![]() |
Citiraj:
Nažalost nisam još doživio da mi odma tako netko pregleda i zamjeni... Ajde da se radi o novoj stvari, ono unutar 2-3 dana kupljena ok ovako ako je malo starije to, bude to ipak malo duše od odma ili 1-2 dana. @The Man koliko je star taj stick? tj kada si ga kupio? |
Ma star je tek par mjeseci, ali vrijednost mu je mala (oko 70 kuna) pa razmišljam čak i o tome da ga poklonim nekome tko je nezaposlen i može ih tamo gnjaviti dok ne dobije novi. Jamstvo je inače na taj konkretni model 60 mjeseci pa me baš zanima hoće li još koji put gecrknut u tom periodu.
Ovo mi je prva stvar koja mi je crkla u zadnjih 7 godina (upravo sam pokucao o drvo), tako da sam ostao skroz neugodno iznenađen. Stvarno mi je tlaka ići do njih jer na slobodne dane u 99% slučajeva nisam u Zagrebu, a nakon posla (ili eventualno subotom prije posla) se fakat ne želim vucarati do tamo jer pješice imam oko pola sata u jednom smjeru, a u tramvaju se ne švercam iz principa. Smrdljivi PQI! Odsad samo Kingston uzimam. |
Citiraj:
|
Tih Speedy su meni u linksu doslovce 7 promijenili pa dali Kingstona.. ali je kingston nakon par mjeseci isto prdnuo pa povrat sredstava
|
29.4. ostavio krepani ocz vertex4 128gb
11.5. me zvali da mi odobrena reklamacija i ponudili mi zamjenu uzeo kingston hyperx fury 240gb svaka pohvala i vidjet ce moje novce opet |
Kolega podijelio iskustvo samnom pa rekoh idem da ga natipkam.
Bio je nedavno u Links Rijeci po neku termalnu pastu i govori prvo čekao 20 min da dođe na red i onda kad dođe na red svako malo dok bi objašnjavao šta treba ili propitao još nešto pričekajte samo trenutak da se javimo na telefon.. malo neozbiljno dok obrađuju kupca da ti prekida riječ i javlja se na telefon.. a račun da ne govorimo kojeg čekaš 5 min pa serijski broj a nisu mi ni jasni kakav serijski broj kad termalna svaka ima isti bar code ... |
Slažem se i ja da je to nekada neugodno, čekati dugo i kada dođeš na red počneš pričati što ti treba a on hladno digne slušalicu telefona bez da ti kaže ispričavam se možete malo pričekati... ili nešto slično. No sa druge strane moram ih pohvaliti za reklamaciju matične ploče koja je trajala tjedan i pol dana s time da oni nisu uvoznici. Odobrili mi ekspresno novu i to malo bolju ploču no zatražio sam nadoplatu za još jači model što su mi također odobrili ekspresno. I dalje su jedan od najkorektnijih dućana za reklamaciju.
|
Jel zna tko kakva je šema sa ovom web cijenom? Mora se platiti isključivo online?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Možeš i pouzećem.
Prije su davali popust od 5% na plaćanje pouzećem za kupovinu iznad 1000 kn, sad očito daju 5% na sve online narudžbe. |
Mislijo sam dal je tipa naručiš online i pokupiš i platiš uživo manju cijenu :) (bez da naplate dostavu)
|
Citiraj:
|
Samo za kupovinu online i paketnu dostavu. U dućanu i dalje redovna cijena.
|
Znači, kupiš nešto i dobiješ 5% popusta, ali moraš platiti dostavu. I onda ti troškovi dostave pojedu popust. F**ing povoljno.
|
Iznad 1000kn je free dostava.
A bolje da pojede dostava neg ništa. |
Citiraj:
mail od linksa sam dobio dan kasnije da je narudžba odrađena i da ću dobiti obavijest kad ssd stigne u poslovnicu vk. nikakva dostava mi nije naplaćena. što se toga tiče, zadovoljan sam... jedino me sad zanima koliko ću čekati pošto su morali naručiti ssd... |
Iznenadjuce,ali Links trenutno ima najeftinije WD Red 5TB kod nas. Dodju 1499 kn u ducanu.
Na drugim mjestima nisu ispod 1900kn. |
Imaju oni sada štošta najjeftinije ili među najjeftinijima. Ovisno o komponentama, ako se kupuje na rate mislim da im trenutno nitko nije blizu cijenom
|
Da,tako sam i ja pred par mjeseci uzeo na akciji Mygica media player jeftinije nego sto je bio na ebayu,geekbuyingu i sl. stranicama.
|
Citiraj:
http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=50EFRX Iako ni meni to baš nije jasno, kako neke trgovine mogu prodavati potpuno isti proizvod 400-500 kn skuplje... Čemu toliki nesrazmjer cijena i tko sebi u džep sprema tu razliku? Odnosno, kako ga ovi mogu prodavati po najnižoj cijeni od 1.424,00 kn i svejedno imati zaradu? Nigdje veze. |
Ja sam jos u soku od kad sam vidio da Links ima nesto najeftinije.
Logika trgovaca je inace nevjerojatna. Evo jedan primjer,genijalci prodaju 7870k za nizu cijenu od 7850k. Taj proc u adm dobijes za oko 1000 kn, a donedavno im je 7850k bio 200 kuna skuplji. Adio logiko. |
Citiraj:
Jel znas od kada je ta cijena? |
Citiraj:
- eventualno da se radi o robi različitih dobavljača sa različitim cijenama - ako je 7850K kupljen po nekoj staroj cijeni i nije se rasprodao pa ga ne spuštaju, a 7870K je noviji model pa odmah dolazi po svojoj nižoj cijeni (dok je 7850K naknadno snižena kad se on pojavio). |
Nedavno sam odnio mobitel na reklamaciju (manji kvar).
Uredno ga uzeli i slikali te mi ponudili zamjenski mobitel. Za 16 dana su me zvali, mobitel popravljen. Svaka im dala! :) |
Zaboravih napomenuti, meni tablet reklamiran u par dana, sve u redu.
Druga stvar, da sam razocaran tim prestigiom 3008 pa sam ga prodao. |
Ja sam kupovao te jeftine tablete,kojekakve forcebooke,prestigie i sl.
Zajednicko im je to da su smeca. Kupio na kraju experia z2 lte tablet i preporodio se. A dosadasnja smeca su me kostala skoro ko ta experia. |
|
Oni wd red 5tb za 1499 kn rasprodani u Splitu.
Ekipa nanjusila dobar deal. |
Štošta sam do sada uzimao u Linksu i za sada je zaista sve prošlo odlično.
Također, dosta toga sam znao i vratiti i ekipa bez ikakvih problema napravi povrat novca ukoliko je to u onom njihovom roku, mislim da je 10 dana ako se kupuje u dućanu. Kod povrata moraš reći ime i prezime i onda te pronađu u bazi ako si već nešto vračao, ako te nemaju onda zapišu uz ime i broj mobitela. I to je to.. Ako briješ na neku anonimnost i ne želiš reći ime možeš na kraju krajeva nešto izmisliti, neće te tražiti osobnu da provjere. Sve u svemu preporuka. |
Koliko se inače čeka na dostavu u poslovnicu? Još od utorka sam naručio proizvod za Rijeku koji je dostupan u 3 poslovnice i svaki dan mi kažu da će baš danas doći i da čekam mail
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Stigne mi danas mail od Linksa,sa tjednim akcijama i vidim USB 3.0 stick 8gb za 25kn http://www.links.hr/artikl-051.300.215 ,jeftinije nego najjeftiniji na Ebayu(5$).
Pogledam dostupnost,piše dostupno u Osijeku,odem do trgovine,tražim taj stick i kaže prodavač par komada što je ostalo su rezervirani. Reko super,onda uvedite na webu još nešto da piše "stanje rezerviranosti" a ne da ko budala dolazim bezveze. Nije neka tragedija,stick sam htio više uzeti zato što je maltene đabe nego što mi stvarno treba ali im je totalno glupa ta fora sa rezervacijama. |
planuo je stick svuda :)
|
Da, jučer oko 14h naručio preko weba i vrlo brzo dobio email da nemaju i pokušavaju uvalitti neki skuplji.
A do 19h je bio "raspoloživ" u Rijeci. |
Koja je fora sa rezerviranjem, na koji to način ide?
|
Kako koja ? :D Šta nije jasno ?
Naprimjer Šime zove links i kaže možete mi rezervirati dotični stik doću tad i tad i priča tu završava |
Citiraj:
Meh, I'm lazy, ja vidim što mi se sviđa, dođem, kažem to to to, ako nema, pošalji ovdje, pare nisu problem, pozdrav momci :fala: |
Citiraj:
|
navikli smo na navlakuše gdje dođeš u 7 u trgovinu koja se u 7 otvara i tad već nema super akcije, ili super akcija raspoloživoti 1 komad u svakom centru
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:50. |