![]() |
NEO pada kao da sutra ne postoji :D
Jel ga se isplati sad uzet još? |
eth brijem da pumpaju mozda i mineri, jer i sc otiso +10%... a vecina windowsaša (sorry al pravi momci koriste linux :D ) kopa eth+sc priča se po kvartu :P
|
Uvodim termin "week trader"! :fiju:
Stisnite lajkić ako se nalazite prozvani... Da pojasnim... Ja, wanna be day trader, krenem optimistično i kupim. Baš kad treba, MACD, STCH i sve ine analize pokazuju obećavajuće, krivulja raste, mašem repom.... izlazim nakon drugog skoka, i sav sretan - zaradio! E, tu je sad problem. :stoopid: Valuta nastavi rasti, ja brže bolje, ponesen vražjim adrenalinom kupim, da ulovim hype i čik pogodi.... kajla!!! :wtf2::nono::nono::nono: Ode valuta do Marijanske brazde, a ja tako ostade week ili više trader LOLzzzzzz :banned: Eto već drugi put.... :fuming: Neću Vam se hvalit s čim i koliko, al, eto, sad mi je malo lakše pri duši :( |
Ovo je bila prilika za uzeti NEO po 29$, ali već je otišlo gore, nisam ni stigao reagirati :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
wtf, što će im to? neki zakon? |
Poludit cu. Dumpao monaco na 56 i taman maloprije imao priliku uhvatit dip na neu po 65 i zena me nest cim e, ja je pogleda i popusio trenutak
|
Citiraj:
jedina stvar sto valja kod njega je bilo otkrice bqx sa kojim se sad hvali na sve strane, imao je jedan zicer i sad je pun sebe (i prije je bio ali sad jos vise) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Bilo bi dobro da iskusniji naprave neki tutorial u prvom postu samo za trejdanje. Tipa gdje napravit wallet, koji kartice povezat, gdje i kako kupovat/prodavati, kako izvući novce van, provizija, how to... Ima toga i tu ali je razbacano. Ili neki link za sve to na jednom mjestu.
|
Citiraj:
|
Mislim ni sad da ga nije lose uzet dok je tu oko 075-080
|
Citiraj:
slazem se. isto kao sto je i tut za minig. |
BTC fino skočio...
|
Pozdrav. Kupio bih nešto al nisam siguran što. Imate li kakve preporuke?
|
Predvidjanja za NEO?
|
Citiraj:
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
Dakle, u trenutku kad je dotakao dno, jedan whale je dosao i kupio ogromnu kolicinu. U trenutku je s ispod 0.0065 skocilo na 0.0078..nazalost nisam pratio koji su wallovi postojali, a trebao sam..poslije sam dokupio, ali ipak po visoj cijeni.. |
Ja sam zakljucio da nisam za trejdera :)
Zakljucio sam da bih vise zaradio da sam holdao eth i cekao da on naraste nego sto sam zaradio prodajuci eth i onda trgovao s drugim valutama :) |
Kutak za trejdere
Citiraj:
Bojim se da ću i ja nakon nekog vremena na ovaj zaključak xD A ni nisam neki daily trader, pokušavam ovako casual samo trendove ulovit tu i tamo :D |
Pa da, prodao 5 etha da imam za "trejding", prodao ga po 280 i dobio 1400 dolara... Malo trejdo i dosao do cifre od 1550 dolara... Super! Pravi trejder! :D
Ali da nisam nista prodavao i trejdao, danas bi mi taj eth vrijedio 1800 dolara :D |
Srećom po mene preodao sam prije dumpa Monaca i zarada x3 :):):)
|
Eto, netko je za to, netko nije :D
|
samo ja mogu kupiti coin koji nakon dropa očito opet ide drop dok su sve ostale išle malo gore :roller:
SIA pala sa 0.00000200$ na 0.00000175$, ja kupio a ono oće opet dole sad neznam da li da držim ili da prodam uz mali gubitak jer volume opada kako se ono kaže "buy the dip" how yes no :D EDIT: što bi ste vi ovdje napravili? kupio sam na 177 https://s26.postimg.org/peih2lv85/bit.jpg EDIT 2: volume ide gore, cijena je na 180 i raste, možda bi se dalo ovdje nešto i zaradit |
Evo vam prilog o Bitcoinu za koju minutu:
https://www.rt.com/on-air/ EDIT: https://pbs.twimg.com/media/DIaoFiLUEAAdVYe.jpg |
Jel imate kakva predviđanja za ETH? Ide li preko 400? Vidim da ima konstantan rast, a ne pratim ga uopće jer trgujem ''manjim'' coinima.
|
Što se događa s NEO?? Vidim da na bittrexu ima koro duplo veći volume od pratitelja.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@arrow sia je ono, u kurcu, ima dobar tim, ima dobru tehnologiju ali ima i ogroman supply i bit ce ga sve vise, tesko da ce ikad vrijediti preko 2 centa opet, prvom prilikom da preko 300 sat sve dumpam
@blaster to se odnosi samo na sudjelovanje u ICO, slicno je i kod amera, zato dosta njih kad sudjeljujes u ICO moras potvrditi da nisi US citizen (moja kvacica to potvrduje, jakih provjera ali oni se time ograde) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:53. |