![]() |
Pa ne možeš ih kupiti 30 :). Tko ima love, neka kupi. Najjeftiniji 65" telkač je 7500 kn. Ako ti se ne svidi onda ga ili vratiš ili prodaš za 6500 kn :D. Ako je kriva cijena onda će ti stornirati narudžbu, ako imaju više komada pa neće svi biti povrat od kupca.
|
Ja sam stavio u kosaru pa cemo vidjeti. Mislim da je jedan od boljih dealova ove godine :D
|
Eto, sad cemo cekati izvjestaje tko je dobija a tko nije :D
Vidio na vrijeme ali ja to zbilja nemam gdje staviti + sto sam nema ni 6mj. uzea 49 icha tak da zbilja ovu dobru ponudu moralo se zaobici :D |
Mene će žena zadaviti ako nam isporuce ovo jer mi i za sadašnjih 50 incha sere da je preveliko u dnevnoj 😂😂
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Hmmm... kliknem na link i cijena 9600. Koliko je bio taj TV?
Edit: aha, vidim, 5 soma. Ebote. Da sam vidio prije, uzeo bi ga pa makar ga na plafon okačio :) @mob |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jesu se vama javili s odbijenicom mozda? Za sada ni traga ni glasa, izgleda da je legit ponuda.
Normalno da je cije a super kad za 5 soma jedino mozes uzet 55 4k i to eventualno philips xD |
Meni je u pol 6 ujutro dosla automatizirana mail poruka da su zaprimili uplatu za moju narudzbu. Takodjer jos nista od odbijenice. Drzimo fige xD
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Sretno svima. Valjda bude netko dobio, za razliku od onih monitora sa Abrakebabre.
@mob |
Meni taman odgovara jer sređujem kucu, pa ce pasat ko budali samar za dnevno boravak i plejku :d
|
a možda i nitko...jer bilo slično sa onom IT "prodavnicom" iz KA kad su stavili SSD 240GB za 150 kn pa se više ne javljaju na mail kad ih pitam kaće stić SSD!!
takve greške treba slat na inspekciju pa nek se niima objašnjavaju zašto im se dogodio propust/greška u pisanju cijena. |
Poslao im ja mail da provjerim, pa javim.
|
Ako su zahebali cijenu, svi ce dobiti odbijenicu i novac nazad. Nitko vam nece prodati tv za kunu ako je u pitanju propust.
https://www.mall.hr/uvjeti-poslovanja (clanak 24) Prije nego kupis nesto slozis se s uvjetima poslovanja i bok. Isto tako clanak 18 kaze da uz artikl imaju naglaseno ako je u pitanju povrat ili sl. |
de nemojte coprat, sad sam se tolko napalio na taj tv da mi se više gadi gledat u 107cm plazmu :D
|
Ja odustao. Ne stane mi u dnevnu jbt... Tako da ima jedan viska
Citiraj:
@mob |
Samo nemojte sad paničarit i trpat ih mailovima, da ako i je greška, ostanu male šanse da isporuče. Ovak samo flagate. Isporuka je 18., valjda se možete strpit koji dan.
|
kak ne stane jbt, štemaj zidove :D
Predviđeni datum dostave: 17.08.2017 promjenilo mi se sa 21. na 17. |
Ne stane mi izmedju ormara. Morao bi skidati klimu sa zida ili mijenjati dnevnu koju sam lani kupio😂😂😂. 8 cm je u pitanju... Drug ako hoćeš. Šalji adresu da tebi šalju pouzećem?
TV SA STOLNIM POSTOLJEM (Š X V X D): 146,3 x 90,1 x 29,5 cm Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Siguran sam da nije greska u cijeni. Vec sam kupovao od njih neke artikle po "sumnjivim" cijenama i sve 5, doslo novo zapakirano. Po meni jedino sto je upitno je koliko su imali tih televizora i da mozda nece svi dobiti.
|
ako je neka patka ja'ć reć da sam već oštemo zidove :D
|
Citiraj:
@mob |
Jbg, onda moraš baciti računicu. Da li ti se isplati ipak davati 13k za tv, ili uložiti to u renoviranje stana, knauf, siporex itd :D
|
sretno svima koji su narucili da vam i isporuče, fakat brutalan deal ak nije patka :D
|
moguće da imate sreće :)
ili da su imali određen broj komada po toj cijeni jer na facebooku mi se je pojavio sponosred post ovakav: http://prntscr.com/g88cf9 |
Meni na linku piše cijena 9.700kn i ispod 'Rok nabave nije poznat'. Liči mi na laganu pušionu.
|
jebote ak su to tako pripremali i reklamirat, moglo bi bit legit
|
Citiraj:
|
patka, navlakuša ili greška - 100% - jer nakon ispravaka cijena bi trebala bit 13000kn, a ne kao 9500..odn. u početku je trebala bit vijena 9500 al je neko zajebo pa stavio 5000kn...i vijest se brzinom munje proširila društv. mrežama...
nek se javi tko je dobio TV po toj cijeni. |
Cijena je 9699, akcija je bila 5049. Ako pogledas i druge artikle, cijena se nikada nakon isteka ne vrati na onu "redovnu".
|
cijena sekundu nakon ponoći je bila 12.000kn
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ljudi laze koliko je tezak a nije da je lagan :D Moze komotno u onaj pce 100kg pizazdero klub :D:D Zena ga stisla ahahahaha Citiraj:
Di ces s njim ? Na plafon ? :roller: |
Ja nisam uzeo jer em mi je prevelika, nigdje u stanu ne stane a dva, čak da je i prodam, zaradim 1000kn, ja sam na problemima ako ode na servis, jer onda čovjek dobiva povrat 1000kn manje nego što ju je platio a sumnjam da bi je išli popravljati.
|
Haha što je najgore žena je pristala ali stvarno ne stane 😂😂
Citiraj:
|
Citiraj:
Prvo 1000kn je tisuću kuna (uz potencijalno i više love) a drugo ako kupac kupi od tebe za dogovorenu svotu a ti mu daš originalni račun ti s njim niti proizvodom veze niti odgovornosti više nemaš. |
ma za razliku u cijeni od popusta se isplati i novi namjestaj kupit za nju :roller:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:30. |