![]() |
Citiraj:
Imaš i na sopcast kanalima vrlo dobrih streamova ako ti ne smeta ruski. Čak je rezolucija 720p preko vlc playera. |
Citiraj:
|
Dobro iako ovdje ima i drugih sportova (nogomet lige petice, tenis, nba) ali dobro to je offtopic :-)
|
Citiraj:
Pa koji je samo niz imao u Lotusu.To sa stavom bmk napraviti nemožeš... |
Citiraj:
|
Citiraj:
HD kvaliteta , eng komentator |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kao sto je samo jedan Senna, tako je i jedan Hunt :) |
S obzirom na viđeno - zadovoljan sa svojim favoritom - Botas :)
On će se razvijati i dalje jako dobro, ima muda, vozi sa guštom, i ako mu bolid bude služio - iduće godine bi mogao završiti u top 3 :) |
Citiraj:
Kimi je ima toliko pehova u karijeri da jednostavno vise ne mora letit za naslovom. Meni se dokaza. Massu i Kimija ne zelim ni spominjat u istoj recenici, pogotovo kad se sitin TC bana i Masse u zidovima. Realno covik se natjeca s MSC i Alonsom kad su imali top bolide a on sjebani McLaren. |
Sto sa Suzukom 2005.? :D
Alonsovo gotovo nemoguce pretjecanje Schumachera u 130 R pod punim gasom, s vanjske strane sto ovaj iducih 10 krugova nije mi pokusao ili Kimijevo pretjecanje Fisichelle u zadnjem krugu? Rezultat je impresivan jer je startao sa (cini mi se) 17. pozicije, ako si na to mislio. |
Citiraj:
F1 2005 GP18 JAPAN Suzuka Race ITV by johann-alboretto |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni je svaki duel dobar bio on u V10/V12/V6T bolidu, dobar potez je dobar potez. Npr Sutilko vs Alonso :fiju: |
Citiraj:
Mislio sam na F1 općenito kad se pogleda cijelokupna situacija. Nijedna utrka u zadnjih par sezona me nije toliko uzbudila k'o one utrke pred 8-9 godina npr. |
Jao kak ih je lijepo gledat i slušat :(:(
Nikada više neće bit takav gušt |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:43. |