![]() |
Meni priku nije pitalo za OIB mene je, ja imam kriptovalute on nema, pa mozda i to ima veze? Kakva je kod vas situacija?
|
pitalo ga je samo kaj mu nije iskočilo kao notifikacije u appu nego u opcijama čeka da upiše to
|
Citiraj:
N26 to npr na svojim stranicama ima sasvim dobro objašnjeno. https://support.n26.com/en-fr/accoun...ing%20Standard. https://support.n26.com/en-eu/accoun...ax-information Znači nije to čak ni razini same EU već OECDa Ima već koja godina od registracije, ali bas ću nekog u obitelji najebat da se registrira pa da vidim šta ide sve pri registraciji… Sent from my iPhone using Tapatalk |
Mene još nisu pitali OIB iako imam najnoviju verziju Revoluta, razne valute te crypto na svom računu.
Ako netko hoće zahebat Poreznu, siguran sam da ima milijun načina da to učini bez obzira na razne interne i externe kontrole što banke što EU. |
istekla mi je osobna i ovaj mi porezni trazi ali mi vise ne da top uppat lovu. ima li netko iskustva s time?
do prosli tjedan je islo bez problema |
Citiraj:
Отправлено через SM-G998B |
Citiraj:
Отправлено через SM-G998B |
nema N26 u hr službeno
|
Ni Revolut nije bio službeno podržan u HR, a ljudi su ga koristili. Tako i N26 - nije podržan, ali se može koristiti.
|
Citiraj:
Naravno da nije bio podržan osim invite pozivnice. Samo što u N26 zahtjeva video poziv sa prikazom osobne. Отправлено через iPhone |
Citiraj:
Na Revolut si mogao bez pozivnice, znam jer sam se ja tako registrirao. Na N26 nema za sad načina iz RH se registrirat… Sent from my iPhone using Tapatalk |
N26 ne ide još u hr. Ja ga imam jer imam adresu u zemlji u kojoj je dostupan. Za razliku od revolute N26 je banka. Prava banka u smislu gdje dodje ima sve dozvole banke.
Sent using Tapatalk |
Ja ću odjebat revolt a tek naručio nedavno i karticu.
Čuj porezni broj da im dajem a koristim ih jedinog razloga da me ne može pratiti HR porezna. Zbogom. |
Eto, prekjučer posljepodne si poslao € na devizni (ZABA) i jučer ujutro sjelo u nulu :D
|
Pokušavam poslati sredstva (dolare) s business Paypala na Revolut Mastercard virtualnu karticu. Karticu sam dodao u Paypalu, ali mi Paypal ne dopušta da stavim novac uz poruku "These can't be used for transfers". Vidim samo staru karticu na koju sam do sad uplaćivao, ali ne i Revolut. Postoji li uopće mogućnost da se dolari s Paypala pošalju na Revolut?
|
Mislim da trebaš na PP dodati pravu, a ne virtualnu karticu.
|
Citiraj:
Od pp možeš jedino na Visu povući novce. Nema veze jel virtualna ali mora biti Visa. |
Visa kako Arba kaže. Ide i virtualna.
Sent using Tapatalk |
Da,al kad dobivas karticu, nemas utjecaja koja je
A koliko cujem sad daju samo master |
Virtualne sada daju master a fizičke su večinom Visa osim par boja u metal verziji. Imao sam prije i virtualnu Visu ali su je prije 2-3 mjeseca maknuli i stavili master.
|
Meni sad baca VISA vritualne i fizičke
|
Kod mene su Metalna Visa, Metalna MC, Glow Visa, Virtualna Visa, Virtualna MC i disposable Virtualna MC...
Sent from my SM-N986B using Tapatalk |
Citiraj:
|
Tek sad sam skuzio, ukinuli su mi virtualnu koja ima UK bin i zamijenili ju s novom virtualnom koja ima HR bin.
Bezveze... imam samo jednu fizicku sada koja ima UK bin (zbog spotify i slicnih servisa). |
Medi došla plastična Visa pred tjedan dana,
Code:
po onim BIN checkerima ispada da je USA? |
Koja je sad najbolja opcija za podici kune sa Revolut kartice na HR bankomatima? Inace sam u Austriji i imam eure na Revolutu. Pretpostavljam da je najbolje prebacit u kune pa onda podici?
Bila je prije neka tablica spominjana sa naknadama pri podizanju kod nasih banaka, ima netko link? |
|
Ne mijenjaj vikendom jer je kurs lošiji
|
https://www.revolut.com/hr-HR/help/m...ti-pin-kartice
na bilo koji bankomat odem i promijenim PIN bez problema? probao itko? mogu na PBZ-ovom? |
a da jednostavno probas?
|
Dali imate problema sa uplatom love na revoult sa tekućeg računa sa m bankinga kod Erste banke, pred dva tjedna je radilo super sada neće.
|
Citiraj:
|
Moraš preko Georgea potvrditi pinom uplatu
|
Ne mora biti George ako ga nije aktivirao, ja još uvijek to radim putem mBankinga.
|
Sad malo gledam dionice što sam pokupovao, gledam odakle mi tolko para kad ono neke ošle 700% up :D
Kakav usrani kripto, u stocks su pare bez motike. |
Imam đorđa, vjerovatno je bio do njega problem, jer mi nije dolazila ona poruka od njega da potvrdim za uplatu, tako da sam morao otvoriti đorđa i onda u njemu potpisati da mi uplati na račun, uglavnom sada radi, do kada vidjet ćemo.
|
Citiraj:
sve autorizacije za online plaanje kod erste banke sad idu preko georga. ako netko nema revolut, imam invite pa dobijem 130kn nakon vaša 3 plaćanja. |
jel itko skuzio iz zadnje obavijesti jel na kraju hoce naplacivat naknade za konverzije il nece?
prvo gore pise da bi mogli, onda dolje pise da nece, i onda da ce prikazat fee-ove zasebno. wtf. |
Ovako je to neko objasnio na forum.hr
"Nije mi jasno sta vas tocno zbunjuje? Nista se ne mijenja. Za standard korisnike ostaje limit od 7500 kuna mjesecno, a za premium nema limita. Jedino sto se mijenja je da u slucaju kad moras platit naknadu, ta naknada vise nece biti uracunata i prikazana kroz tecaj kao do sada, nego ces vidjeti pravi tecaj, a naknada ce ti biti prikazana posebno. Znaci do sad kad bi mijenjao valutu vikendom cinilo se kao da je los tecaj. Sad ce tecaj biti normalan, a naknada ide posebno, ali u praksi se nista ne mijenja. Mijenja se samo nacin prikaza." Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
znači pokušavam s ovim group billovima, ali to je takvo smeće da su to čudesa..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:06. |