će im se i ovo,znači ista spika jedna kamera kao kroz cijeli film pa djeluje realistično koda se sad događa tak nešt :D meni predobro :D s obzirom da sam Cloverfieldu dao 9/10 ovaj je ipak malo lošiji pa njemu ide 8/10... Ako ima još kakav film da je tak snimljen može preporuka,tak ko neki hororac :D |
Pride and Glory [2008]
O korumpiranim policajcima uglavnom, nešto ala Training Day [2001] ili Street Kings [2008]. Pa kome se svidija takvo što, neka pogleda i ovo. Meni osobno je "Pride and glory" bolja od oba gore navedena, iako ako ste gledali oba naić će te na dosta "već viđenih" scena;) |
Citiraj:
Quarantine je remake, REC je izvorni film. Meni se svidio (rec), čist ok za pogledat :) |
gledao prošli tjedan (koji vrag me na to tjero) brzi i žestoki - klasični američki treš sa očitim odmakom od stvarnosti, radnja predvidljiva čim je uvodna špica krenula... kak bi se reklo film "sa trake" isključivo za osnovnoškolce i rane srednjoškolce.
na istu tu moju žalost jučer snimio na htpc drugi dio... dakle tako nešto loše (a još sam imao jedno 7-8 pivi u guzici jer sam došao sa nekog druženja) nisam stvarno dugo gledao, zaspao pred kraj od dosade i ujutro odmah izbrisao tu govnariju sa diska. uzalud potrošen zrak koji sam udisao u budnom stanju gledajući to smeće. dakle takav pripit kakav sam bio sam skužio u jednom dijelu da je onaj heroj lik šaltao brzinu, a mjenjač je ostao nepomičan na mjestu. vraćao par puta i stvarno sam iz prve skužio... da ne pričam dalje. |
evo jednog legendarnog;
Crippled masters http://www.imdb.com/title/tt0122029/ ovo je scena za pamčenje http://www.youtube.com/watch?v=jvkhYcTEwRE |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jedino dobro u tom filmu je auto. 3/10 |
....
|
Citiraj:
Za kad je predviđen film? Inače, ja pogledao Dead Like Me... ništ posebno, serija je neusporedivo bolja. |
....
|
ja jedva cekam Star Trek
|
Citiraj:
pogledo JAY AND SILENT BOB STRIKE BACK (2001) malo stariji film a cist prolazna ocijena |
[quote=syss;1277462]gledao prošli tjedan (koji vrag me na to tjero) brzi i žestoki - klasični američki treš sa očitim odmakom od stvarnosti, radnja predvidljiva čim je uvodna špica krenula... kak bi se reklo film "sa trake" isključivo za osnovnoškolce i rane srednjoškolce.
quote] Davno sam gledao prvi Fast and Furious, ali u sjećanju mi je ostao kao kvalitetan film (u toj kategoriji). Daljni nastavci su mi bili negledljivi, katastrofa, kao što kažeš. Evo preporuke, film ima jednu od najjačih scena koju sam ikad vidio. Film za sladokusce :zdero: |
gledo sam prekjučer i zadnji tokyo drek... u pola sam počeo listat časopise po sobi.
totalni drek. inače se ono prešaltam na žanr prije gledanja filma (sf, akcija, horror, drama), ali nemam trash mode nažalost. |
pogledah sex drive..kombinacije američke pite i road tripa :)
neloše..nassmijao sam se na par scena iako sam sada u fazi seinfilda pa su mi filmovi na drugom mjestu |
Jučer sa ženom pogledao "Qarantene"
Zanimljiv horor, dok već na kraju su pretjerali. "The day earth stood still" Vjerojatno smo već svi pogledali, ali napisat ću. Drago mi je da se nešto kvalitetnije probilo sa SF žanrom. U zadnje vrijeem malo je kvalitetnih SF uradaka. "Madagaskar 2" Eto nastavak vrlo dobrog animiranog filma, koji još uvijek ima nekoliko dobrih fora. "Saw 5" Eto svi kometiraju kao najlošiji uradak serijala, ja ću se pridružiti. "The Curious Case of Benjamin Button" Zanimljiva ali ne tako dobra komedija, tokom cijelog fila sam se čudio zašto to gledam. |
Citiraj:
sex drive mi je totalno bezveze bio, zbriso ga odmah, nisam ni gledo cijelog. |
Citiraj:
|
Gone Baby Gone
http://www.imdb.com/title/tt0452623/ preporucam, meni definitovno najbolji film koji sam pogledo u zadnjih par mjeseci... |
Citiraj:
El bi vjerovao da sam ga po naslovu pomješao sa: "Balls Out: Gary the Tennis Coach" valjda zbog dugačkog imena :no2drug: |
|
Preporuka za Tropa de Elite, Changeling, Gomorru i In Bruges.:)
|
ima koi film slican fast and furious mislim na tu tematiku voznja auti na rubu realnosti itd.
brat mi obozava takve filmove pa me zamolio da mu ih skinem hvala:chears: |
....
|
Citiraj:
>>klik<< |
Citiraj:
|
2 Fast 2 Furious
Samo brat bratu, to svi "furiosi" mene podsjećaju na ono u šta se NFS pretvorio, dakle ništa. Rađe nek pogleda Gone in Sixty Seconds ako je ljubitelj auta. Meni osobno 5x jači film. |
Citiraj:
nije lose filmek ove ostale sta ste rekli su isli pod noz torrenta hvala.al ak se jos tko sjeti kakvog nek samo da:):chears: |
Initial D nije film nego serija (anime) i nema ti onih glupih neonkica i takvih gluposti nego su drift utrke. Ima ti 4 sezone i 3 anime i 1 film.
Dali je netko od vas gledao 20th Century Boys . |
Danas pogledao ovo : Citulja za Eskobara ( http://www.imdb.com/title/tt1039889/ ) , komedija samo takva , od situacija do govora i psovki - uglavnom smjeh , glumacka postava odlicna , pogotovo rudlavi Bitorajac i Nelevic aka Bure iz Sedam i Po ...
|
ja sam pogledao jucer Donnie Darko. Moram priznati da je prilicno zbunjjujuci film :D, ja sam se cak i dosta nasmijao...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:39. |