![]() |
Citiraj:
Baš sam pričao s ovim frendom, htio bih da se napravi jedan ranked tim koji će brijati na taktiku, i team kompoziciju...jer vjerujem da bilo koji tim (pa i full bronze) može doći barem do silver 1/gold5 čisto s taktikom :) |
Citiraj:
Ja osobno igram s određenim krugom ljudi, i dosta njih ne bi moglo igrati normalno u Gold, a neki bi mogli, ali su zapeli u Silveru. Ono što sam ja skužio, bez nekih umišljenih stvari, jest da otkad sam počeo igrati striktno ranked, shvatio sam svoj greške i popravio se kao igrač. Da bih masterao nekog champa, treba mi manje vremena, a sve bolje razumijem igru, razumijem kada treba engage, kada disengage, di bi mogli biti, što i kada uzeti...i onda dosta puta kada igram normal premade s ovim mojima iz RL (ne gulsom i njegovim) dosta puta bude "Zašto si se povukao, sada su nas zbog tebe ubili". Jednostavno, kako se uzdižeš tako vidiš kako se nivo igre popravlja. Isto kao kada igraš premade 5, pogotovo draft ili ranked. Vidiš kako je to odmah drukčija igra, zato i tražim neki tim koji će aktivno igrati. EDIT: Pogledao sva tri gejma...ako CLG zadrži ovaj nivo...biti će nastavak LCS zanimljivo, pa to je bilo predavanje Azure...hot 7/0/5 shen gg |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Jer gle, ja prije do tog frendovog accounta nisam igrao ranked, i onda me on zvao da mu odigram meč da ne počne padati mu elo, jer se on "odvikava" od lola. I ajde budem probao. Meni je bilo preteško. Sad me brine, naglo sam skočio u silver II. A imam 160 normal pobjeda. |
Citiraj:
A gle, frend je bio u goldu i igrao sam neko vrijeme malo s njim i po meni nije neka veća razlika. On je sad u Platinumu, a malo je bolji igrač od mene (isto mu je Kennen main :D ). Naravno, razlika je u tome što tamo nema onih kompletnih idiota koji ne znaju osnove i onda ti game-ovi manje ovise o tome koliko su tvoji team mate-i loši tj. koliko si ti nubova dobio u team-u a koliko protivnički team. Evo ja imam frenda s kojim sa išao u razred i on je taj tip igrača koji jednostavno nikad neće naučit igrat, a ima nekih 1000 winova. On jednostavno zuji po svome i točka, nema šanse da bi on neki guide pogledao. Jbt lik još uvijek uzima Dorans shield na Kenneu :stoopid: On je upao i Silver III i evo ga sad u Silver 5 ima nula bodova. Dakle, takve likove nećeš vidit u goldu jedino ako negdje ne kupe acc. |
Imamo sve zajedno oko 220 pobjeda :) To je to :D Nikakav drugi acc :) 160:150 5v5 i 65:40 3v3. Tak nekak :) I ranked imam 8:4 :) Znači ako imam svezajedno oko 230 pobjeda.
Znam takve ko tvoj frend. Imam ih i ja par u friend listi :D |
A onda si ti to i super sve pohvatao ako imaš tako malo game-ova. Stvarno ti je super ranked score za nekih 500 gameova sve skupa.
|
Citiraj:
Mogao sam i u silver I ući da nije bilo onih instant feedera, ali ok :) Sad lagano normale ću bacati, imao bi ja već preko 1000 mečeva ali kad sam na faksu :) Sad još 2-3 tjedna i onda po ljetu HC gaming :D BTW. Jeste li znali da su Darius i Draven braća? :D |
Inače ne vajnam po forumima kako glupo gejmove gubim, al ovo u zdanje vrijeme nije normalno. Evo zadnji ranked, četvorica su mi AFK otišla, ČETVORICA!!! Znači sam sam skoro 10 min protiv protivničkog tima igrao. Zadnjih 20+ gejmova koje sam odigrao rankedu, u apsolutno svakom gejmu mi je najmanje, ali najmanje barem dvoje feedera, trollova, afk idiota... Kužim da se zadesi tu i tamo da se na takve idiote naleti, ali baš toliko gejmova za redom, pa ovo je previše.
|
Citiraj:
I to samo zato što sam kupio i Dariusa i Dravena odmah kad su izašli, pa sam čitao one gluposti o njima. xGAME koji je tvoj nick? |
Edit: sorry
|
Citiraj:
Nemaš sreće :D Mrzim kad se to desi, ali koliko ja to čitam, da u više od 30% ima afk-era???? Pa koji k ti ljudi rade? 3.7 patch notes! Diana, Zac, Zed, Cait down. Akali malo buffaju opet :) |
Pitas za frenda?
Hmm, ne razumijem bas pitanje :/ |
Citiraj:
Citiraj:
Možda da neko s njim sjedne i objasni mu malo bar približno, kako i zašto :D Ja imam dosta frendova, neki i preko 2k pobjeda i bronze II su npr. ja sa 160 pobjeda, silver II. Nije mi jasno, zašto, i to pokušavam shvatiti. Znam da nisam toliko dobar, i kad npr igram s tom ekipom, slabiji sam dosta. Tako da ne shvaćam to. |
Citiraj:
Recimo, Guls piči svoj Hecarim jungle, i s njim znam da i ako imamo oboje po 300 hp, ako kažemo "okrenimo se", da ćemo se okrenuti i vjerojatno ih rasturiti, jer to je poznavanje što champ može i što su suparnički champovi iskoristili. Poznavati champa protiv kojeg ideš u lejn je ono što "moraš" znati. Zato učim top, jer sama mehanika dosta top champova mi je "nepoznata". Zato forsiram top sve više :goood: EDIT: Moram odigrati par gejmova s Lee Sinom, jer mi je njegova mehanika nepoznata makar sam ga igrao 1-2x. Naguzio me prošli tjedan Lee Sin u MID-u, još uvijek me boli guza. |
Da, lee ako se dobro odigra je OP.
Ja ga isto ne razumijem još :( |
Ma lik shvaća sve, inače nebi bio u platinumu. Evo baš danas mi je odigrao ranked za Silver III, trebala mi jedna pobjeda i rekoh bolje da njemu dam jer je "sigurica" jer mi se neda 8. puta u kvalifikacijama biti.
Malo sam ja i pretjerao kad sam rekao da je malo bolji od mene, dosta je on bolji. Npr. kada igramo, on igra svoga champa i još objašnjava meni šta da radim protiv tog i tog u tom nekom trenutku trenutku. Inače je igrao na NA i tamo je sa konstantnim velikim pingom digao elo u nebesa, da ne govorim koja je razlika između NA i EUNE. Btw. back in Silver III fuck yeah |
A jel mi pričamo o istom liku? :D
Gore si napisao: Citiraj:
|
"A gle, frend je bio u goldu i igrao sam neko vrijeme malo s njim i po meni nije neka veća razlika. On je sad u Platinumu, a malo je bolji igrač od mene (isto mu je Kennen main :D )."
|
Sad mi više ništ nije jasno. Napišeš da nikad neće naučiti igrati a u platinum je :)
|
Haha, dakle, imam 2 frenda iz razreda koji igraju lol. Ralika izmedu njih je nebo i zemlja. Eto :D
|
Citiraj:
|
|
Dobar meč :D I gear :D
Ja sam sada igrao meč života valjda :D Gubili smo 37:55 u killovima i ja sam carry game s vi do kraja. Jedini bio u plusu s score, i na kraju ih ace i GG solo :D |
Penta Cait upravo sa ekipom sa pc eksperta :D
http://www.pohrani.com/t/3P/O6/1Yf24z73/penta-cait.jpg Cait konačni skor http://www.pohrani.com/t/3C/IJ/4pjuJ5Tg/cait-game.jpg Diana Ownage :) http://www.pohrani.com/t/13/B3/zJBN68u/diana-op.jpg Evo i jedna smiješna slika koju mi je frend posla :D http://www.pohrani.com/t/43/1Q/1b01Kbkx/6740659700b.jpg p.s. da Vas podsjetim od danas stupa na snagu akcija za promjenu nicknamea (50% sniženje), sada iznosi 650 rp-a za promjenu imena u igri ;) |
Prokleta igra! Cijelu noć sam igrao a u 8 moram biti na poslu. Radije bi da nisam je nisam nikad ni probao igrat.:fuming:
|
Da, ovaj, igrali smo Go4LoL u srijedu, uspjeli smo odigrati tri gejma, izbili nas neki diamond/platinum igrači.
U sva tri gejma, prvi ban Hecarim. Malo je reći da sam lio suze. Pa sam morao igrati Amumua huehuehue |
Citiraj:
Citiraj:
Nemaš sreće, dosta se bana, ali češče se banaju tf, zac, thresh, shen i onda 2 picka ostaju, ti nisi imao sreće :D |
Sad bi ti ja rekal, svi kontra banovi su bili S2 low elo osim Amumua, nekim čudom su mi ga uvijek pustili... I onda od tak nekakvih lijevih mi izgubimo.
|
Citiraj:
|
Ma nemam ja ni znanja ni strpljenja ni živaca više, poteral sam to sve u tri krasne i sad s ženom igram aram, ne hebe me živa sila. Kud se nerviram na poslu, tu se još nerviram zbog debila u nekoj igrici, reko meštre nema više cile mile :)
|
Citiraj:
Zato se ti zabavljaj s ženom i sve super ;) |
Citiraj:
Ja općenito kada igram s ovim frendom puštamo Amumua, i onda ga izbjegnemo kasnije u gejmu s kajtanjem :kafa: |
Ovako, uzeo sam Zed-a umjesto Lissandre. Champ je OP, leži mi, prvi meč ovakva postava:
Moj team: Zed (ja) mid Vlad top Noc jungle Nunu sup I Tristana adc Protiv: Cait i Nida bot Shaco Jungle Diana Mid Gang Top Izgubili smo. Počeo sam s 6:0:3, mogao sam oneshootati dianu npr. Nocturne nije gankao ni jednom. Ali NITI JEDNOM, ni mid ni bot. Bot izgubio turret već u 9. min. Ja na kraju završio 12:6:6, imao 300 cs, naš nocturne 2:9, tristana 2:7, nunu bez wardova cijeli meč 0:6 score, vlad 9:9 i još smo se borili dobro 40 min :S Za ne povjerovati kakvi ljudi igraju tu igru :( I da, svi hočemo reportati Nocturne, jer je doslovce sam ultao na njih 4 jedno 3 puta, i naravno: You all die by cancer etc. :( Idioti Btw. xGame Samo za tebe ;) |
Citiraj:
Njega je brutalno lako counterjunglat i ako mu izbiješ par buffova i pokoji camp toliko jako zaostane za svima, da dosloovno možeš ostat u bazi i upalit one suzice. |
A je, kad sam ja low tier igrač, pa je meni Amumu dobar jungler, a još bolji ganker/tf inicijator. Ali kaj se tiče counterjunglanja, zbilja ga je lako pojesti early.
Jučer sam na rankedu gledao najbolju Shyvannu u životu. Žena trese dve pente u jednom gejmu (protiv Zeda, Jaxa, Ahri, Ezreal, Nunu), ja sam joj malo pomogao sa Hecom, ali tenkanjem, bez dmg. Izgubili smo. |
Citiraj:
http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868 Znači winali smo opako zadnji game, da se nisam ja recallao slučajno na pogrešnom mjestu, ubili me i onda su bez problema očistili sve, i baš kada sam se oživio...gg wp, uništili nexus. |
Ha čuj, amumu s dva bitna itema postaje praktički neuništiv, uz dobar tim koji zna iskoristiti prednosti njegove izdržljivosti u formi njegovog pasiva i itema.
|
A hebiga, u s3 se sve manje igra :( Žao mi je, dobar je champ :(
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:24. |