![]() |
Citiraj:
nadamo se murinju da napokon manu počne igrat kak se spada |
Citiraj:
Citiraj:
|
Po meni u ovom trenutnu goreg od specijalnog za njih nema.
|
Citiraj:
čelzi isto nastavlja po starom....costa ih spasio...nema više laganih pobjeda za veliku četvorku ili peticu... |
Najače mi jemkadljudi briju da su imali uspješni mercato....doveli padavičara iz Italije za kojeg su platili sumu zbog koje se završava na sudu za pronevjeru sredstava kluba. Isluženog njemačkog reprezentativca koji nije 2 sezone prije toga u kontinuitetu 3 tekme za redom odigrao. Iskreširali velku lovu za krilo koje "tunnelvision"-ira svaki trk,nešto ko Mario Carević u najboljim danima. Dali 50 milja za napadača koji ima 11 golova u profesionalnom nogometu.
Šta je iko normalan očekivao? :D Isuse gledam ovaj Everton i Newcastle i prostata mi plače od muke....ko da gledam FK Timok iz Zaječara kontra FK Komunalca iz Tetova. Ućerao ga Evač u zadnjoj sekundi :D |
Sam i ja bio u nevjernom Toma taboru? :D
|
Arsenal - vječiti luzeri
|
Deda Wenger objasnio :kafa:
|
Citiraj:
Prije 2 godine kad je imao zlatnu priliku da digne ligu - on dovede Kallstroma koji je imao slomljenu kičmu i nije ni igrao prvih 2 i pol mjeseca. Sad opet ima zlatnu priliku. Vidjet ćemo što će napravit u ovom prelaznom roku :D |
Ma jašta.
125 miljona ojra za Kristijanu Ronaldović i poslije toga 175 miljona za Leonarda daMessija. I nakon toga pobjeđuju svaku utakmicu u 2016. godini i osvajaju sve moguće trofeje na svijetu - uključujući SuperBowl. |
Jesam, ja sam samo malo nadogradil.
Iako je moje preočito :D |
Citiraj:
mesija može kupit po meni jedino city,oni imaju dovoljno ludosti i love da iskrcaju miljone za njega... |
Po trenutnoj formi u engleskoj ja bi stavio lovu na Totenham!
Igraju jako dobro i konstantno.Da su im sad Bale i Modrić,prvaci garant! A i ovako imaju lijepe sanse,pod pretpostavkom da Lester bude polako kopnio. Ostaju City i Arsenal,koji su toplo,hladno! United vise niti ne racunam ozbiljno. Sutra United-Chelsea! Ove sezone nema sanse pogoditi ko bude dobio u engleskoj! Čitam da Rafa mozda ne doceka srijedu na klupi.Ocito se Perezu zuri pokupiti Mourihna,jer je United ozbiljno zagrizao svojim zadnjim rezultatima. |
Citiraj:
ma city glavni kandidat za naslov...a za lp čelzi isto ima šanse... |
Citiraj:
Ovo za City,da ,razum tako govori,ali nisu mi uvjerljivi!Ja bi rado da napokon bude netko treći,a ne stalno ista ekipa. |
Citiraj:
svaka tekma pun stadion, uvijek u ligi prvaka, blagajna puna , svi sretni kog briga za osvojit nekaj , ko to pamti uopće |
Navijači,vjeruj mi :D
|
Citiraj:
|
Danas u 18.30h United-Chelsea.
Samo se nadam da neće biti 0-0. U ovome trenutku neznam koji je jadniji od ta dva kluba... :D |
Citiraj:
Ti u svakom drugom postu provališ nešto :D |
Citiraj:
|
Mou u realu? Ocito mu nije dosta blamaza?
|
Ofishl?
|
Citiraj:
|
|
Penaldo promašio pa zabio penal.
Bruma super gol...1:1. |
Sucu koji je svirao ovakva dva penala treba dodijeliti titulu za najveceg navijaca Reala ikad. Ujedno mu treba dati i financijsku podrsku. Osim one naravno koju je primio prije utakmice :D
|
Citiraj:
|
Barcelonini navijaci o sucima.. ovo je za laku noc :D
Odlican gol Ronalda iako bi mi draze bilo da je teza i slabija pobjeda bila da se Rafi vise zatrese stolica. |
Citiraj:
Ak ti draga barca ne smiješ niš reć protiv reala, fak jea. :hitthewal: To kaj je kristina fulala penal i to cijeli okvir (!??!?!?) je najbolji dokaz o kakvom se zapravo penalu radilo. :fiju: |
Covjek pošten pa promasio :D
|
Ma Ronaldo je stroj!
|
Suci su svoj posao vrhunski odradili nema sta. Samo neka tako nastave pa mozda dodje i titula na kraju :fiju:
|
West Ham vodi protiv Liverpoola.
Nisam gledao. Jel Antonio preko Lovrena skocio? :D |
|
Čim ti klinac pruži ruku zajebo te. Ako pružiš ruku, povući će svoju (već viđeno više puta) i smijati će ti se na internetu. Ako ne daš ruku, poteći će priča kako si nazadan i ne daš ruku klincu.
Bilo je neka fora kako su prije utakmce Arsenal-Tottenham snimali za tv koji će od navijača poljubiti žensku u dresu mrskog neprijatelja. Nisam siguran da je itko htio :) |
Ima i CFC-Tottenham. :D Ajde da su stavili neku dobru žemsku. :D
Danas uvijek neugodni Crystal Palace vs CFC. :) |
Dugo je hazard izdržao... :(
Pedro unutra. AJMOOOOO Oscar za 0:1! |
Diego veliki!
|
Dobra tekma. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:25. |