![]() |
N79 super mob
|
Krama koja još radi
Siemens S35, S45, C55 normalni telefoni SE K750i, v640, J10 ELM |
Imam omniu i900 i samsung m8910...omnia je zakon a ovaj drugi super za obične korisnike koji vole jednostavan mob....
|
SE K800i - pretežito zbog slika.
plan: HTC HD2 ili HTC Desire HD:goood: |
Jucer zamijenio nokiu N97mini za iPhone4 :D
Zaljubio se u ajfon kada ga je cura uzela i od onda sam vrtio kombinacije kak da ga kupim |
v640i i radi super odkad sam ga flasho!
|
LG GD510 (pop)
meh. tijekom jednog izlaska mi rikne lcd ekran i to tijekom perioda u kojem ga nisam vadio iz džepa hlača. 400 kuna popravak mi naplati lik, odlično. sada polako rikavaju tipke (volume, lock) i tu i tamo se smrzne, star 4 mjeseca. naravno, za novi se nema novaca tako da se čeka bolje vrijeme a ovaj mora nekako izdržati, iako mu ne dajem više od 2 mjeseca. |
alcatel OT800 =)
ja sam prehepi s njime... |
Nokia 1208, najjaci mobitel ikad, i Nokia 6650 fold samo za navigaciju :goood:
|
Samsung d880 , robustan mali , doduse svako pola godine mu promjenim flet , ali taj je prezivio cudo nevidjeno :-) ja zadovoljan posto mi je zbog posla potrebno nesto sa dvije kartice izbor mi je ionako suzen.
Pozdrav |
trenutno sony ericsson k750i , stedim pare da si nabavim SE w995
|
Iphone 4, prije njega imao 3g i 3gs. Susret s 1. modelom me apsolutno nije impresirao (nije bilo appstorea), ovo ljeto uzeo google nexus one čisto iz znatiželje, da isprobam android i došao do zaključka da mi iOS puuuno više odgovara..
|
Vrtim se na htc-u s710 predobar mali mobitel
|
BlackBerry 8900 Curve....
Kupio ga prije skoro dvije godine i nisam nikad požalio. |
HTC Desire mobitel je zver
|
Imam Iphone 3gs. Savrsen mobitel. Cim budem u mogucnosti, uzimam Iphone4 :)
|
T mobileov MDA3, a sad koristim Nokiu 6880, nemam punjac za MDA3
|
Citiraj:
|
Nokia 5800 XM, super zadovoljan s mobom, jedino tu i tamo mi se zna restartat kad kojekakve aplikacije pokrećem i zna se zaledit na par sec (ipak je to nekih 400mhz proc)... Al sve si nešto mislim dali uzeti HTC Desire Z ako ikad dođe u T-mobile, fali mi tipkovnica na mobu...
|
Legenda od moba.
http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...-spin-2246.php |
Blackberry Storm 9500. Mogel bi biti malo brži software, ali inače je ok. I malo nedostaje dobrih aplikacija.
|
omnia i900 i HTC desire hd :D
|
trenutno W890i (Tele2)
želja? ha, neki HTC, desire recimo :D |
Samsung S5230 bijeli:D i Nokiu 6650d, prezadovoljan sa baterijama oba telefona. Nokia mi je izdrzavala sa 1 punjenjem 10/11 dana, naravno sa gasenjem nocu i malo manje koristenja.
|
Nokia 6720 Classic moj + Nokia X2-00 službeni. Zadovoljan.
|
sciPhone i9 3gs
Razlog kupovine: 8gb kartica 2 SIM WIFI brz je,s novim fw,zadovoljan... |
Iphone 4 32 Gb i Nokia 5800 XM
|
njoka 6500s, samsung b2100 (odlican)
|
Evo, jučer došla Xperia X8, odma friško gore Android 2.1, a SE K610i može u pemziju :D
|
SE J105 Naite
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:40. |