![]() |
Citiraj:
Mogao bi ekupi ukinuti te akcije sa besplatnom dostavom baš zbog takvih, ako ćemo već tom metodologijom razmišljat. :) 3 mjeseca čekanja je sasvim dovoljno da se traži refund, pogotova kad tako kažu pravila. |
Citiraj:
Doveo nas je na crnu listu eKupi, i sad ja ne mogu naručiti predmet od 150 kn bez dostave . A glavno da na kinezice trebamo paziti 😂 Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk |
Baš opalio seleru da mi je paket došao, po trackingu zapeo na 13.12.2020 last mile, poslan 26.11.2020. i tako stoji. Preljepljen u Nigdjezemskoj. Bar malo da nas skinem s te crne liste...;)
Poslano sa mog HD1903 koristeći Tapatalk |
čisto informativno, paket poslan početkom 10 mj. je jučer stigao. a inače skuplja poštarina u odnosu na druge države, je jedino zbog same države. na našima je da to srede
|
Stigla mi danas 3 paketica, 2 iz 3. Mj a jedan iz 5.mj
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk |
10 mjeseci kasnije :D jebeno. Pa to pješke da je nosio netko bi mu toliko trebalo :D
|
Citiraj:
https://www.24sata.hr/news/za-mir-u-...-u-kinu-260169 |
Nisam znao da do Šangaja ima 50.000 km.
|
Ja naručujem preko aliexpresa sve. Nemam nikad problema sa shippingom. Jer uzima uvijek shipping sa tracking numberom, to je najčešće ona Aliexpress shipping. Da, košta par dolara više, ali uvijek mi dođe najkasnije tjedan dana poslije roka, u prosjeku 2-3 tjedna od narudžbe.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zato ove godine skoro ni ne narucujem kod Kineza. Neda mi se čekati toliko dugo. Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk |
Citiraj:
Ovo drugo je bilo s ebaya ali iz EU pa ne računam. To iz EU je dolazilo u 10 dana top kao i jedna pošiljka iz USA za 15 dana. Iz Čajne je sve kasnilo a sad kasni još i više. No pošiljke su možda i u EU negdje jer u mnogim zapadnim EU zemljama je žestoki lockdown. |
Ja naručio nešto sa Španjolskog skladišta, prema trackingu to Španjolsko skladište je u Kini. :D
|
Meni prekjučer stigao paket naručen prije 5 mjeseci jer nisam uzeo Aliexpress Standard Shipping, nego neki Cainao. Druge stvari su stizale unutar kakvih mjesec i pol dana. Kao što @nidor kaže, drž'te se Aliexpress Standard Shippinga.
|
Eo i meni danas došao paketić iz 6. mjeseca. Ja zaboravio za to. Dobio refund, pošto je ukupna vrijednost manja od tri dolara neću se baš praviti veći katolik od Pape.
Poslano sa mog HD1903 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
free ili ništa. |
Meni danas doslo 6 od 12 cainao paketa, sta znaci da se to kiselilo negdi il u hrvatskoj il kineskoj sabirnicom
|
Ma dolaze svi paketi,kad tad...evo sad mi dosli neki iz 9.tog miseca koje san maka sa trackinga...a trackam preko 200 paketa,i jos 120tak deliverano...sve u zadnja 3-4 miseca
Nemojte se trest, nece kinez zajebat |
Citiraj:
Ne laje pas radi sebe, već radi sela :lol2::lol2::lol2: |
Jel ovo neki fake tracking number ili je ok
A000632*****136? Ne pronalazi ga na 17track. Kaze da je shipano 14. i kao trebalo bi biti iz Francuske. Barem prodavac tako navodi. |
Naravno da je fejk. Pravi tracking number ima na kraju i na početku po dva slova, s tim da zadnja dva označavaju državu iz koje se šalje. Između toga su brojke, ne znam kolko njih, ali otprilike 7-8
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
paket od 14.11 mi još nije došao. Sve manje mi se dopada taj aliexpress. Dostava sve sporija a selleri počeli podvaljivat stvari.
|
I meni se lagano ogadilo.
Narucio neke dijelova za auto cca 350 eura, cekam dva tjedna da se ista posalje, na kraju shvatim da mi je podvaljen krivi tracking broj. Napravim dispute,.dobijem.novce, narucim od drugog prodavaca, sad pak roba vracena natrag. Izgubio sam dva mjeseca na glupost. Isto tako,.narucio neku tehnicku robu, cekam da bi na kraju prodavac poslao poruku da ne salje za RH jer smo "remote".... A nekoliko paketa mi stoji negdje izmedju NL i RH. |
Citiraj:
A ne znam što se tresete. Otvoriš mu dispute zadnji dan i u 99,99% slučajeva dobiješ lovu nazad... |
Netko je rekao da je China Post dobar.
Upravo mi je paket RY********CN na dostavi, kaže tracking i to od Hrvatske pošte. Doduše, item je naručen 24.11.2020. ali obzirom na stanje s poštom, ovo je mila majka. Došle mi i nogice za tipkušu i sad i ta norveška zastava. Nije loše, samo jedan paket je missing ali tog sam već refundao i stavio Rvacku na crnu listu. |
Stigla 3 paketa danas narucena u 11. mjesecu, a sva tri su od 7.1. "Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days"
|
Citiraj:
Nemoj tako Druže Brko... Odakle će hrvatski plebs naručivati za 3 centa manje :lol2: |
Citiraj:
Ja imam jedan poslan još 25.10.2020, i ako je vjerovati China Post trackingu konačno je stigao u HR 25.01.2021. iako ga HP nije još skenirao. A imam i od PostNL-a paket koji je prema PostNL-u stigao još 09.01.2021. u HR, ali po HP trackingu i dalje ništa. https://i.imgur.com/t7FA5Og.png |
Da li je tko platio carinu na ovim prepakiranim NL paketima? Htio bih naruciti procesor, pa da me ne oderu.
|
Citiraj:
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:05. |