![]() |
Huh, ja se samo bojim vojnog puča. Sve ostale slučajeve imam pokrivene.
|
Citiraj:
|
neznam dal je vec tko napisao ali mislim da vam sat ide jedan h unazat. Tj. kod svakog postanja pise da je postan jedn h prije. Nije da nesto smeta, ali ako nije problem pa da se i to rijesi :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jel imaš ovako podešeno ? http://www.imagesforme.com/out.php/t...atnaforumu.jpg |
Citiraj:
Citiraj:
mislio sam da je to do foruma, ne do mene, fala :chears: OT: vidi me, koristim multi-quote :D |
ccc, ni na sat ne znaš :D
|
Citiraj:
|
Zanima me zašto se u zadnje vrijeme brišu postovi sa procjenama na Tržnici uz objašnjenje nabava.net :rolleyes:
Znam da je teško održavat red, ali ako je procjena napravljena u skladu sa pravilima zašto je brisat? Što ako neko nezna za nabavu (:)) ili možda nije upućen u stanje na tržišt, ponekad su cijene nerelane (npr X6800) koji IMHO nevrijedi 6.5k kn, pa čovjeku treba orjentir? Zato bi molio nadležne da objasne brisanje regularnih postova? (spam ne branim i zato bi po kratkom postupku dijelio kartone ;)) |
Ako se nedvojbeno utvrdi (ponuđena cijena je većanego na nabavi.net) da je zatražena nerealna cijena moderator ima pravo zatvoriti/obrisati dotični thread. Uostalom, to su i sami korisnici tražili...
|
Može li se ukinuti čekanje kod prijave POSTOV ???
Jer sada u 2 min niklo je xx istih SPAM threada, a ja nemogu dejstvovat |
Jok, tek onda bi nastao spam na mjestu gdje dolazi prijava posta :D
Šala, budem pogledao u opcijama ali mislim da se ne može razdvojiti. Ali ionako kada prijaviti neki totalno padobranski post, kao ovaj za soft pc, ja uvijek provjerim ostale postove od tog usera tako da mi teško može promaći ostatak njihovog spama. |
Citiraj:
|
Evo u zadnje vrijeme vidim dosta BAN usera. Zanima me bi li se moglo banane usere naglašavat promjenom BOJE nicka (slično kao na Forumu.hr), jer mi se čini da neki pišu BANNED bez veze :) a ovako bi imao uvid u prestupnike :)
|
Nitko nema banned bezveze, bilo ih je prije par šaljivaca no morali su skloniti.
|
Citiraj:
:fala: |
sat na forumu
Neznam dal je tko primjetio da na svim postovima piše krivo vrijeme postanja, ili ja cijelo vrijeme živim cca 2 sata ispred drugih :smoke:
|
Sjebo si nešto s postavkama,sto posto ti je namješteno GMT+3h.
Bio je topic prije par dana o ovome. Brzi izbornik--->uredi opcije--->pri dnu stranice vremenska zona. |
Točno! Samo šta sam trebao staviti na neku afričku +2 zonu.
Sad štima. Fala. |
Nema frke.Inače +1 smo mi :)
|
Ma....sat naprijed, nazad...nije bitno.
|
ni ovaj ne zna na sat :D
|
|
E to je Hojza zezno, idem ga tlačit :D
|
Citiraj:
a znate kak se veli - ako radi - ne diraj. Inače, i g. Tor može to sve uređivati :) |
Citiraj:
|
Je, ali tko to gleda ako nisi novi...a ni novi baš nisu revni po tom pitanju.
P.S. - znam da mogu ali ovak je zabavnije :D |
Da nisam bio u banani od nocne ne bi ni ja skuzio :D ali mi se ucinilo malo previse slova pa sam procitao par puta dok nisam bio siguran :D:D:D
|
Eto nama tehničarima oće uvalit falš chajna patike: http://forum.pcekspert.com/showpost....26&postcount=8
Ima toga svugdi razasuto. Traži se mod sa čarobnim štapićem :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:40. |