![]() |
igrao sam samo bc2, al conquest mi nije nikako sjeo. liči mi na domination iz Unreal Tournamenta lol
|
Citiraj:
To sto ti neznas igrat conquest ne znaci da je debilan.No rekao ti je xGame kao sto je SD obiljezje CS-a , tako je i conquest obiljezje bf-a.Panama conquest :zdero: |
Od prvog BF-a (1942) je ostala samo prerađena muzika u temi, klase, vozila i CQ mod.
Sviđa mi se razvoj igre tokom godina, a slažem se i sa hammerom da si jednostavno nisu mogli priuštiti samo CQ (ne samo u ovom), jer se igra prodaje širokoj masi. Rush iliti S&D je sasvim normalan mod za ovakvu vrstu igre i glupo je govoriti da je jedan (koji je u kocepciji igre od prvog nastavka) ili drugi debilan. Jedino što je po meni debilno je bodovanje radnji, prije svega plantanje. Uopće nisu poticajni za zainteresiranost xy igrača, više se isplati "roštililjat između tračnica". Optimiziranost? Huh, barem zasad, to je stran pojam. Kao MP igrača, uopće me ne zanima grafika. Zanima me samo to da se na low detaljima i na niskoj rezoluciji, na malom prostoru može normalno okretno igrati. To sa 50 fps-a nije moguće. Da je otvoren prostor (kao recimo BC2, neke mape), onda uopće nema problema. Ali u ovakvom prostoru to nije moguće. |
Citiraj:
Spawnao si se, čestitamo, evo ti 50, legao si, evo ti još 50, supressao si nekog jer si ispalio rafal a nisi ni znao da u tom smjeru ima nekoga, evo još 50, pomaknuo si se 10 koraka, evo ti 10. Baciš medikit u grupu od 5 teammate-ova nakupiš se bodova da nemoraš ni igrati. Igrači uopće nisu zainteresirani za armanje ili disarmanje. Upravo sam sad igrao sa timom u kojem očito svi imaju ADD :D Igram kao attack sa SV98, pokrivam MCOMove u nadi da će netko armati, stavio mobile spawnpoint na onom grebenu ispred B i samo čekam hoće li netko moj uopće se približiti MCOMu, nitko ni da se makne, dođemo na 30 ticketa, dignem guzicu, otrčim na B plantam i bježi i bježi iza one satelitske antene i sa M) štitim MCOM, i u tom trenu netko planta na A, B eksplodira, ovaj što je plantao A poginuo i nitko ne štiti, trk do A, prone a dvojica disarmaju, maknem ih sa M9 i bum, dakle napravio sam 80% posla sam. Inače najviše igram sa SV98 i M16/M416, dakle assault/recon. Eng nisam mislim ni taknuo, a sa supportom imam možda 10 killova. Inače ovi bolt snajperi su prelaki za koristiti. Dragshooting nikad nisam radio a ovdje je to valjda implementirano u samu igru kao feature :D Ovdje mi itekako odgovara rushati sa snajperom što prije nisam radio jer su stvarno prelaki za koristiti a SV98 i M40 su u 90% slučajeva one-shot-kill. Osim nekada (par puta se dogodilo) kad valjda igra ili hit-reg polude pa nemogu ubit nekoga sa snajperom ni sa se na trepavice postavim a dobivam hit markere. |
Naravno da treba postojat drugih modova, al CQ je baza bf igara.
Za razliku od rusha, koji je dosta lineraran i pojednostavljen, u kojem je vrhunac timske igre "jedan vozi, drugi puca", hilanje, dizzanje i davanje municije, pokrivanje armanog mcoma , CQ daje puno vecu slobodu, puno vise flankanja, odluka kad cuvat a kad je squad suvisan na pointu i treba ici po jos jedan, etc. Najveci problem rusha je sto sve partije postanu slicne, dok je u CQ svaka drugacija, i dovodi do vise tzv. BF momenata :D U bc je rush funkcionirao cisto ok, jer je vise akcijski nabijen, s manje igraca, nema prona itd, CQ mu je suxao jer je vecina mapa bila rush mapa sa zabijenim zastavama (npr. atakama) i samo 3 pointa....ono doslovno ulica s 3 zastave. Tako da je savrseno jasno da je ekipi koja igra od bc2 rush drazi od cq, vecina cq mapa su tamo sranje... |
Citiraj:
Ali dobro, to je valjda najjednostavnija stvar za ispravit i nadam se da će to i napravit. Moglo bi uvelike promjenit razmišljanje igrača, a ispravi se u roku odmah. |
jel vama prisutan bug kod "označavanja" targeta ondosno ljudi? Jer meni malo radi , malo ne?
|
Uvatila me nostalgija :D
|
slažem se sa hammerom da je sa reconom debelo najlakse igrat. i to samo ona pocetna puska, 8x scope i dovoljno... previse metaka puska ima, a premali je razmak izmedju metaka koje možeš opalit. 2 metka dovoljna za kill. sasvim dovoljno da ispucas jedan, i niti sekundu poslije možes drugi, taman kad ti se nisan vrati na isto mjesto iz koojeg je ispucan i prvi bullet..
stvarno nisam neki bf igrač, prvi bf mi je bio bfbc2 u kojem imam 200tinjak sati. al ovdje ako uzmem snajpera, onako redovno mi je score 14-2, 20-5 itd s tim da se lomim da plantam neki mcom pa tu izginem par puta.. |
Citiraj:
Neprocjenjiv osjećaj sjest u Panzera npr. na mapi Kursk (inače najveća tenkovska bitka u WWII) ili poletjet sa američkog nosača na Iwo Jimu :) |
evo dobrih vijesti:
Bazajaytee: "As I have already mentioned in other threads about squads, we are writing up how squad management works in retail and will be posting it when we have it. The squads are broken in the BETA and is a known issue." http://battlelog.battlefield.com/bf3...4925959337112/ :chears: |
ono sranje sa partiklsima moraju isto dobro ispravit sto se tice performansa.. inace u tunelima mi je fps oko 40, 50 kako kad, a cim gledam kroz optiku i slucajno pogledam u bilo kakav partikl fps se smanjuje na 20 fpsa.. nezdravo i neprihvatljivo.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ne mozes imati i ovce i novce, bez obzira na bugove i sve, BF3 beta je najljepsa igra koja danas postoji (to je cinjenica) ako hoces puno FPS-a sa starim hardware-om igraj nesto staro... |
Citiraj:
|
Danas u jednoj rundi kao napad prorusham u tunelu do B planta, legnem i pokusam plantat, kad ono krene plant i krug mi se pocne punit do cca 10% i nakon toga prekine.... prvo sam pomislil da sam slucajno pustil tipku E. Probam ponovno i nis, cijelo vrijeme se popuni mali djelic kruga i stalno brika ko da brzo stiscem E (fejkam :P ). Tijekom te moje "borbe" sa B plantom dolazi neko ih mojeg tima i lola plenta instantno od prve :lol2:
Jel moze neko objasnit u cem je finta? Bug ili je nekaj drugo u pitanju? Pozz |
Citiraj:
Jel ovo s "JOJ VIDITE IMAM 560 SLI"? Pa čovjek može igrat sa 4870 na medium/low , ja mogu na medium sa 5770... |
Citiraj:
mozda nisi primjetio, ali imam malo vise od 13 godina da bi se hvalio kompjuterom kojeg mi mama kupila hocu reci da svi zele igrati igru koja super izgleda, a da koriste hardware iz 80-ih |
ma al mogao i na 4870 potegnut , ..a vidjet ćemo u finalnoj verziji...
|
Citiraj:
Citiraj:
puca mi ona stvar za grafiku kakva je. bitno mi je da je igrivost na razini, tako da ne patim od ikakvih low mid ultra sranja. samo da je pristojan rejt na kakvim god postavkama. edit: jasno mi je kako računalna industrija napreduje, ali je nedozvoljivo to da sam ja pred 2 godine kupio jak komp, da sam do prije godinu dana igrao sve na max postavkama, i sad nakon dvije godine da mi komp nije dovoljno jak da pokrene sve kako treba na low postavkama uz rušenje nativne rezolucije.. nije danas problem napravit igru da izgleda fotorealnistično, problem je to sve optimizirat da ima nekakvog smisla. |
Citiraj:
|
Samo da li je grafika identična onoj na pc-u?
|
Citiraj:
i da, zasto je mapa ovako sakata? tako je bilo i na kaspijanu. totalno nema nikakve koristi od nje ako ce mi samo povecat dio mape na kojem se ja nalazim. druga stvar. nekužim zasto se ne vidi na mapi koji od 2 mcoma je plantan. mislim daj e to onako osnovno i trebao bih znat po mapi di ic, a ne tražit m com vrteci mausom oko sebe. http://www.techspot.com/review/448-b...nce/page2.html |
@Danko86
Tvoja grafa je više od tri godine stara tehnologija. To što si je ti kupio prije 2 godine, ne mijenja stanje stvari. Ne razumijem šta se pjeniš što nešto ne radi na malo starijem hw. Tri godine je jako puno u informatici. Uglavnom, ni te postavke nisu sređene na način kao što je recimo imao FC1. Tamo se moglo isključit i boga i vraga. Dobro je što se neke stvari ne mogu isključit. Ne zato da bi ti morao kupit novi hw ili da ne možeš igrat, nego da se spriječe gluposti kao u BF2142. Tamo smo kažnjavali svakog tko je mogao igrat sa višim postavkama jer je njemu smetao dim a nama nije :D. Ja sam isto kupio jak komp prije 2 godine (bila je 5850 unutra) i bez ove grafe bi mogao igrat sa visokim postavkama. Nisam puno ni platio taj izlet, samo par tk kuna. Tehnologija ide naprijed i to ima svoje prednosti i posljedice. A konzole, molim te, nemoj spominjat. Ubile su toliko igara da je to za nepovjerovat. Kad na starom presscotu i 1950 pustim crysis na tv-u, izgleda svemirski jer tv pegla svašta. Na tv-u i govno izgleda cool:). Dosta ot, treba vidjet finalni proizvod pa onda suditi. |
Na mojoj konfi i rezi 1600x... sve na medium ko od šale ;)
Jebe me samo lag zbog pinga. |
|
Eo buraz kaže da je probo na mojoj konfi iz siga, na high postavkama i na 1280x1024 rezi na mapi metro. U zatvorenim prostorima 70+fps u otvorenim 45-55fps, ja zadovoljan :)
|
Citiraj:
|
Ako nekoj kemperčini treba:
http://www.pohrani.com/t/3O/36/95DZj...-20-26-26-.jpg http://www.pohrani.com/t/K/nN/3eqwF7...-20-24-37-.jpg Na ovom otoku ako ste recon u proneu nemoguće vas je ubiti iz daljine :fuming: Iako sa scopeom svijetli kao Betlehem na tom otočiću nemože se ubiti kempera koji je u proneu ali sa one strane padine otoka. Poprilično veliki bug. Gađam ih k'o opsjednut sa SV98 i 12x optikom, glava mu viri iznad zemlje kao bundeva. Pucam ispod, iznad, u sredinu i nijednom ne dobijem hit marker, a kamoli da upišem kill. Jedina opcija je otiči tamo i flankati ih. Pratim već nekoliko partija i nikako ih ne mogu ubiti dok su tamo. |
Citiraj:
|
Eh, da vidiš kako ih Ivo_Strojnica riješi. :D
|
Šteka mi na Ultra. :( Izgleda da moram novi komp. :)
|
Citiraj:
|
Eno čitera
|
Citiraj:
Vidiš mu odsjaj scopea, zumiram sa 12x optikom u glavu i opletem po njemu i ništa. Baš pratim jučer i danas i nemoguće ih je ubiti dok su u proneu sa one strane padine. Kasnije sam odustao a i napokon ih je netko iz tima flankao i ubio. |
Odličan video kojeg je neki lik napravio, inače se bavi specijalnim efektima i tako zarađuje za život, a ovo je napravio iz zabave. U videu su dodani neki efekti kojih nema u igri...
http://youtu.be/l7K8uOzEkq8 |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Kako to popravit? |
ček ne kužim, ja već 2 dana igram samo jednu mapu.. nema vozila, helija ni ničeg.. di je sve ovo sa videa??
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:00. |