|  | 
| 
 Pa kakva je ovo prijevara od Telemach. Ukratko stari mi ima pretplatu na 2 mobitela+eon Tv za vikendicu u Slavoniji.Sad kada nam je došla optika u zgradu ponudili full paket trio sa 200+ programa za 30ak eura. Ja im kažem posto stari nezna,da mi imamo frisko potpisani ugovor sa a1 u 5. Mjesecu i da bih trebali plaćati penale,čovjek mi prekine.Nazove starog i kaže da Telemach plaća sve penale neovisno kada je potpisan ugovor kod drugog operatera i poslali mu ugovor. Dali ovo mogu kako prijaviti hakomu? | 
| 
 Evo nakon kolko dana napokon prebacili bez ikakvog zvanja samo su switchali. Zasad sve radi kako treba. | 
| 
 Citiraj: 
 Mozes hakomu prijaviti, mozda im posalju inspektora koji ce istraziti slucaj i ako se utvrdi nepravilnosti stisnuti opomenu i tipa 5k kazne :lol2: + duplanje kazne ako se ponovi. Sto bi se reklo, nece niti osjetiti :D | 
| 
 Citiraj: 
 Kada zoveš ikoga u Telemach službi za korisnike kažu da samo plaćaju penale do 130Eura. | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 Prosli mjesec prenio broj online u telemach i broj zapne u prijenosu, kartica neaktivna  U cetvrtak napravim prijenos u telemach centru, evo prijenos odraden kartica opet nekativna.. Pa jel moguce da su toliki nesposobnjakovici?? | 
| 
 Citiraj: 
 On topic, sve je moguce. Mene mobilni provider X prebacio "na zivo", a kartica u posti, putovala do mene :lol2: Reko halo prijatelji dragi... Na kraju sam dobio neku "zamjensku" na prodajnom mjestu koju su aktivirali instant. | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 Evo jedna zanimljiva, možda nekome pomogne ako nije ranije pisano. Nema pogodnosti za postojeće korisnike, ali raskineš ugovor i uzmeš isto na prvog sljedećeg punoljetnog ukućana.. Tada je 6-9 mjeseci usluge za euro ovisno da li je telemach ili HT optika po kojoj ide usluga.  Dodatno, dobio sam Nokia G-1426G-A, usluga je 1GBit, router ima 4x1Gbit lan, ali.. stavite kanal širine 160MHz, provrtite koji je kanal najmanje zagušen, dobiti ćete 2400+/2400+MBit/s wlan i na njemu provrtite speedtest, dobiti ćete 1500MBit/s+ download i 1050MBit/s upload.. Speedtest u nastavku: https://www.speedtest.net/result/a/11181168586.png | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 To preko njihove infrastrukture? | 
| 
 Citiraj: 
 I ovo šta kolega govori 160Mhz kanal širine vrijedi samo naravno za 5Ghz short range, kada se spoji. Za 2.4Ghz je logično sporije dosta. | 
| 
 Ja sam preko HT infrastrukture, 1000/500, ne ide više... | 
| 
 Citiraj: 
 Citiraj: 
 Kakvu opremu daje Telemach u tom slučaju? | 
| 
 Zyxel router... | 
| 
 Integriran ont ili odvojen? Sent from my SM-S931B using Tapatalk | 
| 
 Huawei ont | 
| 
 Pretpostavljam da normalno kao i HT daju podatke za spojiti svoj router na ONT? | 
| 
 Meni su rekli da daju Nokiu na ht infrastrukturi, zato nisam ni presao na njih, vise mi odgovara kombo router + ont. Sent from my SM-S931B using Tapatalk | 
| 
 Ja sam tražio Nokiju pa mi je nisu dali!😂🤣 Zyxel je WiFi 5 router... | 
| 
 Citiraj: 
 Dodatno, ja sam na HT infrastrukturi i paket se zove "Paket 1 Giga HT" | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:58. |