![]() |
moraš letit nisko i odma radit manevre dvaput će te gađat
|
Što je istina ako Trevor dopelje random ljude u onaj kamp gdje su muškarci u gaćama, da dobije neku lovu?
EDIT: To očito važi samo kod osoba koje random sretnete da traže prijevoz do neke lokacije. "$1000 po glavi i nakon 4 dostavljene osobe započne misija u kojoj možeš skupiti $125,000." Trebalo bi ovo provjerit.. EDIT 2: "Pojavi se A (Altruist camp) na mapi kad pokupiš nekoga. Samo random encounteri i mora ih pokupiti Trevor." |
Meni je najbolje voziti se po gradu i pomagati ekipi u nevolji. Najlakše zarađena lova :D
Jedna ženska mi je dala 60 000$ jer sam ju spasio iz prevrnutog auta prije nego je došla murja :) |
Nju možeš i sa sobom na heistove uzimat :)
Ja je prvo htio ubit kad je molila za pomoć i nekako sam se predomislio i ispalo da je to random crew member :D |
Citiraj:
Ali glupost, ja dobijem 200$ u prosjeku kad pomažem ekipi :D Nije neki način za lovu zaradit... A ove Epsilon misije su dosadne, gledao sam mali wiki... Trčat 5 milja? WTF? 20 minuta tržim samo u igri, ha? :stoopid: BTW, ja sam se jednom vozikao sa Franklinom čini mi se, tamo negdje oko pustinje, i naletio na mafijaški obračun gdje su već svi bili poubijani ili polumrtvi, onako se valjaju po podu i samo pokupio kovčeg sa isto 60k $ koji im je trebao biti predmet razmjene :D |
Ja sam jednom naletio na okršaj između murje i neke ekipe, bilo je jedno 4-5 policijskih auta, i gledam kome da pomognem, na kraju sam produžio dalje :D
|
To sam par puta vidio u pustinji.. Čekaš da okršaj završi i onda pokupiš kovčeg sa crika 25 000 :) i pobjegneš policiji..
|
Jeste naletjeli sa Treverom na onog polugolog lika zavezanog uz cestu? :D Frajer partijao sa vjenčanim kumom i ubio se u alkoholu i nekoj drogi te kasni na svoje vjenčanje. Jedna od meni najjačih ovakvih random misija :D
|
Citiraj:
Super mi je to kako je grad živ, pa se da na svašta naletit |
Samo šteta što nije bolje iskorišten za glavne misije. Dosta sporednih se odvija na boljim lokacijama, nego one koje bi se trebale :/
|
A onaj ludi rus i redneck koji jure meksikance i deportiraju ih:D
|
Pa eto, i sporedne se odvijaju na boljim lokacijama.. Zato ih treba otkrit, lutat gradom, istraživat, uživat. ;)
|
Jel Trevor peder? Jučer u jednom trenutku prebacim na njega, on leži kraj nekog lika u rozoj piđami, ovaj plače a Trevor ga grli i tješi??
|
On je sve :D Jendom liku kojeg moraš uhvatit za bounty je u autu pričao kako mu je u zatvoru zabavno bilo i da se nek pripremi na to :D
|
trevor je čovjek trenutka :)
|
:D odlična :D
|
Je li vama radi retardirani BAWSAQ? Meni je stalno locakn a na RGSC neman u portfoliu nista (iako u igri iman kupljene dionice...) :smoke:
|
meni je sošel klab cijelo vrijeme oflajn, uložio svu lovu burza down hehe
ljudi jeste vi skužili da u prvom licu svijet ima boju sunčanih naočala koje nosite, koji genijalci zipa ovo trevor fura mohave desert http://i.imgur.com/3N6kxzM.jpg efekt ubrzo izbljedi al kad god prebaciš u prvo lice mohave desert je tu |
Evo koga zanima otkrio sam još jednu lokaciju gdje se pojavljuje skupocjeni i rijetki auto, Adder (1 000 000 dolara).
Adder je u pozadini parkiran. BTW, dali ste primjetili da su auti limitirani na 120 milja/h. Meni niti jedan ne ide brže od toga.. |
Jel se mogu di prodat ti auti?
|
E to bi i ja volio. Da postoji neki otkupljivač ili da za nekog moraš krasti odredjene aute i tako zaradjivati.
|
Citiraj:
|
To je bilo prije u san andreasu - import/export. Svaki put lista od 10 autiju i kad sve skupiš dobiš novu listu. I tako 3 puta :D
Mislim da dobiš keš i neki auto/motor kao poklon. Fora je bila da sve rjeđe aute traže kako dalje ideš. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Lejm. Šta mi vrijedi i da može 300mph kad je u slowmotionu :/
|
Mislim da se mogu prodat auti u Los Santos Customs al za neke simbolične pare
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pitanje,
Želim igrati kao policajac , našao sam ovaj mod https://www.youtube.com/watch?t=30&v=bFVc-9Cw9ms E sad kad sam skinuo, sve sam jednostavno kopirao u glavni folder igre. Piše da mi F3 pokreće mod, ali u mene se ništa ne događa. Što propuštam ? U "readme" ako se isti tako može nazvati piše nešto u stilu da se moraju koristiti hexadecimalni znakovi bla bla i da je F3 nešto tipa 0x72 uglavnom to ništa ne kontam a neda mi se pola neta tražit pa ako netko zna :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
edit back in the day bila je špica nać vajpera danas ti se po gradu najkomotnije voze meklareni |
GTA V
Sa Michaelom sam nosio ono odijelo od Espilona nekih 7 dana. Da bi se nakon jedne misije sa Franklinom prebacio ponovno na Michaela i provozao se onim turističkim Busom, nakon čega je igra počela iz početka brojati dane koliko dugo nosim Epsilon odjeću :/
|
Pa samo save-aj i preskači vrijeme?
|
To mi je glupo radit ali napravit ću to do sedmog dana, jer tu sam stao :)
Dali možda treba nositi točno 10 dana i nakon toga se presvuć? (sumnjam ali valja pitat) :D |
možda se treba otuširat hehehe
suicidal moonlite drive powered by rebel |
Citiraj:
|
Riješio sam to.. Prespavao do 8. dana a ostatak se zabavljao po gradu. Javio mi se "svećenik" i sada čekam novu misiju.
Nego, sa Franklinom sam neki dan također ušao u neki "kult", "Children of the Mountain" pa bumo vidli :D Glavno da svi cucaju lovu :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:08. |