PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   F1 sezona 2014 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=255986)

max111 24.11.2014. 11:31

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2695240)
Meni je najbolje bilo kad sam išao na Hockenheim 3 godine zaredom to su bili ludi dani :)

Ja kao što rekoh, inače sam se znao buditi u 3 ujutro da gledam treninge. Sad često ni utrke ne pogledam nego samo rezultate na kraju :kafa:

Ja gledam na ARDu, oni prenose sve utrke. Ako ti ne smeta švapski, onda možeš na njihovoj stranici pratiti online stream.

Imaš i na sopcast kanalima vrlo dobrih streamova ako ti ne smeta ruski. Čak je rezolucija 720p preko vlc playera.

panda505 24.11.2014. 11:41

Citiraj:

Autor max111 (Post 2695360)
Imaš i na sopcast kanalima vrlo dobrih streamova ako ti ne smeta ruski. Čak je rezolucija 720p preko vlc playera.

Na ARDovoj stranici je u HDu isto tak da mi to nije potrebno :D

max111 24.11.2014. 11:55

Dobro iako ovdje ima i drugih sportova (nogomet lige petice, tenis, nba) ali dobro to je offtopic :-)

Flood 24.11.2014. 14:11

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 2695322)
Vjerujem da ga FIA i pravila demotiviraju da daje sve od sebe.

Alonso voli divlji prednji kraj kojeg onda na gas ravna iz zavoja.Kimi voli precizan prednji kraj.Totalno drugačiji stilovi vožnje.To zajedno u momčadi NE IDE,jer takav bolid koji bi odgovarao obojci nemoš napraviti.Mislim da je to uzrok pranja od strane Alonsa,a ne demotivacija ili neki ležeran pristup utrkivanju kao takvom.
Pa koji je samo niz imao u Lotusu.To sa stavom bmk napraviti nemožeš...

Drift_King 24.11.2014. 14:17

Citiraj:

Autor Flood (Post 2695420)
Alonso voli divlji prednji kraj kojeg onda na gas ravna iz zavoja.Kimi voli precizan prednji kraj.Totalno drugačiji stilovi vožnje.To zajedno u momčadi NE IDE,jer takav bolid koji bi odgovarao obojci nemoš napraviti.Mislim da je to uzrok pranja od strane Alonsa,a ne demotivacija ili neki ležeran pristup utrkivanju kao takvom.

I zato je bolje da ostave Buttona u McLarenu. :D

draksa 24.11.2014. 16:25

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 2695235)

Usput, vi koji ste se okrenuli na DTM i WTCC, imate kakve HD stream izvore za podijeliti?

DTM bude official stream preko YouTubea, gledao par utrka ove sezone
HD kvaliteta , eng komentator

partwish 24.11.2014. 17:29

Citiraj:

Autor Flood (Post 2695420)

Ne treba ni zanemariti da je Alonos ipak dosta kvalitetniji vozač. :p

aski 24.11.2014. 22:14

Citiraj:

Autor partwish (Post 2695307)
Nikako mi nije jasna oduševljenost Kimijem, osvojio je jedan naslov i njemu je dosta??? Onda neka se makne i ne zauzima mjesto drugima, jer kladim se da svim ostalim vozačima na gridu cilj i san je osvojiti naslov, a onda i drugi, pa treći... Kimi je ove sezone našamaran od Alonsa i vjerojatno jedini razlog zašto on ostaje, a ne Alonso je što je mali ventil uvjetovo da bude prvi vozač. Kimi je trenutno u rangu Masse iz prošle sezone.

To je ono o čemu ja pričam. :goood: Kimi je pojeo sladoled i on je cool :D Kimi je ignorirao novinara i on je cool :D Mislim, ok je lik i vozac (prije bio u top 3), ali brate ako nema rezultata, ne znam čemu uzdizanje u nebesa. Ni ja nisam Schumija dizao u nebesa kad se vratio jer nije bilo rezultata i nisu bili kakvi su se ocekivali.

Kao sto je samo jedan Senna, tako je i jedan Hunt :)

Don Kihoty 25.11.2014. 00:13

S obzirom na viđeno - zadovoljan sa svojim favoritom - Botas :)

On će se razvijati i dalje jako dobro, ima muda, vozi sa guštom,
i ako mu bolid bude služio - iduće godine bi mogao završiti u top 3 :)

Drift_King 25.11.2014. 09:39

Citiraj:

Autor aski (Post 2695616)
To je ono o čemu ja pričam. :goood: Kimi je pojeo sladoled i on je cool :D Kimi je ignorirao novinara i on je cool :D Mislim, ok je lik i vozac (prije bio u top 3), ali brate ako nema rezultata, ne znam čemu uzdizanje u nebesa. Ni ja nisam Schumija dizao u nebesa kad se vratio jer nije bilo rezultata i nisu bili kakvi su se ocekivali.

Kao sto je samo jedan Senna, tako je i jedan Hunt :)

Suzuka 2005.

Kimi je ima toliko pehova u karijeri da jednostavno vise ne mora letit za naslovom. Meni se dokaza. Massu i Kimija ne zelim ni spominjat u istoj recenici, pogotovo kad se sitin TC bana i Masse u zidovima. Realno covik se natjeca s MSC i Alonsom kad su imali top bolide a on sjebani McLaren.

aski 25.11.2014. 10:22

Sto sa Suzukom 2005.? :D

Alonsovo gotovo nemoguce pretjecanje Schumachera u 130 R pod punim gasom, s vanjske strane sto ovaj iducih 10 krugova nije mi pokusao ili Kimijevo pretjecanje Fisichelle u zadnjem krugu?

Rezultat je impresivan jer je startao sa (cini mi se) 17. pozicije, ako si na to mislio.

Drift_King 25.11.2014. 11:35

Citiraj:

Autor aski (Post 2695740)
Sto sa Suzukom 2005.? :D

Alonsovo gotovo nemoguce pretjecanje Schumachera u 130 R pod punim gasom, s vanjske strane sto ovaj iducih 10 krugova nije mi pokusao ili Kimijevo pretjecanje Fisichelle u zadnjem krugu?

Rezultat je impresivan jer je startao sa (cini mi se) 17. pozicije, ako si na to mislio.

Tako je. 17. do 1.

F1 2005 GP18 JAPAN Suzuka Race ITV by johann-alboretto

Flood 25.11.2014. 12:47

Haug se veseli :)

Neznam jel ovo Rosberg na snimci u publici :D

panda505 25.11.2014. 13:34

Citiraj:

Autor Drift_King (Post 2695787)

To je još bilo vrijeme dok je F1 bilo zanimljivo gledati :)

Drift_King 25.11.2014. 13:52

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2695852)
To je još bilo vrijeme dok je F1 bilo zanimljivo gledati :)

Ne mogu se slozit s tom konstantacijom, svako vrime nosi svoje. Neko ce pozelit povratak cigara i kapica od koze... :kafa:

Meni je svaki duel dobar bio on u V10/V12/V6T bolidu, dobar potez je dobar potez.

Npr Sutilko vs Alonso :fiju:

panda505 25.11.2014. 13:55

Citiraj:

Autor Drift_King (Post 2695860)
Ne mogu se slozit s tom konstantacijom, svako vrime nosi svoje. Neko ce pozelit povratak cigara i kapica od koze... :kafa:

Meni je svaki duel dobar bio on u V10/V12/V6T bolidu, dobar potez je dobar potez.

Nisam ja osporio duele, to stoji.
Mislio sam na F1 općenito kad se pogleda cijelokupna situacija.

Nijedna utrka u zadnjih par sezona me nije toliko uzbudila k'o one utrke pred 8-9 godina npr.

vga killer 26.11.2014. 01:44

Jao kak ih je lijepo gledat i slušat :(:(

Nikada više neće bit takav gušt

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:43.