![]() |
Citiraj:
A ne ovavko natezanje, drž nedaj, pa popust i onda tek laptop. Jedino je na kraju dobro što su "pojeli govno." Čestitke ekipi na "ulovu" |
pitanje za sve koji su dobili ili ce dobiti laptop
jel tko uzeo placanje pouzecem ili ste svi unaprijed platili? |
Primjetio sam nešto neobično. Svi mi ovdje nešto krekećemo, a od šrktice par excellence Age ti traga ni glasa. Ago, jesi živ? Da ti nisu ponudili boriće umjesto laptopa?
|
mudro suti dok ne dobije svoj primerak :kafa:
|
Citiraj:
Ja sam odabrao placanje pouzecem. Sent from my iPhone using Tapatalk |
I ja
|
Same here
I ponudili mi Lenovo Legion 5 prijenosno računalo 43,94 cm (17,3), FHD, R7 5800H, RTX3070, 16GB, 1TB, DOS (82JY000XSC).* Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
Citiraj:
E sad, imam doma dva laptopa, službeni i privatni. Ovaj privatni izvadim iz torbe doslovno jednom godišnje. Imam dobar gaming stolni PC i ovakav gamerski laptop uopće ne bi ni koristio, niti bi ga preprodavao ali krivo mi ko psu kaj nisam vidio akciju i uzeo jedan :D Koja je to ljudska pohlepa...užas :D Mall najbolji dućan ikada, sad bum pratl kaj objavljuju ko bedak :D |
Citiraj:
Koja psihologija je ovo. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Ako netko ne bude trebao laptopa, a treba neki aktualni hardver, retro računala ili konzole, nek se javi u inbox za trampu.
|
Citiraj:
Ako isporuce 20 laptopa, a sve mi se cini da je i vise, ispusili su ga samo tako. Da je u pol cijene bila bi pusiona, a kamoli ne ovak. Ne kuzim da ne postoji neka zastita oglasivaca u ovom slucaju, takve greske se događaju, ali nije bas realno da ducan mora isporuciti robu nakon narudž be. Koliko puta nesto narucimo pa dobijemo naknadno da proizvoda nema i tjt. Bas su čudaci ovi iz mall. Sretnim dobitnicima čestitam! |
Citiraj:
Ekipa dobila top laptope za kikiriki. Govoriš o nekom natezanju??? kakvom natezanju? dva maila i stvar riješena. Pročitaj kaj su natezanja po par tjedana il mjeseci. Danas je hvala očito skupolja od lapa za 12k. |
Ne jebe lep, jebe uporan.
Sent from my motorola edge using Tapatalk |
Slažem se Nino, al mala je dala bez puno truda.
|
Ipak je to čehinja :D :D (kupili ih poljaci ali dobro).
|
Citiraj:
Tako da možda i ne moraju pristati ispoštovati te greške koje naprave, ali su se svojim postupcima sami doveli u situaciju da ih se gleda pod povećalom što se inspekcije tiče pa možda dijelom i zato rađe prihvate gubitak od 90% po proizvodu nego ponovni problem sa inspekcijom. |
Listam temu, nisam uspio pronaći. Gdje ste našli obavijesto o tom laptopu po toj cijeni? Pitam za ubuduće, možda bih i sam ispratio :lol2:
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=4907 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam za! |
Što fali trenutnoj temi gdje se navode akcije?
|
Citiraj:
|
Pa ima notifikacije. Dobiješ mail.
|
Citiraj:
|
:D:D:roller:
|
Da li je netko dobio kakvu potvrdu da mu šalju Lenovo u zamjenu?
|
Još ništa, provjeravam mail stalno...
|
Vjerojatno im je čudni da su svi prihvatili Legiona 🤔
|
Da li je itko dobio povratni info nakon prihvaćanja Legiona u petak ?
|
Nop
|
Citiraj:
Citiraj:
Je za "pohvalu", ali kakav krvavi 5star review kad gledaju kako čim prije i čim bolje zahebat kupca. Hej, nudili su ljudima "kupon 10%", a čitajuću temu vidim da je netko i uzeo taj kupon kad je bio zajeb sa slušalicama. Ne žalim ih niti malo. Pogotvo kad znam kakve gluposti rade inače s laptopima i dosta ekipe koja mi donese laptop za Windows instalaciju pa pitam gdje su uzeli. Kaže mall.hr i automatski mi veli da je bio, štajzanam, 5000kn ali na 45% popusta. A laptop blago rečeno šrot. Procesor najmanje dvije generacije star npr. Ryzen 3000 ili neki stariji Intel. U ponudi imaju super laptope koji su za sličnu cijenu (možda max. 100-200kn više), ali nisu na "akciji" i onda ljudi koji nemaju iskutva misle da je onaj s 5000kn + popust bolji od onog bez popusta za istu cijenu. |
Citiraj:
|
Vidjet ćete kad mi to ni ne dobijemo, možda su skužili da će gubici biti milijunski pa raspravljaju što napraviti.
|
Već je malo sumnjivo da se još uvijek ne javljaju.
|
Citiraj:
|
Bilo je i s slušalicama tako. Par dana ništa.
Strpite se, biti će. ;) |
Šta ste se stisli, imate ponudu na emailu. Odgovorit će, imaju bar 200 narudzbi ako ne i više, nije to brz proces.
|
I dalje ništa od njihovog odgovora. A i vidim da je navedeni Legion od jučer nedostupan na stranici.
|
Nije ni čudo obzirom da ih moraju isporučiti čitav šleper :D
|
Citiraj:
Ekipa bzvz paničari :lol2: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:21. |