![]() |
Ako pogledamo da je ispao city koji ima izvrsnu momčad i u koju je utučena bijesna lova onda mi i nije bša tak čudno da dinamo nemre proći skupinu. Doduše bio je city u grdoj skupini ali nije isto kada oni stanu pred real ili borusiju i kad dinamo stane pred psg ili porto. :)
|
Nije cudno da Dinamo ne moze prec skupinu. Cudno je da toliko tekmi za redom ne moze zabit gol niti osvojit bod. Cak i statisticki mala sansa. Da je neko uplatio 100kn pred dve godine na toliko poraza i takvu gol razliku sad bi dobio finu cifru.
|
Citiraj:
Gledao sam samo 2. poluvrijeme, Dinamo je opet imao par dobrih prilika i ovoga puta je napokon pao i taj gol, potpuno zasluženo :) |
Citiraj:
1) šugava liga - u HNLu nemreš dobiti formu niti igru za LP 2) nemaju iskustva - dobro ajde sad više toliko i ne drži vodu. Igraju dvije godine za redom ligu prvaka. Nije to puno ali bi bilo dosta da mogu zabiti kojeg. 3) na stadionu vlada atmosfera sprovoda 4) klasično rvactvo i čim netko izgubi upiranje prsta I GLE IH KAKO SE SRAMOTE |
Danas Šahtjar-Juve koeficijent na X 1,85 :D
Jedva čekam tekmu... |
Citiraj:
A hebo ih jučer penal! U 90 min lova u džepu i u 95 - penal! |
Eto o tome ja pričam. :D
|
No kaj, pa i Manchester City je ispal bez ijedne pobjede:p
|
S tim da su trebali biti u stanju dobiti dva puta ajax i odigrati makar po jednu izjednačenu sa realom i borusijom. :p
|
Ma nesto kvalitetniji i bolji rad (Vaha) sa tim deckima i mogli bi zabljesnut koju tekmu.
Uz ovaku atmosferu okolo kluba, nemozes ocekivati vise od trenutnog. Falilo je i srece, ne malo nego dosta. Eto primjera sinocnjeg gola u 46 min. Amdo, nije da ciparski Apoel ima jaku domacu ligu, pa je prosle godine bljesnuo u LP ali opet se vracamo na 1. recenicu. :D I da, kondicija je majka svega, a ne pamtim kad je Dinamo imao kondicije za 90 min bez pada tempa usprkos raznoraznim kondicijskim trenerima. |
Goebbelsovi pioniri sa jednog portala su se kobog sinoć zasrali od jada a već napisali brdo tekstova o "najgorem klubu ikad u LP" i slično...:p
|
Citiraj:
|
Danas i Čelzi ide pa-pa:p
|
@ivan...da u EU nema kriminala. :D Daj me nemoj. :p
@jelc..AJMO ŠAKTAR! :D |
Aha, sad ti je i šahtar dobar, ha?:D
|
Isplatilo bi im se pobijediti da ostanu prvi na ljestvici. :p
|
Citiraj:
Ne trče Mamić i Bandić po terenu :D |
Citiraj:
|
Čelzi je uvjek za ispast, jedino sam navijal za njih prošle godine protiv Barce:p
|
tko jedva ceka namjestenu tekmu? :)
a da, ispricavam se.. Juve ne voli namjestat rezultate.. |
Nek roman šaktaru obeća neku lovicu ak dobiju juve. :D
|
Citiraj:
A kao već nije?:D |
prije ce saktar romanu obecat kolko su puni :D
|
Imam neki tupi filing da će šaktar dobiti, a chelsea zaje*ati cijelu stvar. :D
|
Citiraj:
|
Šaktar najavio borbu.
http://www.tportal.hr/sport/uefa/230...l#.UL9dnB1Sgok http://sportski.net.hr/nogomet/liga-...bini-chelseaja SAMO TAKO! :p |
Citiraj:
MATIAS AGUIRREGARAY. Jaoo koliko posla! Ide na svakoga živo i neživo. Okomio na Rooneya , RvP, Evru i Valenciu. RvP mu vrati za milo a ovaj buni. Goreg idiota nisam vidio koju dobio crveni. |
Pola postova je prebačeno u HNL temu, tko nastavi spamat ovu dobil bu GO pa nek se žali kom hoće:)
|
Pa Roman i Rinat ionako idu zajedno u saunu. Istina, između njih uglavnom ne bude ničeg, pa čak ni odjeće.
Tak da vjerujem da će Šahtar grist za Romana. |
Citiraj:
Sravnili s 3-4 razlike, indirektno želiš reći da su svi redom bolji od Dinamo Kijeva? Karikiram, indirektno. Teza o 3-4 razlike ne drži vodu. Kakva lova, kladionica? Neka vam, svima koji ste silne hendikepe skidali, iako se radi o Dinamo statistika kaže da je to malo vjerojatno. Klasična balkanska malodušnost. Kad u rukometu budemo 2 na svijetu svi smo silno razočarani. Isto je i gore s nogometom, bez gledatelja, s daleko najmanjim budžetom ovo je realan rezultat. |
Citiraj:
Ma sića bila:) I kakav malodušnost? Ti vučeš paralelu sa drugim mjestom na svijetu? Ejjj 1 gol dan iz PENALA 13 primljenih. Bruka i ruglo. Zajedno sa predsjednikom kluba i dobrim djelom navijača (jučer izrečene zatvorske kazne) |
Citiraj:
dinamo je kompletno preskočio drugi i najvažniji korak svega toga, probijanje kroz EL i da, PSV, Atl. Madird , Atl. Bilbao , Napoli , Lazio bi sravnali dinamo bez pol frke s 5 komada inače, zaboravio si na to da je i Kijev u prvom susretu dobio... |
Ukrajinci odlično otvorili utakmicu.
Bit će zanimljivo... ajde, Pjatov dodaj koju loptu :) |
Chelsea igra fenomenalno. :)
|
Je, uspjeli su potrgat Runju već u šestoj minuti:p
|
Jedva da ga je netko taknuo. :)
Ova fernanda pada tek tako..katastrofa... |
Citiraj:
|
Iiii evo penala za ove portiv chelsea..iiii gasim stream. :D
Iiiii legenda brani. :) Iiii evo penala za chelsea.. I HAZARD FULAO!!! Daj me ne jebi....daj..ne |
Citiraj:
|
Fernanda!!!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:02. |