![]() |
@RAUL
I kako onda ostvarujes pozive nije mi jasno ? Sta napravis kakva je procedura pozivanja ? |
Svi brojevi u imeniku su mi sa predbrojem za RH i u opciji uredjaja ukljucena mi je mogucnost roaminga ( android uredjaj )
|
@danci provjeri si na netu (tele2.hr) roaming partnere za sloveniju. Ako ti mob uhvati neku mrežu koja nije na popisu, tražiš ručno neku od tih na popisu, koje su dostupne.
U slučaju da pozivaš biraj uvijek s tim kodom i 0038595.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Za tu opciju sam mislio da je samo za internet. U Hrvatskoj kad odem u neku zabit pise mi isto roaming pa imam t-mobile mrezu i ova opcija nije ukljucena pa svejedno uspostavljam pozive. Podatkovni roaming *Spoji na podatkovne usluge na roamingu Citiraj:
|
Citiraj:
Valja bit realan i promisliti koliko veze ima jedan djelatnik t-centra sa sasvim drugim područjem rada. ;) |
Citiraj:
Ti, ako ne zelis, ne moras vjerovat. Drago mi je, ako ti na bon bonu sve radi, no demantirat me ne mozes. :fiju: *Sta to znaci odgovorno?! Cim odgovaramo, svojim anonimnim username-om, svojom online reputacijom?! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja sam prošle godine mogao normalno pričati iz Italije, strpi se 2 tjedna pa opet provjerim.
Treba prije nazvati i službu za korisnike da ti enableaju roaming pa ako nisi... |
Citiraj:
|
Bonbon evo funkcionira najnormalnije izvana, nisam apsolutno ništa morao inejblati :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A sluzba za korisnike je nis koristi ja bi njima podijelio izvanredne otkaze onako najiskrenije receno. Citiraj:
Ja stalno trazim pomoc od sluzbe za korisnike, ali badava oni nemaju pojma i to ti je njihovo. Ako nista drugo mogu nabavit nakratko vip/t-mobil broj pa kad odem preko granice onda ce mi sve stimat bez mozganja jer jedino sto me drzi kod tele2 je prejeftina usluga. Pogotovo Smart tarifa imas 1gb i 1000min za pisljivih 35kn/mj. plus upostava poziva od 10kn na to, i to ti je svega 45kn/mj. ! Trenutacno niti jedan operater nema toliko povoljnu tarifu, cak niti bonbon kod kojeg mozes birat oces ovo ili ono i kad odaberes sta ti treba opet su skupljiji od tele2 za isto to sto tele 2 ima. Citiraj:
Kak ce biti tebi kad ces ti jednom postaviti pitanje na forumu jer ne znas i onda ko za inat svi budu sutijeli ? Ovima u SZK bi trebali podijeliti izvanredne otkaze jer na njihov nacin rada mnogi korisnici prelaze na druge operatere i tako gube korisnike. Ja vec dugo razmisljam da prijedem na drugog operatera, eto koliko sam zadovoljan s sadasnjom uslugom pomoci SZK i uslugom mreze. |
@Danci Bonbon ima sjajnu službu za korisnike. Dosutpna je telefonom, chatom, FB, Twitter .. Probaj staviti bonbon karticu u drugi mob ili barem pogledaj po postavkama jesi li omogućio roaming. U postu iznad pišeš da si u Tele2, a onda da razmišljaš da odeš iz Bonbona??
|
Citiraj:
|
ne, 3Gb i 1000 min je za 70kn/mj
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
I tada mi je stigla obavijest da će ovo vrijediti samo ako ću 22.07. imat na računu 35kn. |
Kod tele2 do kraja mjeseca postoji preporučeni prijenos pa dobijete 1Gb mjesečno besplatno ukoliko račun nadoplatite s minimalno 50kn, a osoba čiji ste broj naveli dobije 500Mb nakon vaše nadoplate. Ta pogodnost vrijedi 12mjeseci.
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Trenutno sam na zestokoj, ali cini mi se da bjezim na bon-bon, 1000/1000 min razgovora i 3gb za 70kn, sms ionako ne koristim, uspostave nema, obracunska jedinica 1 sek i 10kb. Mislite li da je pametno otici s tomata, ili ima preporuka necega jos povoljnijeg ako znate?
|
Što se tiče bonbona i roaminga, mogu samo reći svoje iskustvo.
Prošao sam pola Europe, bio u J.Africi i nikad ni najmanji problem. Ja sam na bonbon pretplati, sad dali je drugačije na bonovima neznam. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Skoro sve zemlje zapadne europe + vukojebine po srednjoj bosni u zadnjih godinu dana otkako sam na BonBon pretplati. Najnormalnije radi sve. Pozivi, poruke i net. |
Onda letim na njih, trenutacno mislim da nema nista isplativije.
|
Citiraj:
|
Postoji li neka stavka u ugovoru koja se odnosi na to? Ako ne, možeš ga raskinuti bez pardona.
|
Citiraj:
|
Dobri ljudi, trebam hitno odgovor.
Imam poslovni telefon duugo, ali hitno trebam drugi broj na bonove(cca 200 poziva, malo SMS i do 1gb prometa). Što preporucujete, koju opciju, negdje sam vidio opciju PREJAKA ili nesto od BOnBOna ili pak nesto trece? Unaprijed zahvalan. |
Provjeri vip zakon. 50 kn mjesecno i znam da je 1.5 gb. Ima sms i pozive ali ne znam koliko.
Buduci racunas na 200 poziva pazi na uspostavu poziva. Pogledaj tele2 i bon bon |
hvala, kako se naplacuje uspostava poziva, npr. uzmem bon od 50 kn?
|
Uspostavu ti skida sa racunu kod svakog poziva. Znaci imas minuta u paketu ali moras obavezno imati i na racunu za uspostavu.
Ja imam vip jer je imao akciju na zakon tarifu duplo internet. Provjeri tele 2 i bon bon sta se nudi jer su u pravilu jeftiniji |
zahvaljujem
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:54. |