![]() |
Evo samo da javim jos jednu pohvalu za UZIshop, slozili su mi jos jedan Ultra Hi spec workstation :). Sve je proslo u najboljem redu, kutija/pakiranje/support ma milina, ko pravi shop :).
|
Citiraj:
Edit: vidim u drugoj temi na PCE da je ipak tvoj, a slike sam vidio na njihovom fejsu |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Unti kištre :nuts:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
vrijedi li forumski popust za american na rate? :)
|
Vrijedi.
Javi se meni na PM sa emailom s kojim si se regao na webshop ili se javi na hrvoje@uzishop.hr. Sent from my D5803 using Tapatalk |
Budu Sapphirke imale 3g garancije?
|
Koliko se sjećam, sve iznad 100 kuna ima jamstvo od 24 mjeseca.
Edit: JAMSTVO / GARANCIJA Jamstvo na sve proizvode iznad 100kn je 2 godine od dana kupovine odnosno izdavanja računa. Jamstvo na proizvode vrijednosti do 100kn traje 1 godinu. Napominjemo da, ovisno o proizvođaču, jamstvo može trajati duže i u tom slučaju, često je potrebna registracija na web stranicama proizvođača da bi se jamstvo ostvarilo (Samsung, MSI...) Pretpostavljam da se u slučaju da proizvođač daje jamstvo duže od 2 godine u slučaju reklamacije obraćaš direktno proizvođaču, uz preduvjet da si prethodno registrirao proizvod na stranici proizvođača. |
Citiraj:
|
kakve veze uzi shop ima sa garancijom osim da treba prema zakonima HR i EU stavljati minimalne na račun pa ne popravljaju oni?
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Cuo sa da su neki ljudi kupili referantne RX 480 4GB modele a ocitava im da imaju 8GB :O
|
Citiraj:
Pokušavat ćemo što ažurnije reagirati u takvim slučajevima. |
Za koliko vremena inače dostavite robu?
Ja sam iz Splita. |
Daj ne spamaj majke ti.. kakve su ti to fore i glupa pitanja
|
Citiraj:
Nakon što je narudžba potvrđena i poslana dobiješ tracking URL, pa možeš pratiti status narudžbe i znati okvirno vrijeme dostave. |
Citiraj:
:chears: |
Dečki, nema potrebe za takvim tonom.
Rok isporuke je u većini slučajeva cca 7 dana. Svakom kupcu uvijek na upit govorim 7-10 jer ipak na blagdane u drugim zemljama ili probleme s dostavnim službama ne možemo utjecat. |
Citiraj:
Jedno od najučestalijih/najbitnijih pitanja koje kupac može postaviti a ti mu tako jadno odgovaraš, svaka čast. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
Nino je rekao da će promjeniti logo i umjesto puške staviti kampera.
To mu je preko noći pala ideja jer je vidio kampere u snu! |
Jel dolazi RX480 4GB verzija ili?
|
Bahatite se sa 1990kn rx 480 na nabavi a nemate ih :D
Sram Vas bilo :D darky daj mi provjeri jednu xfx od 4gb i ako je 8 odmah šalješ :D |
Za sada ih nema nigdje za nabaviti. Niti su u najavama. Biti će, ko zna kad. :D
|
Citiraj:
Jedino dostupne su 8GB verzije. Kao što Nino kaže nema ih niti u najavi. Sent from my D5803 using Tapatalk |
Zbog promijene pružatelja mobilnih usluga danas će telefoni nažalost biti nedostupni. Možete nas kontaktirati na hrvoje@uzishop.hr ili putem Skypea na uzishop_zagreb (chat only).
|
Ekipa, kad će GTX 1060 biti dostupna? Jel moguće napraviti rezervaciju?
|
Pojavile se kod dobavljača - stavili smo u narudžbu, dok mi ne potvrde da su krenule prema nama količine koje smo tražili neće biti aktivne da ne ispada da prodajemo robu koje nema :)
Za sad samo Palit GTX 1060 Dual - 2500,00kn EDIT: nije referentuša, nego je dodan link na dual fan model |
Ajde plz javi mi na PM ili tu u topic kad će se moći kupiti kartica, da je odmah uzmem :) Hvala puno!
|
Danas jos nisam dobio nikakav info, tek sutra iza 14...
Sent from my XT1068 using Tapatalk |
Pozz!
Možda je odgovoreno, ali eto... Vrijedi li forumski popust kod kupnje na rate? |
Vrijedi svakako.
Sent from my D5803 using Tapatalk |
Citiraj:
Navodno uopće ne postoje gpu sa 4gb. Ovo što će se naknadno pojavit sa 4gb bi tek mogle biti prave 4gb |
Citiraj:
Narudžba napravljena sinoć oko devet. Daj plz samo provjerite jel ide to jedno s drugim. Nisam još nikada slagao te jeftinije gaming konfe... :lol2: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:17. |