![]() |
Beta nikad nije pametan odabir :D
Osbono sam probao obje verzije i na relativno jakom hardveru obje mi rade onak, identično. Ne vidim baš neke razlike pa se držim stable verzije. E sad, to je bilo unazad mjesec dana pa moguće da beta danas ima više postavki. Stable verzija kao da je s ajfona došla, tri postavke u križ i ćao. |
Za detaljnije info i one koji vole bete, Chrome Beta for Android.
|
Citiraj:
|
Re: Android aplikacije
Ne znam jel netko primijetio, pcekspert je dostupan na tapatalku.
|
|
Malo kasnim, pohvala svima zaslužnima
|
Citiraj:
Evo ako jos netko ima dvojbu ovo provjereno radi s PBZ Visa karticom. Ne treba autorizacija. EDIT: ne kuzim sad. dobio sam app ali isto tako i ovo: Citiraj:
|
Takav mail dobijes kada radis refund. Ako sam dobro pohvatao ti na toj kartici koristis paypal? Wallet ti onda mora raditi kao i bilo koja druga net kupovina. Kod mene pbz visa business electron od zira uredno radi pa makar je provukao izmedju guzova.
|
Registriao na wallet. Odabrao app i platio. Vidim normalno racun no nakon 1min dode poruka da ce mi vratit novce.
Nema objasnjenja. Poslao sam im upit. Pro app skinuo i radi normalno na mobu. Nemam net bankarstvo pa ne znam sta se dogodilo na kartici. Jesu uzeli pa vratili ili odmah odbijeno... |
Ajde molim te javi ako stogod saznas.
|
Kontaktirao sam programere.
Prvi put google sustav je automatski odbio i nema nekog objasnjivog razloga. Zamolili me da pokusam ponovo. Sad pise na play.google da sam kupio app i sa strane prodavaca je sve ok, ali na wallet i dalje stoji da kupnja nije zavrsena. |
zasto mi vrlo cesto samo stigne notifikacija da me neko zvao na viber, a uopce nije zvonilo ni ništa, (4.2.2)
|
Citiraj:
|
wifi, al sam sad napravio u APP settings od vibera, clear data i cache i radi
pojma neam zas sam to trebo napravit |
Meni se jedno 3-4 puta to dogodilo s Viberom kad me zvao frend s iPhonea, znalo se dogodit i da se jedan od nas dvojce ne čuje drugom, ponovo nazoveš i sve normalno bude. Inače, svi ostali s kojima telefoniram preko Vibera su na Androidu i nikad nikakvih bugova, jedino s ovim što ima iOS.
|
Nakon 12h transakcija je uspjesno zavrsena na google wallet.
Za prvi pokusaj nema objasnjenja zasto je prekinulo. |
zasto za gmail, i ostale guglove built in aplikacije ne dolazi norifikacija za update, nego tek kad odem u google play vidim da imam updejtove za njih (notifikacije o updejtima ukljucene)?
|
Posto vidim da je usporedio originalni video i editirani sto valjda hoce reci da je editirao s nekim appom na Samsuns S2.
Evo reklame i kao usporedbe,i ekipa isto trazi app pa ako netko zna ? ili je sto marketing ? :lol2: |
A normalno da nije editirano na mobu. To je reklama samo, nis drugo.
|
|
|
Citiraj:
Radi i na GB :) Edit: Za sada jako dobro, Chrome engine (i ne samo njegov) + Opera GUI i features (off road) :) |
ako otkrijem gdi mu je full screen, onda se prebacujem sa dolphina :D
|
Citiraj:
|
pa imas u opcijama, piše Advanced i odma ispod User Agent :p
|
Citiraj:
Edit: Našao sam zbog čega. Testa radi sam uključio off road i onda se ne može prebaciti u desktop :D |
Kod mene i bez off roada radi desktop agent.
Treba vidjet kakav je s baterijom. Ovak na brzinu mi se cini kao da je Dolphin malo bolji. Al na svim browserima mi fali gornji bar sa tabovima, puno brze saltanje medju tabovima je na dolphinu. |
Meni se takodjer zasada svidja kako radi, to je sad na webkit sucelju jel tako? Onda i desktop verzija prelazi na webkit?
|
Jep, na webkitu.
A desktop ce kasnije bit prebacen receno je. |
Ne sviđa mi se Opera beta, najbolja funkcija (double tap za zumiranje i wrap-anje teksta) ne radi ovdje, cijela je nekako usporena...
|
Double tap zoom mi radi. I brza je beta.
Hm? Na kojem uredjaju ju vrtis? |
Radi zoom, ali ne kao na staroj Operi, ne zumira dovoljno i ne wrapa tekst.
S2 sa Paranoid androidom. |
Da tekst ne wrapa.
A ovo dovoljno ili ne za čitkost, ovisi i o ekranu. Recimo na HOXu je posve dovoljan na svim stranicama, dok recimo na Moto Razr ponegdje(često) treba i ručno zumirati za bolje čitanje. A brzina je odlična na oba gore navedena uređaja. Za prvu betu više nego dobro. Samo da ne budu spori s razvojem. |
Aplikacija za bicikliranje
Kao što sam stavio u naslovu, trebala bi mi preporuka aplikacije za bicikliranje, ali koja ne koristi isključivo GPS. Naime, do sada sam probao Runkeeper, Stravu i Map my ride i one su mi dobre, ali imam jedan problem, a to je da moj mob LG P350 često gubi GPS signal pa se dogodi kako krenem u vožnju, a nakon nekog vremena u potpunosti izgubim GPS,a samim time mi se ruta isto ne snimi kako spada. Ima li neka aplikacija koja koristi nešto poput google maps ili sl. (može trošiti i internet promet preko moba, nije problem jer imam flat..).
|
Citiraj:
A za više pogledaj ovu temu: GPS trackeri za snimanje ruta i rekreaciju |
Već godinama koristim http://www.sportstracklive.com/ i ok. Ponajbolja preciznost, zna nastaviti, minimalno troši bateriju, developer je kooperativan... Ima mjesta za poboljšanje al snimanje pređenog puta je taman.
Edit: Opera ipak ne wrapa tekst nego nekako formatira. Neki tekst prikazuje većim a neke manjim fontom. Tako je radio i FF kad sam ga zadnji put probao. |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.pohrani.com/t/1u/7/296feZ...-03-05-18-.jpg Maverick: http://www.pohrani.com/t/j/VY/1TWfpu...-03-05-18-.jpg Sad, koliko će ti to funkcionirati, ne znam... |
Citiraj:
|
Ne svida mi se sto ne wrapa tekst.
Ostat cu jos malo na Operi Mobile. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:10. |