![]() |
Obzirom da su to već 8,7 i 6 godina stare igre, dobro je da se još itko time bavi.
|
Po meni bi te igre trebale trajati vječno, možda nekad netko izbaci za 10 godina SOC enhanced edition za DirectX 20 :D
Nema te igre koja mi je atmosferičnija od ovog serijala, nema. |
And yet, propala i ona i sve oko nje :(
|
Kako ste vi kombinirali artefakte? Mislim na ove jače verzije što vrijede 5 somova.
Vidim po netu da se kombinira 4 ona što dodaje health 600% i jedan za endurance. Imam: - 4 za health 600% - 3 "ribe" za -30% radijaciju, i 3 crna čupava za -30% radijaciju (ali oni mutavi što bleeding -100 dodaju). Prodat ću jednog - 2 za bleeding (mislim -400%) - 2 "bulletproof cap" od 5 somova (neki mali postotak, mislim 5% ili 10%) - 2 "rupture" od 5 somova sa malim postotkom (za živine i ogrebotine) - 2 za burn -30% - 2 impact -30% (nema puno eksplozija u SoC-u, a padovi me ne brinu toliko) - 1 za chemical burn -30% (ona ljubičasto-zelena "krpa") - 1 moonlight (endurance) 100 i nešto % Naravno kad je radijacija jebačka natrpam sve za radijaciju, ali zanima me ovako općenito, za borbu koja je najpametnija kombinacija između healtha, bleedinga, endurance, rupture, bulletproof cap, impacta i sl. Sad sam u prypatu, napredujem prema NP (našo bazu monolitha i sl.). U hotelu pokupio decoder, ono mega odjelo od 12kg ipak nisam uzeo, problemi sa kilažom (vratit ću se kasnije), SEVA suit mi više paše jer je istovremeno jak armour i jako protiv anomalija... Savršeni hibrid Zanima me glede red forresta http://s17.postimg.org/uetizknkv/698212250.jpg Ovo crveno je ulaz za neki labaratorij ali je zatvoren (jel se kasnije to otvori ili dobije neki key?), a ovo što je plavo imam neki stash, pa pretpostavljam da se kasnije može ući u labaratorij, jer se nikakvim drugim putem ne može doći do te točke |
Prešo. Pametno sam sejvao pa sam isprobao 3 završetka (oba sa C-Consciousness, te jedan sa wish granterom "i wan't zone to dissaperar"). Ostale pogledao na youtube. Igra i po
BTW jel moguće da sam preko 800 questova obavio i toliko tisuća pobio! :wtf2: http://s9.postimg.org/p6tqgzasb/XR_3..._37_46_928.jpg http://s22.postimg.org/mm9xwnv7h/XR_..._37_57_633.jpg |
Naravno da je moguće :) pogledaj moj SS od pred 2 godine negdje u ovoj temi. Više nije ni bilo novih zadataka. Mislim ono je, "donesi artefakt ili ubij krmače" ali ništa zanimljivo.
|
Kako sam ja mrzio ić kroz 'ebeni Red Forrest.
Ne znam točno zašto, ali to mi je najgori dio cijele igre :D |
Meni su oni underground labovi, pogotovo onaj zadnji na kraju/vrhu Red Forest. Tamo sam svaki puta dobio slom živaca... :) al blagi :)
|
Citiraj:
Nego jel ima šta u red forrestu tamo na onoj slici? Ionako mi je svejedno sad kad sam izbrisao igru... Citiraj:
Ti underground leveli su baš proper horror. Onaj jedan di bačve lete jeba te led, i kad prvi put controllera susretneš. Ta scena se smatra jednom od najstrašnijih u gamingu. https://www.youtube.com/watch?v=wuC2VUhkxqs Većinu tih igara sam odigrao (the cradle level u thief 3 - e to je jebeni stres, govno mi se u guzici zaledilo, a igra uopće nije horror, silent hill 2 scene, call of cthulhu: DcotE i sl.) |
Ja ne znam je li meni u S.T.A.L.K.E.R.-u ikad išta bilo naročito strašno, osim par jump scare-ova od snorkova prokletih, ali zato F.E.A.R., naročito ove dvije scene u videu, ne znam. Igrao sam kao klinac i ovaj "double whammy" na stepenicama me sledio. Evo i sad se ježim... brrr
|
Citiraj:
Probao sad clear sky instalirati, neće ni bootati, nikakva rješenja s neta ne djeluju, ma stalno neka sranja sa tom igrom, to sam malo probao dok je još aktualno bilo, sjećam se da sam ga i onda jedva uspio instalirati (znači nisam ništa evoluirao :D). Kad sam ga bio pokrenio radio je ko kuratz. Mislim da će i sad u smeće. |
A S.T.A.L.K.E.R. mi nije ni radio na prastarom kompu, i F.E.A.R. je radio očajno ali se igralo. Prešao sam ga bar 5 puta :).
Clear Sky je sjeban masu, igrao sam ga jako malo baš zbog toga jer je cijeli zbagan do bola. Rokat Call Of Pripyat i ove sjajne modove za njega i original (Lost Alpha, Complete modovi, Misery, etc). EDIT: Što se tiče atmosfere - da, S.T.A.L.K.E.R. je čudo po tom pitanju. |
Dok su u pitanju mutanti - ja sam se definitivno najviše usro controllera :D
I to kod prvog gameplaya. Kad sam upo u onaj podzemi tunel, a na kraju controller čeka i počinje napadati. Usro se k'o budaletina :lol2: Poslije me ništ više nije tol'ko plašilo :p |
To i malo prije u istom podzemlju prvi bloodsucker :)
|
E da, sjetio se još dvije stvari :D
Drugi controller (onaj u Lab X16) kao i pseudogiant / pyrogeist u Lab X18. Mhm, sad mi se opet igra :) Odo instalirat :) |
Mene neš dobit na tu foru :D
|
O kakvim ti to forama pričaš ? :D
|
Ja sam uspijo instalirati čisto nebo, započeo igrati (1.5.10), isto sam instalirao i fallout new vegas (na fallout 3 sam 80h ostavio), đizuz predozirat ću se postapokalipsom. Mislim da ću igrati samo jednu, ali mislim da je neću završiti u ovoj turi...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ti ćeš to ovak ili onak kad-tad opet krenut igrat, pisao ja o tome ili ne :D |
Oću :) samo ne znam kada.. :(
|
Druže to ti je u krvi:D nema nazad jednom navućen uvijek navućen:zdero:
|
Od 2009 pa do 2013... 4 godine konstantnog pičenja po zoni, od vanille pa do modova. :) mislim da je bilo dosta :) barem još neko kratko vrijeme :)
|
|
S obzirom da ponovno igram, imam ponovno potrebu da izrazim koliko mi užasno na živac ide onaj prvi controller :p
|
Citiraj:
Brko - komentari ? :p |
Mogu ja dok se Brko ne javi? Ok. Od 8. mj. dave s ispravcima u patchu 1.3004 i ništa. Nešto sitno da srede pa eto ga. Sad najednom ispravci u patchu 1.3010 i opet ''samo još nešto sitno da srede''. Sva sreća da sam u 3 mj. sam sredio sve te probleme u igri (usput napravio gamedatu od 24 GB) inače se ne bi baš naigrao. Da jedan tim ne može srediti ono što sredi, takoreći, informatički laik. U čemu je štos? Navodno, neprovjereno, raspodjela love svako malo ih uspori u razmišljanju o problemima. A lova može i ovcu pretvoriti u vuka. Nažalost sve češća pojava.
Sad sam se sjetio da postoji zasebna tema vezana uz LA, ali je odavno zamrla vjerojatno što su zbog problema mnogi izgubili i volju da igraju. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Svaki put kad se digne neka STALKER tema, zatitra mi srce i ponadam se da se ipak radi na novom nastavku. Međutim, šipak :D
No opet, kad sam se već podsjetio, mogao bi natrag u Zonu :D |
Citiraj:
|
Odigrao do kraja CoP neki dan i sada opet igram SoC dok ne izađe F4.
Ne znam što je s tom igrom, ali je prokleto zarazna poslije toliko godina. :) |
:D
baš... vidim netko digne temu reko ide nešto novo a ono samo provokacije i spam. mogu samo reći hvala svim moderima šta nas drže žive za kompovima. (ili ti zombie mod stanje) master moder bakica pogotovo! jel bude skoro taj stalker 2 od neke nove gamer kuce? jel igra tko survarium? vidim da je još u debeloj alpha fazi nakon tolko vremena. bit će da se developeri zaj. sa tuđim parama koje su uplaćene u firmu za razvoj... tko želi pravi stalker jednosmjerna karta za ukrajinu https://www.youtube.com/watch?v=rP2OTbGBppo |
Survarium je p2w smeće. Barem bilo, sumnjam da se promijenilo što.
Pričaju o nekom free roamu, a ni traga tome. Sav fokus im je na napucavanju u tdm-u i osmišljavanju idiotizma na koje će igrači trošiti novce (skinovi, premium oružja i packovi). |
Tako je... i stoga Survarium bolje da se ne spominje ovdje. Najavljivali su svašta, a kadli na kraju qrac.
Ovo je true S.T.A.L.K.E.R. tema. Nećemo se baviti spinoffovima i izdajicama :) |
pomalo braćo "starčadi" jos malo pa ce Stalkersoup :=)
|
Odličan blog o svemu Stalker/Metro...
http://www.giantbomb.com/profile/hal...ker-2-/112663/ |
|
Citiraj:
Anyway, preporučite STALKER njubu šta instalirati za prvi playthrough. Mysery, Complete, totalno sam zbunjola. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:30. |