![]() |
Citiraj:
S obzirom da eth-u difficulty raste...ako ne nađeš drugu profitabilnu valutu za ATI kartice, najebo si :D |
Citiraj:
Zadnjih par dana su ljudi počeli paničariti i rasprodaju rigove, baš me zanima kamo ovo sve vodi. :) |
Citiraj:
+ 19.000,00 / 150,00 --------------- + 126,67 kn za MHS + 24.000,00 / 220,00 --------------- + 109,09 za MHS |
Citiraj:
|
Citiraj:
Zar nije opće poznato da je ATI za to bolji, a ne nvidia? Jel ja nešto propuštam? :stoopid: I kako uspiješ postići 220? 220/5 = 44 MH/s. Moja 1080Ti OC-ana daje 31 MH/s na ethermine? :stoopid: |
Citiraj:
220 MHS stvaraju dva riga od 5 x 1060 , bilo bi super da je samo jedan :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
24k samo za 2 riga od 5x1060, to je super, ja sam dao oko 32+k |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
s njom idi na zec |
Citiraj:
Mislim da ovaj rig može izvuć i više kako bloodthorn kaže. Bit će ovakvih oglasa sve više i po manjim cijenama..bar se nadam :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Od po kartici izvlači 25 mhz. Sve kartice su 470/480/580. Ili sam ja nešto krivo vidio ili on nije ništa dirao sa karticama. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Onda nije ništa dirano, i mož puno bolje. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ne želim znati :lol2:
|
Manje nego šta mislite ;)
|
Nebitno kolko ju je platio, ziher nije kupovao za rudarenhe, ovo sto u slobodno vrijeme iskopa mu samo dodje kao bonus
|
Citiraj:
|
I ja isto..platio je ajmo reci malo vise nego sto danas cijene RX 580 :D ali ovde u trgovinama cijena joj nije normalna ....oko 1900 km sto dodje oko 7000+ kuna..
Neo , nisi ti to klokao do max ...daje ona 770 -780 sol/s ali onda trosi 1kw struje :D |
Citiraj:
Citiraj:
Ne clockam je ja uopće, sama diže na boost takt ovisno o loadu, a i ne želim je clockat. Ovako cijeli komp troši 370W dok radi. |
Citiraj:
|
Jel se isplati majnat eth sa jednom R9 390 8gb?
|
Citiraj:
Prouci potrosnju,koliko mh/s daje i izracunaj :) |
Citiraj:
Da sa svakom karticom koja moze majnat ETH si u profitu! |
Citiraj:
Ako imaš jamstvo, peglaj :P |
Imam neki osecaj kao sto je bilo jedno vreme jako isplativo da ce sad biti jako malo isplativo :D eth pao na 200 usd a tezina ostal ista..kad padne na 150 gejmeri nece vise kukati kako nema kartica :D
|
Citiraj:
Jamstvo je još godinu dana. Btw,na custom loopu je tako da temp nisu problem. |
|
Citiraj:
|
Sramotno visoka cijena.
Mislim da njihova nabavna cijena ne prelazi 2000 kuna, a oni ih prodaju po 2800. Kad uračunaš i porez i sve živo , opet po kartici bi izvukli 400 kuna više od neke realne cijene. P.S. Moga bi bitcoin rast :D https://hr.rbth.com/news/2017/06/27/...mpanije_790912 |
Zašto na različitim burzama razlika u cijeni BTC zna biti velika?
Npr. maloprije je 1BTC koštao €2115 na Cex.io, dok u isto vrijeme €2020 na Coinbase i €2030 na Krakenu. O čemu to ovisi, valjda svaka burza još stavi neke svoje namete unutra ili ? |
Citiraj:
ETH na Polo 218 na Krakenu 224. Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
I sad gledam na Cex.io, cijena BTC: https://s24.postimg.org/ftxy1fpj9/Image_002.png A ako ga idem kupiti onda je drugacija: https://s24.postimg.org/gi6skdo91/Image_003.png Zasto je sada ovdje drugacija? :wtf2: |
Citiraj:
Koliki je fee, jel se isplati kupovat na jednom exchangeu i prodavat na drugom? Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:54. |