![]() |
Ma jel to kisaaaaa jaoooo a zidovi odmah tu. Završiti će ih pola.
Kakav će to bit krš i lom danas. |
Zanimljivo je pola ih kreće na full wet pola na interima
|
Citiraj:
|
koja ce ovo krsiona biti...vettel je sreckovic samo takav...
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Ne mogu gledati danasnju utrku uzivo :-( :-( :-( Ako se nekome da molio bih bar izvjestaj o poziciji primadona iz mercedesa i ferrarija povremeno, cisto da znam :')
|
Citiraj:
|
Tooooooooooo.... nećeš crveni razbojniče :D
@mob |
hahahah koji kreten verstappen
Jebem ti sreću Kimijevu
Vettel, Kimi Verstappen out prvenstvo gotovo |
Kakav krš. Jao.
|
iso miki. Homeboy prvi. What a twist
|
Bahahahahahahahahaha... kmeeeeeetteeeeeeeel :D
@mob |
ne znam ko je kriv tu, jel kimi ili verstappen...
Verstappen je rijetko vidjen krelac, vettel isto bez mozga
Jedino mi zao kimia :( |
Raikkonen je kriv IMHO. On je uletio pred Maxa.
@mob |
Vettel je skrenuo u Verstappena , Kimi je bio između zida i Verstappena
Tako da je po meni Vettel kriv |
Ako se i Ham ne skuca ovo bi moglo riješiti prvenstvo. Po meni krivi obojica i balonja i penzić.
|
Max ovdje nije kriv, stisnut s obje strane od ferrarija, nije ništ mogao. Za prvenstvo ovo nije moglo gore proć.
|
Jeste bi ludi, Vettel je kriv 100%
|
Šteta za Alonsa, lik je 3. bio u zavoju, odličan start je imao.
Čudo što je bolid McLarena preživio... :) @mob |
Ne vjerujem da propustam gledati ovo :-(
|
lolcina, na koju foru je ovaj pajac vettel osvojio ista...
Ferrari danas ko ham i Rosberg lani. Sami sebe izbacili debili u presudnoj trci.
Hamilton dobio poklon koji je mogao samo sanjati. Ali kako.alonso vozi, od čega je taj.mclaren napravljen |
Vettel sve sam sjebo. Mislim da je lijeva strana nastradala u prvom zavoju i onda je poklopio gas i aj bok.
Sam je kriv za to sto je sad jako izvjesno da je izgubio naslov. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Citiraj:
@mob |
poklopilo se fakat, tko je mogao ocekivati kimija tamo gdje je...skoro mi je cak i malo bilo zao alonsa, jer je jako dobro startao
Dugo je Alonsov bolid i izdržao. Neću sad kenjat po Hondi jer vjerojatno je i posljedica onog leta.
@mob |
Odličan prvi zavoj Ferrarija. Odlično. Idemo dalje.
|
Torpedo opet radi sranja.
Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Nitko nije kriv, Vetel zatvarao Maxa što je normalno a on nije imao kud od Raikonena i puf. Da je Kimi malo popustio ili Max možda bi prošlo.
|
Možete odahnuti. Kvyat, SC i Hamiltonovi taktičari su se pobrinuli da Hamilton ne pobjedi danas.
13/61 "Has everyone else changed tyres? I'm not sure that's a good idea... is it?" Hamilton comments |
Svejedno odredititi krivca i kazniti dobrano. Što Vorda kaže bas je sreckovic ovaj Hamilton. Najbrži auto, sezona bez kvarova i bez razbijanja.. Drugačije danas ne bi ni bio ovako visoko.:goood:
|
Citiraj:
Citiraj:
Uvijek sam volio dvostruke kriterije. @mob |
Govorim za ovu godinu Drug. Koga briga prošla godina.
|
Po tome je Kmettel onda veći srećković budući je toliko bodova uspio uzeti dominantnom mercedesu. Eto, to je isto za ovu godinu...
Je li moguće da je Sauber sa ovogodišnjim Ferrari motorom sporiji od McLarena? Oni jedva da se kreću po stazi... |
Citiraj:
|
Prošlogodišnji? Hmmm... ok, neću tvrditi ali kao da sam negdje vidio da je sadašnji. Nu svejedno.
Kreću UltraSoft gume za suho :) @draksa Je, Hass ima ovogodišnji. Sauber lanjski. |
https://www.autosport.com/f1/news/12...ngines-in-2017
To će iduće godine imati nove motore , potpisali su prije par tjedana pa si vjv zato pomješao |
Ovaj Rajko i njegova komunikacija preko team radija je katarstofalna, Ispada kao neki seljak...ne znam zbog cega ga drze u timu...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:09. |